אין אפשרות להגיש בקשה לתיאום מס על שנה שהסתיימה.אבל על השנה הקודמת דומני שהם כן דורשים להגיע. סוג של קנס לדחיינים.
זה כדי להיות בטוח שביום הזה לפחות הוא לא יעבוד בשחוריש את הפרוצדורה המטופשת הזאת שמי שמקבל דמי אבטלה צריך להתייצב פיזית בלשכת התעסוקה כל שבוע
שם כמובן יעזרו לו בהפניה למגוון משרות פנויות שמחכות רק לו
מי צריך בכלל את הגוף הזה לשכת התעסוקה
למה מחזיקים אותם?
נטו בזבוז זמן
והקטע הכי טפשי זה שגם בחל"ת קיץ צריך להתייצב. (כלומר אנשים שמוצאים לחל"ת בחופש הגדול, וחוזרים לעבודה בספטמבר) למרות שברור שאין טעם להציע להם עבודה- הרי יש עבודה שמחכה להם.יש את הפרוצדורה המטופשת הזאת שמי שמקבל דמי אבטלה צריך להתייצב פיזית בלשכת התעסוקה כל שבוע
שם כמובן יעזרו לו בהפניה למגוון משרות פנויות שמחכות רק לו
מי צריך בכלל את הגוף הזה לשכת התעסוקה
למה מחזיקים אותם?
נטו בזבוז זמן
סוג של חינוך חובה לגילאי שמונה עשרה פלוס.והקטע הכי טפשי זה שגם בחל"ת קיץ צריך להתייצב. (כלומר אנשים שמוצאים לחל"ת בחופש הגדול, וחוזרים לעבודה בספטמבר) למרות שברור שאין טעם להציע להם עבודה- הרי יש עבודה שמחכה להם.
ואם תגידו שלשכת התעסוקה פשוט לא מבדילה בינם לבין דורשי עבודה אמיתיים- את המושג חל"ת קיץ לא אני המצאתי. הם קוראים לזה ככה, כלומר- מכירים את התופעה.
אותו רעיון למי שהתפטרה לצורך טיפול בתינוק. היא התפטרה בשביל לטפל בו, למה שהיא תרצה להתחיל עבודה חדשה, שלא תאפשר לה לטפל בו כמו שהיא רצתה?
(וחוץ מזה- גם מי שבאמת מקבל הצעות עבודה- למה לא לשלוח לו באופן מקוון את ההצעות המתאימות?)
מה השגעון שהם דורשים בשביל להזמין חידוש רב קו סטודנט שנאבד שיעלו לאתר עוד פעם את האישורי לימודים?באתר של רב קו אונליין יש אופציה לשליחה בדואר בעלות של 10 ש"ח בלבד!
גם אני חשבתי כך, אבל עדכנו אותי שאפשר באתרהנה עוד שירות חשוב שעדיין מתנהל כמו בימי הביניים...
חידוש רב קו, או הנפקה, או הטענה, או התקפה.. (כשהילדים לא שילמו)
אין,
אין,
אין דברים כאלה.
המתינו בסבלנות לאוטובוס,
עלו.
הסבירו לפקח שאתם בדיוק בדרך להנפיק כרטיס.
קבלו את הדוח באהבה.
המתינו בתור.
חייכו למצלמה.
שלמו 10 ש"ח
קבלו תו ירוק....
אפשר להגיש תביעה על אבטלה בצורה מקוונתחצי מהפרוצדורות הממשלתיות. תיאום ביטו"ל, מ"ה וכל המרעין בישין האלו.
ועל טפסי אבטלה (וחתימה) - בכלל לא דיברנו.
בפעם האחרונה כשביקשנו לשנות כתובת מגורים בבנק - דרשו להגיע. גם לשנות שם (לאחר נישואין), או להחליף סניף (עקב מעבר דירה)
אתה יכול להקים הרשאה באתרלשלוח טפסי הוראת קבע לאישור הבנקים - רק בפקס.
למה לא במייל?
ככה.
זה כדי לוודא שאתה לא עושה את זה מהמחשב בעבודה.אפשר להגיש תביעה על אבטלה בצורה מקוונת
אני מדבר כמוסד שחתמו לו הוראות קבע.אתה יכול להקים הרשאה באתר
לא צריך לשלוח כלום
אתה ממלא את הפרטים וזהו
הבנתי שהמדובר על מוסד שחתמו לו על הו"ק
ממש "מוודא". נו באמת.זה כדי לוודא שאתה לא עושה את זה מהמחשב בעבודה.
מצוין שתעשה כך.אני עושה כך למוסדות לימוד של הילדים שלי
וכן לעוד
אני לא חותם על טפסי הו"ק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: