עזרה עזבו אותנו, תנו להישאר בבית!! (האשכול המלא לפרוצדורות שחבל שאי אפשר לעשות בצורה מקוונת)

D

Deleted 66182

אורח
האמת היא שדווקא לתינוקות יש אצלנו טיפת חלב עד הבית. תענוג. מאז שהתחילו עם זה התחלתי באמת ליישם את ההמלצה לשקול את התינוק כמה ימים אחרי השחרור. כי לנסוע לטיפת חלב במיוחד בשביל זה כמה ימים אחרי לידה פחות מתאים לי...
בכל הארץ? לא שמעתי על זה!

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
האמת היא שדווקא לתינוקות יש אצלנו טיפת חלב עד הבית. תענוג. מאז שהתחילו עם זה התחלתי באמת ליישם את ההמלצה לשקול את התינוק כמה ימים אחרי השחרור. כי לנסוע לטיפת חלב במיוחד בשביל זה כמה ימים אחרי לידה פחות מתאים לי...
זה כבר קצת פחות קשור לאשכול. כי בהנחה שבאמת צריך אחות, אז השאלה מי צריך לבוא אצל מי, מוחמד או ההר, היא שאלה אחרת.

אני כתבתי שיש הרבה פרוצדורות שבעצם מוחמד וההר יכולים להשאר במקומם, וכמאמר הקלישאה, שרק האצבעות ילכו במקומנו.

בהקשר של טיפת חלב, או בלשון אחר, למה לא לשקול אפשרות לשקול תינוקות בבית? (שימו לב למשחק מילים, עשו טובה!)
הייתי מציע שיהיה בטיפת חלב שירותי השאלת משקל לתינוקות.

(למרות שבדר"כ המפגש בטיפת חלב מנוצל לעוד דברים, עם חיסונים וכד').

נערך לאחרונה ב:

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
זאת הבעיה העיקרית.
גם בשירותים שכבר אפשר לעשות מהבית ולקבל מסמך בדואר, הדואר לא מגיע.
או שהוא כן מגיע. מיד אחרי שהתייאשנו מלחכות לו והלכנו למשרד הרלוונטי כדי לקבל את המסמך במקום.
והנורא מכל, זה שהם לא מסכימים לסרוק ולשלוח במייל. רק בדואר. איפה קישון כשצריכים אותו.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
צריך לשלוח במעטפה גם אחות, ולפי המצב של דואר ישראל היא צריכה לפני כן לומר וידוי ולקבל גט שמא תעלם ובעלה ישאר עגון.

מצד שני, לסדר פרוצדורה שעושים בדיקת PCR בבית ולשלוח את התרבית עם שליח, דווקא רעיון לא רע. מקסימום אפשר לקבל הדרכה והשגחה בזום שדחפנו את המטוש עד לאונה השמאלית, כמו שצריך
בעצם למה רק PCR?
גם בדיקות דם!

אם משרד הבריאות בוטח בנו שנעשה בדיקת אנטיגן, אפשר לבטוח בנו שנדע להוציא קצת דם. תנו מכשור מתאים וקצת הדרכה.

שוב, אין בעיה שיהיה אפשר לעשות את זה גם במעבדה בקופ"ח. אבל אלו שצריכים לעשות בדיקות באופן סדיר, מה יקרה אם ניתן להם למלא מזרק ולשלוח את הדם עם שליח?

נערך לאחרונה ב:

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
בעצם למה רק PCR?
גם בדיקות דם!

אם משרד הבריאות בוטח בנו שנעשה בדיקת אנטיגן, אפשר לבטוח בנו שנדע להוציא קצת דם. תנו מכשור מתאים וקצת הדרכה.

שוב, אין בעיה שיהיה אפשר לעשות את זה גם במעבדה בקופ"ח. אבל אלו שצריכים לעשות בדיקות באופן סדיר, מה יקרה אם ניתן להם למלא מזרק ולשלוח את הדם עם שליח?
אם אני לא טועה, יש לקופה שירות בתשלום של בדיקות מעבדה עד הבית.
אם כי כשמדובר על כאלו שצריכים לעשות בדיקות באופן סדיר, זה מן הסתם הוצאה משמעותית

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
אם אני לא טועה, יש לקופה שירות בתשלום של בדיקות מעבדה עד הבית.
אם כי כשמדובר על כאלו שצריכים לעשות בדיקות באופן סדיר, זה מן הסתם הוצאה משמעותית
שוב, זה אחות שמגיעה הביתה, לא כן?

אני אומר - לא צריך אחות.

הרבה שנים חשבנו שבשביל ילד עם חום צריך בייביסטר, מונית, להגיע לרופא, ומונית חזור
פתאום התברר שמספיק שיחת טלפון, מקסימום זום, ובשביל האקסטרה - טייטו

הגיע הזמן לרענן נהלים

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
בעצם למה רק PCR?
גם בדיקות דם!

לא צריך ללכת רחוק כל כך.
עירוי נוזלים... (בהיפרמזיס)
השירות ניתן רק לנשים שהיו מאושפזות בבית החולים.
ואם הן שאלו את נפשן למות בבית? - שיתכבדו להתחבר לעירוי נוזלים בקופה

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
בפעם הראשונה.
אם את מוסיפה מעסיק - צריך לגשת לסניף (אלא אם זה השתנה בשנה וחצי האחרונות, מאז עברתי לעצמאית)
עשיתי את זה לפני שנתיים (במ"ה. בביטוח לאומי מדובר על סכומים קטנים יותר, ועל הגשת בקשת החזר בקלות, אז לא טרחתי לבדוק אם אפשרי).
זה אמנם דורש למלא טופס מעצבן בהרבה מהטופס של הפעם הראשונה, אבל עדיין עדיף מללכת פיזית.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
בפועלים אין לנו כניסה לאתר עד שנזכה לראות איזה פקיד. והזיהוי קולי רק של בעלי כמה שניסיתי לשנות את הקול הוא התעקש איתי... מה כבר ביקשתי? תזהו אותי!!

ואן גוך

משתמש פעיל
בפעם הראשונה.
אם את מוסיפה מעסיק - צריך לגשת לסניף (אלא אם זה השתנה בשנה וחצי האחרונות, מאז עברתי לעצמאית)
כבר לא צריך לגשת לסניף
כל תיאום מס ניתן לעשות אונליין? לא רק הראשון בשנת המס?
היום ניתן לעשות תיאומי מס כמעט אך ורק דרך האיזור האישי באתר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה