משתמש ברמות
משתמש חדש
בוקר טוב,
נשמח מאד לעצה מן המומחיות.
@רותי וינברג @שיפי פוקסמן @תהילה ישכיל @תמר בר חנין @ר גן עדן @עיצוב מטבחים @תמר רנד @אסתי שינפלד @חדוי פלבני
מדובר בסלון מטבח מחוברים. כל סנטימיטר על חשבון הסלון. אנחנו ממש קרועים....
השאלות:
1. כמה לעשות את האי? 60 או 50?
2. כמה לעשות שולחן נמוך? 30? 40? 50?
3. כמה מרחק בין השיש לאי? פירוט לפני התמונה הבאה
האם לבטל מגירת תבלינים - רוחב 35? (תבלינים אני מאחסנת במקרר. מיועד יותר לסוכר מלח שמן...) אולי לקצר? מה אורך מינימלי מומלץ?
4. מצ״ב מגירות מתחת לכיורים רוחב 118.
האם יותר מידי רחב? האם מומלץ מגירה נוספת על המגירה חובקת סיפון או מדף תחתון?
5. אנחנו חושבים להרחיק מעט את הכיורים בשביל הכשרות.
בכמה אפשרי להרחיק ועדיין לעשות מגירה אחת מתחת?
תודה ענקית. שזכות החסד תעמוד לכם. אין מילים!!
נשמח מאד לעצה מן המומחיות.
@רותי וינברג @שיפי פוקסמן @תהילה ישכיל @תמר בר חנין @ר גן עדן @עיצוב מטבחים @תמר רנד @אסתי שינפלד @חדוי פלבני
מדובר בסלון מטבח מחוברים. כל סנטימיטר על חשבון הסלון. אנחנו ממש קרועים....
השאלות:
1. כמה לעשות את האי? 60 או 50?
2. כמה לעשות שולחן נמוך? 30? 40? 50?
3. כמה מרחק בין השיש לאי? פירוט לפני התמונה הבאה
האם לבטל מגירת תבלינים - רוחב 35? (תבלינים אני מאחסנת במקרר. מיועד יותר לסוכר מלח שמן...) אולי לקצר? מה אורך מינימלי מומלץ?
4. מצ״ב מגירות מתחת לכיורים רוחב 118.
האם יותר מידי רחב? האם מומלץ מגירה נוספת על המגירה חובקת סיפון או מדף תחתון?
5. אנחנו חושבים להרחיק מעט את הכיורים בשביל הכשרות.
בכמה אפשרי להרחיק ועדיין לעשות מגירה אחת מתחת?
תודה ענקית. שזכות החסד תעמוד לכם. אין מילים!!