כללי עזרה ביצירת קו עוקב בצורת שעון באילוסטרטור

גמ"ח Waze

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני מנסה לעשות את הצורה המופיעה כאן בתמונה זה בעצם קו עוקב בצורה של מחוגי השעון אני לא זוכר איך עושים אותה באילוסטרטור אשמח להסבר

ללא שם.jpg

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
ליצור אחד,
ע"י כלי הטרנספורם לסובב אותו על הציר הרצוי
אח"כ לשכפל שוב ושוב ע"י קונטרול + D

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L

גמ"ח Waze

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לא עם כלי ה- Rotate?
אני ניסתי אבל זה לא יוצא מדוייק אני יודע שיש אפשרות לעשות זאת בצורה יותר מדוייקת ממש כמו מחוגי שעון (כמו שמופיע בתמונה למעלה) אני זוכר שלמדתי על זה בקורס בפרוג אבל לא זוכר איך.

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
אני ניסתי אבל זה לא יוצא מדוייק אני יודע שיש אפשרות לעשות זאת בצורה יותר מדוייקת ממש כמו מחוגי שעון (כמו שמופיע בתמונה למעלה) אני זוכר שלמדתי על זה בקורס בפרוג אבל לא זוכר איך.
באחוזי הסיבוב לרשום 360 לחלק למספ' הרצוי
אבל במקרה הנ"ל קצת קשה לדעת כמה המספר הרצוי....

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
גם אני למדתי את זה בקורס.
נכנסים לכלי ה-Rotate, ורושמים את מספר המעלות להטיה של הקו המשוכפל. במקרה של שעון- 360/12. במקרה הזה מספיק ממש מעט מעלות. וההמשך הוא הכפלה ב-Ctrl+D.

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
הצלחתי לעשות בקומבינה, פשוט לקחתי את הכלי Rotate tol וסיבבתי ידנית אח"כ שכפלתי ואז כל האמצע נהיה שחור לקחתי עיגול לבן שמתי באמצע איחדתי באמצעות Pathfinder והרי התוצאה
צפה בקובץ המצורף 424351
מצוין.
רק לפעם הבאה- באמת שכחתי לציין שאם רוצים מעגל עם חלל בפנים, צריך ללחוץ על Alt ן-Rotate ביחד, למקם את נקודת הייחוס במקום הרצוי (היא נמצאת אוטומטית באמצע הקו, צריך להזיז אותה) ואז להמשיך...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה