בבני ברק זה טוב?מחפשים שדכנית אישית, מאמנת, יועצת, שילוב של התחומים יחד עם ניסיון רב. להצעות 35+ לבחורה חרדית.
בתשלום מכובד.
פרטי רק למנוי פרמיוםנשמח.
איך שולחים בפרטי?
תשלחו לי למיילזה עולה כסף? יש דרך אחרת?
אתם עושים צעד חכם ממש! אם תמצאו מישהי טובה יכול להיות מאוד שהיא תהיה שליחה טובה לשידוך בעזרת השם.מחפשים שדכנית אישית, מאמנת, יועצת, שילוב של התחומים יחד עם ניסיון רב. להצעות 35+ לבחורה חרדית.
בתשלום מכובד.
בבני ברק זה טוב?
יש אחת מיוחדת וממש אלופה
מצליחה מאוד
לא בטוח שהיא תרצה שאפרסם פה את המספר שלה ,
אפשר בפרטי או ב
בבני ברק זה טוב?
יש אחת מיוחדת וממש אלופה
מצליחה מאוד
אפשר בפרטי
שלום, האם אפשרות גם לקבל הפרטים בפרטי? מאוד אשמח, תודהבבני ברק זה טוב?
יש אחת מיוחדת וממש אלופה
מצליחה מאוד
אפשר בפרטי או במייל
אשמח ליצירת קשר בפרטי. לא הצלחתי משום מה להיכנס לאתר...אתם עושים צעד חכם ממש! אם תמצאו מישהי טובה יכול להיות מאוד שהיא תהיה שליחה טובה לשידוך בעזרת השם.
אני יכולה רק להציע לכם להירשם למיזם שלנו, שם תוכלו גם להיחשף לעשרות שדכנים מקצועיים ומנוסים בלבד שינסו לחשוב על התאמה עבורה, וגם תוכלו לחפש הצעות שידוך מתאימות ולקדם אותן בעצמכם.
בשורות טובות!
בשמחהשלום, האם אפשרות גם לקבל הפרטים בפרטי? מאוד אשמח, תודה
תשלחו לי למייל
progchaser בגימייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: