אולי תפרטי מה היו התוכניות וכו'אחרי ששנה שעברה הבת שלי היתה וחזרה כמעט כל יום מאוד מאוכזבת
והרגישה שיעמום ומריחת זמן והיו ימים שממש לא רצתה ללכת
והבנו מביהס שגם השנה זה בשעות אחה"צ
השנה ארגנו מס' אמהות "מחנה עובר" עם שם ותוכניה
בשעות הבוקר
כל יום בבית אחר וכן , היו להם גם יציאות שוות
וקנינו להם מתנה שווה מבחינת מחיר יוצא כמעט אותו מחיר אבל
יש לנו יותר ימים / בשעות הבוקר / הנאה עד הגג והרבה יותר מפנק
ממליצה לכן לאמץ לשנה הבאה
אומנם דורש מעט מאמץ אבל שווה
(שמעתי שעוד כיתות עשו כך וקיים בעוד שכונות כאלה התארגנויות
זורקת רעיונות לא דווקא שנעשו אצלינואולי תפרטי מה היו התוכניות וכו'
נקבל השראה לשנים הבאות בעז"ה
זה דור אחר. נקודה.כרכזת של קיטנה ואתנחתא לפני איקס שנים לא קיבלנו שום מגזין כדי להזמין תוכניות, הכנו, חשבנו, עמלנו.
זה בדיוק הענין שאתן ההורים ולבנות יש רצונות אחרים.הורים כואבים שלא רוצים שבנותיהן יצפו כלל בסרטים,
מגוחך!הפניה תגיע בצורה מכובדת לארגון בתיה בצירוף שמות הניקים שמצטרפים לבקשה.
דורית ארליך מבחינתך זה סרט או תוכנית?אגב המדד מאד מדויק לדעת אם מדובר בהפעלה מלווה בצפיה או בצפיה בלבד.
כשאת שואלת את הבנות איך היה ? מה היה היום
והן עונות לך סרט!
כשיש הפעלה או תוכנית חוויתית גם כזו משולבת במסך, הן יודעות יפה מאד לתאר ולספר את החוויה מהתוכנית
אם החוויה הסופית היא שהיה סרט, אז זה מה שהיה ואפשר לקרוא לזה 'מצגת' שקופיות או איך שרוצים, תוכנית זה לא.
זה בדיוק הענין שאתן ההורים ולבנות יש רצונות אחרים.
אוי זה טובב, אני בוכה!הפניה תגיע בצורה מכובדת לארגון בתיה בצירוף שמות הניקים שמצטרפים לבקשה.
וואו, ממש. עבר די הרבה זמן מאז שאני הייתי באתנחתות, אבל מה שאני זוכרת זה אולם ספורט רותח (המזגנים קרטעו) ושיטוט חסר מטרה במבנה עם כמה חברות (אסור היה לצאת)התעסוקה באתנחתא משעממת להחריד, הבנות מרגישות שמורחים אותם, שהם באות סתם, והתוכניות פשוט משעממות
אחרי סרטזה בדיוק הענין שאתן ההורים ולבנות יש רצונות אחרים.
לא בהכרחאחרי סרט
הבנות חוזרות הביתה מתוסכלות!!!
כיתה ד'-ה' מקסימוםזורקת רעיונות לא דווקא שנעשו אצלינו
תחרויות , תחריות מים
תסכלי בפינטרס יש ים של רעיונות
ויש שם גם רעיונות ליצירות ,
ביקור במקס סטוק יש מגוון רעיונות ליצירות
אפשר גם לעשות קישוט סוכה
טיולים : לפארק גדול או שווים שיש בו מזרקות מים אפשר לשלב שייט / נסיעה ברכבת ישראל
אפיה וכד...
קצת מאמץ והתארגנות ובאמת לא חסר
הספר של בתיה אינו קייטנהוכן ראיתי את העבודות והמגזרות שהביאו הביתה מהספר של בתיה
נו בסדר... חמוד
אפשר פעילות הרבה יותר מלהצמד לפעילות בחתך ארצי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: