עזרה דחופה באקסל

אוהבת גרפיקה

משתמש פעיל
אני רוצה ליצור טבל אקסל שבה יש עמודה אחת של מחיר עלות (A)ועמודה שניה על מחיר שבו נמכר המוצר (B)ואני רוצה שעמודה שלישית(C) תחשב לי אוטומטית את הרווח כלומר את ההפרש בין B-A אפשר לכתוב את הנוסחה הזאת עבור עמודה שלימה?

כלומר אני לא רוצה לכתוב בC1=B1-A1
C2=B2-A2
C3=B3-A3.....
אלא רק פעם אחת מישהו יודע איך עושים?

אוהבת גרפיקה

משתמש פעיל
עוד שאלה:
אני רוצה להוסיף עמודה שכל פעם שמתחילים למלא נתונים בשורה הספציפית מתמלא תאריך באופן אוטומטי יש דרך לעשות את זה?

אני רוצה ליצור טבל אקסל שבה יש עמודה אחת של מחיר עלות (A)ועמודה שניה על מחיר שבו נמכר המוצר (B)ואני רוצה שעמודה שלישית(C) תחשב לי אוטומטית את הרווח כלומר את ההפרש בין B-A אפשר לכתוב את הנוסחה הזאת עבור עמודה שלימה?

כלומר אני לא רוצה לכתוב בC1=B1-A1
C2=B2-A2
C3=B3-A3.....
אלא רק פעם אחת מישהו יודע איך עושים?
ניתן לגרור את המשבצת של הנוסחה (C1) מהפינה התחתונה שלה (צלב שחור) והנןסחה מועתקת בסדר רץ

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
עוד שאלה:
אני רוצה להוסיף עמודה שכל פעם שמתחילים למלא נתונים בשורה הספציפית מתמלא תאריך באופן אוטומטי יש דרך לעשות את זה?
תראי את תשובתי המפורטת בלינק כאן.בה אני מציג את הבעיה שקיימת פה ,כולל הפיתרון לכך https://www.prog.co.il/threads/הוספת-תאריך-באופן-אוטומטי-בטבלת-אקסל.232456/post-11872039
תעשי זאת בסבלנות רבה ובהבנה.
אם משהו לא מסתדר ניתן לשלוח לי את הגיליון במייל ואעזור בשמחה
yv0528174820 שטרודל גימייל
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

אוהבת גרפיקה

משתמש פעיל
ניתן לגרור את המשבצת של הנוסחה (C1) מהפינה התחתונה שלה (צלב שחור) והנןסחה מועתקת בסדר רץ

תראי את תשובתי המפורטת בלינק כאן.בה אני מציג את הבעיה שקיימת פה ,כולל הפיתרון לכך https://www.prog.co.il/threads/הוספת-תאריך-באופן-אוטומטי-בטבלת-אקסל.232456/post-11872039
תעשי זאת בסבלנות רבה ובהבנה.
אם משהו לא מסתדר ניתן לשלוח לי את הגיליון במייל ואעזור בשמחה
yv0528174820 שטרודל גימייל
בהצלחה
תודה עצומה עזרתם לי מאד כבר חשבתי לשלם כסף על הגליון הזה..
יש לי שאלה נוספת אם נגיד יש לי טבלת נתונים לדוגמא מוצרים, עם שם מחיר חבר משקל וכו'. וטבלה נוספת של קניות.
ואני רוצה שברגע שאני בוחרת מוצר מסוים יתמלאו שאר השדות באופן אוטומטי ע"פ טבלת הנתונים. איך עושים את זה?

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
תודה עצומה עזרתם לי מאד כבר חשבתי לשלם כסף על הגליון הזה..
בשמחה רבה!,שמחתי לעזור.
יש לי שאלה נוספת אם נגיד יש לי טבלת נתונים לדוגמא מוצרים, עם שם מחיר חבר משקל וכו'. וטבלה נוספת של קניות.
ואני רוצה שברגע שאני בוחרת מוצר מסוים יתמלאו שאר השדות באופן אוטומטי ע"פ טבלת הנתונים. איך עושים את זה?
טרם ראיתי את הגיליון
קשה לנחש מהו המבנה המדויק של הטבלה.
באופן כללי.ניתן לבצע מניפולציות מסוג זה
או עם פונקציית if .
אבל יותר נוח וקל לבצע זאת עם פונקציות vlookup או xlookup (ישנן עוד שיטות נוספות מעט יותר מורכבות אבל לא אכנס אליהן כרגע)
פונקציית xlookup הרבה יותר משוכללת(מפונקציית vlookup) ועם יותר מניפולציות חישוביות.
תוכלי ללמוד עליה כאן וליישם בגיליון אצלך.
אם זה עדיין לא מסתדר תוכלי לשלוח את הגיליון במייל שכתבתי לעיל.
בהצלחה

אוהבת גרפיקה

משתמש פעיל
בשמחה רבה!,שמחתי לעזור.

טרם ראיתי את הגיליון
קשה לנחש מהו המבנה המדויק של הטבלה.
באופן כללי.ניתן לבצע מניפולציות מסוג זה
או עם פונקציית if .
אבל יותר נוח וקל לבצע זאת עם פונקציות vlookup או xlookup (ישנן עוד שיטות נוספות מעט יותר מורכבות אבל לא אכנס אליהן כרגע)
פונקציית xlookup הרבה יותר משוכללת(מפונקציית vlookup) ועם יותר מניפולציות חישוביות.
תוכלי ללמוד עליה כאן וליישם בגיליון אצלך.
אם זה עדיין לא מסתדר תוכלי לשלוח את הגיליון במייל שכתבתי לעיל.
בהצלחה
וואו מדהים! תודה רבהה!! אנסה את הפונקציה ותודה על הנכונות לעזור..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה