נכתב ע"י כנתנאל;996901:האמת היא אני די חדש
(מה הכוונה נורמלים הפוכים ו) מאיפה זה נשלט איך אני אני הופך אותם חזרה?
נורמלים חופפים הפוכים יוצרים שחור.נכתב ע"י גיל קוליוק;996932:חברי, סליחה,
אבל אין קשר בין הצגת הטקסטורה על האובייקט לבין הנורמלים.
נורמליים הינם כיון הצגת הפאסים (faces), דבר שיכול להשפיע על באמפ', רפלאקסן ועוד (אגב, גם על מידול, כאשר יש סתירה בין הפאסים השונים).
תוכנת התלת צריכה מושג של נורמל כדי שהתוכנה תבין לאיזה כיון החומריות צריכה להיות, כמובן שהנורמל משפיעה על הצגת הטקסטורה, אך כפי שכתבתי בבאמפ' וכו'.
בנידון הנ"ל צער לי אינני יכול לעזור מכיון שאינני מכיר את הממשק של מקס.
המודיפייר הזה לא מתאים להרבה דברים, רק מי שמשתמש בתלת לארכיטקטורה חושב כך .דרך אגב , להלבשת טקסטורה בצורה נכונה חייבים כמעט תמיד להיעזר במודיפייר UVW Map
תודה רבה, לא ידעתי.נכתב ע"י trew;996963:נורמלים חופפים הפוכים יוצרים שחור.
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=886069&postcount=15נכתב ע"י גיל קוליוק;997010:תודה רבה, לא ידעתי.
האם התכוונת לתמונה הסופית?
לא ראיתי שום הבדל לאחר שהפכתי נורמלים ושמתי אותם חופפים.
ראשית, תודה רבה.נכתב ע"י trew;997028:
blenderנכתב ע"י גיל קוליוק;997078:ראשית, תודה רבה.
בתחילה לא הבנתי על מה אתה מדבר.
מ"מ לגבי הצגת הטקסטורה ורנדור התמונה השחור הזה לא אמור להראות, אא"כ יש רפלקסן וכו',מנסיון.
לענ"ד השחור הזה נועד רק כעזרה למשתמש, מבחינה חזותית , לא שזה משנה לרנדור מבחינת הטקסטורה עצמה.
היו לי כמה פעמים שזה קרה ולא ראו שום דבר שונה בטקסטורה אלא ברפלקסן.
לגבי עזרה לפותח האשכול, הצעה - תעלה את הקובץ או שתשלח למי שרוצה לעזור והוא יבדוק אצלו.
אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי במייל שבחתימה, ובעז"ה בלנ"ד אני אבדוק את הנושא (אני אמיר את הקובץ ל - OBJ, ואבדוק במאיה).
נ.ב.
כמובן שכל הכתוב כאן הינו לגבי מאיה, יתכן שתוכנות אחרות מתוכנתות אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: