צריך לצרף דו"ח רווח והפסד ואז יראו למה ההכנסה חייבת פחות מהמחזורצפה בקובץ המצורף 1676196
@לוי ו. האם כך זה בסדר שלא מסבירים מאיפה הפער בין הסיכום של הדוח להכנסות ממשלח יד?
צריך לצרף דו"ח רווח והפסד ואז יראו למה ההכנסה חייבת פחות מהמחזורצפה בקובץ המצורף 1676196
@לוי ו. האם כך זה בסדר שלא מסבירים מאיפה הפער בין הסיכום של הדוח להכנסות ממשלח יד?
אין הנחיה ברורוה של רשות המיסים בנוגע לחישוב מענקי חרבות ברזל?צריך לצרף דו"ח רווח והפסד ואז יראו למה ההכנסה חייבת פחות מהמחזור
מכניסים את זה ברווח והפסד איפה שההכנסותאין הנחיה ברורוה של רשות המיסים בנוגע לחישוב מענקי חרבות ברזל?
כתובת המילשלום
אני עוסק פטור, ומנסה למלאות לבד את הדו"ח השנתי על שנת 2023
עד היום לא הייתי עושה ניכוי הוצאות, ועכשיו אני מנסה לעשות א"ז.
מישהו יודע להגיד לי מה אני צריך למלאות כאן?
צפה בקובץ המצורף 1638779
כמו"כ אשמח לדעת האם הם סומכים על הדיווח שלי על ההוצאות, או שאני צריך לשלוח להם את כל הקבלות?
תודה רבה
אצטרף לדיון בנושא סעיפים אלו ואשאל:צפה בקובץ המצורף 1676196
קוד 150 זה רווח של העסק לאחר הורדת הוצאות (סיכום של דו"ח רווח והפסד),אצטרף לדיון בנושא סעיפים אלו ואשאל:
ומה באמת ההבדל?
אלו הכנסות אמורים למלא בקוד 150
ואלו הכנסות בקוד 238
קוד 238* מחזור ההכנסות של העסקקוד 150 זה רווח של העסק לאחר הורדת הוצאות (סיכום של דו"ח רווח והפסד),
קוד 258 זה סך ההכנסות ממשכורת (מטוך טפסי 106).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: