אשתי שואלת:
פעם ראשונה שאני מכינה פסטו והשתמשתי בפטרוזיליה במקום בבזיליקום, ויצא צבע ירוק קהה מאוד וטעם עמוס וכבד.
המתכון שהכנתי הוא.
שלוש חבילות פטרוזיליה
שני שיני שום
25 גרם צנוברים קלויים.
שליש כוס שמן זית
מעט מלח
פלפל שחור גרוס.
[דרך אגב, בבזיליקום שמעתי שחייבים להפריד את העלים מהגבעולים, אחרת זה יוצא מר מאוד. אני עשיתי בפטרוזיליה, והפרדתי, וזה לקח המוווון זמן, השאלה היא, האם בפטרוזיליה גם צריך להפריד, או שאין חובה?]
איפה הטעות?
פעם ראשונה שאני מכינה פסטו והשתמשתי בפטרוזיליה במקום בבזיליקום, ויצא צבע ירוק קהה מאוד וטעם עמוס וכבד.
המתכון שהכנתי הוא.
שלוש חבילות פטרוזיליה
שני שיני שום
25 גרם צנוברים קלויים.
שליש כוס שמן זית
מעט מלח
פלפל שחור גרוס.
[דרך אגב, בבזיליקום שמעתי שחייבים להפריד את העלים מהגבעולים, אחרת זה יוצא מר מאוד. אני עשיתי בפטרוזיליה, והפרדתי, וזה לקח המוווון זמן, השאלה היא, האם בפטרוזיליה גם צריך להפריד, או שאין חובה?]
איפה הטעות?