מה הבעייה במצלמה הזאת?נכתב ע"י חוה זילבר;770339:אני מחפשת מקצועית שאוכל להתקדם איתה בתחום.......
לא רק בשביל צילום חובבני...
ציינתי בהתחלה שאני מתכננת ללמוד את זה...
מצלמה לא קונים כהשקעה, אחרי כמה שנים, היא תהיה ללא ערך.נכתב ע"י חוה זילבר;770345:נכון, אבל אני לא רוצה שביום שאני ארצה עדשה מתקדמת יותר אני אצטרך להחליף גם מצלמה...
שווה להעלות את הרף ולקנות D90?
זה נראה לי לזרוק כסף לפח... לקנות מצלמה שממש שא"א להתקדם איתה......נכתב ע"י שלמה;770350:מצלמה לא קונים כהשקעה, אחרי כמה שנים, היא תהיה ללא ערך.
תקני מצלמה לצרכים שלך כעת ובהתאם לתקציב שלך.
בע"ה כשתדעי מה יתאים לצרכים שלך. אירועים, סטודיו, צילומי חוץ, וכדומה, רק אז תקני משהוא טוב להשקעה.
נ.ב. לא רוצה להמליץ לאף אחד מה לקנות וכיו"ב. רק אמליץ לך בחום לגשת לחנות שמוכרים את המצלמות הנ"ל ולראות בעצמך.
נכתב ע"י חוה זילבר;770351:השאלה היא מה עדיף?
קנון או ניקון?
מה השווה ומה ההבדלים?
אז איזה שאלות כן לשאול כדי לדעת להחליט???נכתב ע"י איציק'ל;770417:אל תשאלי כאלו שאלות כי אין עליהם תשובות ובודאי לא בשבילך
מה שהוא התכוון לומר זה רק לא אם ניקון או קנון (וסליחה מראש שהזכרתי את ניקון קודם)נכתב ע"י חוה זילבר;770420:אז איזה שאלות כן לשאול כדי לדעת להחליט???
אני יודעת שמשעמם לקרוא את כל האשכול מההתחלה..... אז הנה....נכתב ע"י חוה זילבר;768177:צריכה עזרה ממבינים
אני הולכת לקנות מצלמה
התקציב שלי הוא אזור ה3000 פלוס
אין לי עדיין נסיון בצילום במקצועית
אבל יש לי נסיון רב בצילום בקטנה מעולה,
אין לי בעיה למצלמה מסובכת כי יש לי חוש טכני גבוה
אבל אני צריכה מצלמה שתלווה אותי הרבה זמן ותתן לי מקסימום של תוצאות ...
ואני מתלבטת על d5100 של nikon
אגב. אני מתחילה ללמוד עכשיו מקצועי...
מצורפות תמונות שלי...
טובות למרות שהם ממצלמה פשוטה....
צבעים זה איש איש לפי טעמו הרי אתה בעצמך אוהב יותר חם מהסטנדרט......נכתב ע"י דוד דנברג;770422:מה שהוא התכוון לומר זה רק לא אם ניקון או קנון (וסליחה מראש שהזכרתי את ניקון קודם)
צריך לשאול יותר ספציפית לגבי הייעוד והתכונות הנדרשות...
(בכללי אבזרי ניקון יקרים יותר בהשוואה למגביליהם בקנון, והצבעים בניקון טובים יותר [ככה אמרו פה כמה פעמים...])
נכתב ע"י BM;770457:מניסיון אישי canon d500 פצצה של דבר אני צילמתי איתה כל סוגי
האירועים והנופים בקיצור שווה לא יקר ומקצועי
נכתב ע"י הגלים;768942:קנון 550D+ 18-55IS.
אם תקני יד 2 תוכלי להכניס גם את ה55-250IS
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: