עזרה בכתובת ג'ימייל

סתם שמערל

משתמש רשום
ביומיים האחרונים כתוב כל הזמן בצד של ג'ימייל שמשהו לא בסדר והוא לא מצליח להתחבר, ואין לי בכלל אפשרות לצ'אט. כמו"כ אין לי אפשרות לשלוח מיילים לכמה כתובות והוא כותב שיש בעיה בחיבור אך לענוטת למייל וכן יש כמה כתובות שהוא כן נותן לשלוח.
מה הפירוש בבעיה הזאת ואיך אפשר לתקן את זה
תודה!

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אצלי זה קורה כשהחיבור לאינטרנט לא משהו (ההודעה בצד. לא הבנתי מה בדיוק קרה לגבי שליחה ההודעות)

סתם שמערל

משתמש רשום
אני לא בא להלחיץ אבל אולי פרצו לך למחשב פתחת אולי מייל לא מוכר
אכן בעת ההתקפת סייבר של האיראנים לחצתי בטעות על אחד הקישורים (אל לא על המצלמה עם זה עוזר) ואולי משום כך זה קרה, כרגע זה חזר אך איתו חזר גם שיחת צ'אט שמחקתי פעם.
מה אני יכול לעשות?

יעקב י ח

משתמש מקצוען
D I G I T A L
סליחה קצת התבלבלתי הנה זה

סתם שמערל

משתמש רשום
סליחה קצת התבלבלתי הנה זה
את זה כבר קראתי לא מצאתי שם מידע איך באמת להתמודד עם זה.

יעקב י ח

משתמש מקצוען
D I G I T A L
החלק המודגש

/ לא ידעתי, לא ניחשתי... נפרצתי, מה עושים?
לא בכל פריצה עולה פתאום על המסך גולגולת חנוטה ומודיעה לכם בקול שטני שאתם חטופים.
פריצות בדרך כלל נעשות באופן קל הרבה יותר, ולפני שאתם מזהים שזאת פריצה – הפורץ כבר הספיק לחולל הרס ומהומה מאחורי הקלעים.
איך כן אפשר למנוע?
ברגע שמזהים חשד קל לפריצה – מיד חוסמים את הפורץ מלהתקדם הלאה.
"פתחתי את האונקי שלי וראיתי קובץ שלא מוכר לי" / "בשולחן העבודה שלי פתאום קוראים למחשב $מחשב עם סימן מוזר" "המסך שלי מדי כמה שניות מהבהב ונכבה" "הג'ימייל שלי לא נפתח, אבל זאת אותה סיסמה כבר שבע שנים!" "כשאני בשיחת וידיאו יש ניתוקים כל הזמן, אבל האינטרנט דווקא עובד מצוין".
כל אלו, ועוד הרבה, הם סימנים לחשד.
לא אומרת שכל פעם שזה קורה סימן שנפרצתם, בדרך כלל באמת מדובר בסיבות שטותיות. לא צריך להיבהל, כן צריך לבדוק. להיות ערניים.
במחשב יש קובץ בלתי מוכר, וגם אתמול קיבלתם מייל מאדם בשם דומה? סיבה לחשד. האנטי וירוס התריע על וירוס, וגם יש ריבועים מוזרים על המסך? נורא אדומה.
כל פעם שיש סיבה לחשד - אל תתעלמו.
קודם כל - מכבים את המחשב.
בפלאפון כדאי גם להוציא את הבטריה.
אם אי אפשר לכבות - לפחות להתנתק מהרשת.
בשלב שני - יוצרים קשר עם 'מייבין'. אדם שמבין בתחום.
זה יכול להיות שכן / גיס / דוד, יכול גם להיות טכנאי או מתכנת. העיקר מישהו שמבין במחשבים, ויכול לדעת האם זה באמת חשדות רציניים או סתם בובע מייסעס.
אם הוא חושב שמדובר במשהו רציני - לא נוגעים במחשב עד שבא רופא!!! כל הדלקה של המחשב נותנת לפורץ שטח פנוי לחולל מה שהוא רוצה, ולפעמים עד שבא הרופא המצב כבר אנוש
.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה