עזרה עזבו אותנו, תנו להישאר בבית!! (האשכול המלא לפרוצדורות שחבל שאי אפשר לעשות בצורה מקוונת)

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
ושוב זה קרה.
עזבנו ריקליינר, בית, ילדים,
בעיצומו של חורף סוער.
ולא רק שהיה חורף אלא שגם היה חם בטירוף - השמש ממש יקדה :mad:
לקחנו אוטובוס,
לא הגיע האוטובוס הזה אז עלינו על האוטובוס הבא
ואז עברנו בקונקשן לאוטובוס 2
התברר שעלינו בכיוון ההפוך
ירדנו, עלינו, תיקפנו, מיסכנו, התמסכנו, כל מה שצריך

ואז הגענו ועשינו פרוצדורה פשוטה. קלה.

למה. למה. למה.

למה לא שלחתם לי את המסמך עם יונת דואר, ואם הייתם רק מבקשים - הייתי חותם ארבע פעמים בכל דף, מארבע קרנותיו, וגם מטביע את טביעת האצבע שלי ליתר ביטחון. ומצרף העתקים של תעודת זהות, ספח, ואת המרשם האחרון של המדרסים, לזיהוי מוחלט וגמור.
מכניס כל זה ^^^ למעטפה חומה, ,מצ'פר את היונה ב20 ש"ח טיפ, וכולם מבסוטים.

ואם אין לכם יונת דואר - מברוק! בשביל זה יש אינטרנט. שמעתם אדונים? יש אינטרנט. ויש דואר אלקטרוני.

למה לעשות רע לעצמכם ולבזבז את היום שלכם בלהפגש איתי. ועוד כשאני עצבן על הנהג שלא הסכים להדליק מזגן (מנובמבר אין מזגנים. אדון. כנס פנימה שלא תיפול עוד מעט יש במפר)
למה? אתם שונאים את עצמכם? יש לכם הסדר עם נתיב אקספרס לדאוג להם ללקוחות?
למה להצמיח לכולם :devilish::devilish::devilish::devilish: ????

אוקי. אז זו בעיה חמורה.
ולבעיות חמורות, יש לנו כידוע פתרון: אשכול בפרוג.

אז הנה. אשכול זה יעסוק בפרוצדורות שהיה אפשר לעשות בצורה מקוונת, ולצערנו עדיין לא מספקים את האופציה הזו, למרות התועלת המרובה שיכלו כל הצדדים להפיק ממנה.

(אגב, לפחות בשלב ראשון, הצורה המקוונת יכולה להיות אופציונלית. מי שאוהב את נתיב אקספרס - למה לא, שיבחר באופצית נתיב אקספרס. אבל אלו שיבחרו באופציית מקוון, יחסכו המון זמן וכסף, גם לעצמם וגם לנותן השירות).

נערך לאחרונה ב:

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
(נערך: לא דוגמה טובה, ועדכנו אותי. טוב שעודכנתי!!)

נערך לאחרונה ב:

חחח

משתמש סופר מקצוען
והנה הפרוצדורה הראשונה:
רב קו חדש.

יש לכם את כל הפרטים, רבנן ומרנן. גם את התמונה יש מפעם קודמת.
אם אין - חת שתים קבלו מייל עם סט תמונות שלי, מהחלאק'ה (שחור לבן) ועד התמונות לצד נכדתי הכלה שתחי'.
תמצאו את התמונה הכי מפדחת (הרי אתם עושים את זה בכוונה), תדפיסו על הכרטיס, ותשלחו לי בדואר 24. אני משלם.

ואל תקשקשו לי אולי מישהו יגנוב את זה. אם מישהו מפחד מגניבות - שילך על נתיב אקספרס. אני לא 'פחד. גיבור. חותם לכם על טופס שחרור מאחריות קונסטרוקטיבית קומפלקסיבית. רק תשלחו הביתה. אין שום סיבה שבמקום לבזבז את החיים בלכתוב אשכולות חוצבים בפרוג אני יבזבז אותם בנתיב אקספרס ובלנסות למצוא פוזה מוצלחת מול המצלמת אינטרנט המחרידה שלכם.
באתר של רב קו אונליין יש אופציה לשליחה בדואר בעלות של 10 ש"ח בלבד!

והנה הפרוצדורה הראשונה:
רב קו חדש.

יש לכם את כל הפרטים, רבנן ומרנן. גם את התמונה יש מפעם קודמת.
אם אין - חת שתים קבלו מייל עם סט תמונות שלי, מהחלאק'ה (שחור לבן) ועד התמונות לצד נכדתי הכלה שתחי'.
תמצאו את התמונה הכי מפדחת (הרי אתם עושים את זה בכוונה), תדפיסו על הכרטיס, ותשלחו לי בדואר 24. אני משלם.

ואל תקשקשו לי אולי מישהו יגנוב את זה. אם מישהו מפחד מגניבות - שילך על נתיב אקספרס. אני לא 'פחד. גיבור. חותם לכם על טופס שחרור מאחריות קונסטרוקטיבית קומפלקסיבית. רק תשלחו הביתה. אין שום סיבה שבמקום לבזבז את החיים בלכתוב אשכולות חוצבים בפרוג אני יבזבז אותם בנתיב אקספרס ובלנסות למצוא פוזה מוצלחת מול המצלמת אינטרנט המחרידה שלכם.
מעבר לתוכן, א"א שלא לציין שהכתיבה שלך משגעת... (בכיוון חיובי כמובן)
חבל שלא קיימים עוד כמה בעיות כאלו רק בשביל לקרוא את המאמרים שלך ;)

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
יש כל מיני בנקים (פועלים למשל) שיש כל מיני פרוצדורות שהם לא נותנים לעשות מרחוק. ודורשים לבוא לסניף.
המושחתות היא שהם סוגרים סניף אחרי סניף, שזה אומר ש"להגיע לסניף" משמעותו לפעמים לנסוע לעיר אחרת. כלומר יום עבודה קומפלט.

ובכן גב' אריסון, אם החלטת שלפרוצדורה מסויימת לא מספיק זיהוי באמצעות סיסמה - בקשה תשלחי את הפקידים שלך להחתים אותי כאן. הקפה און דה האוס. לא כמו אצלכם הקמצנים מים קרים

נערך לאחרונה ב:

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
חבל שלא קיימים עוד כמה בעיות כאלו רק בשביל לקרוא את המאמרים שלך ;)
:sick::sick::sick:
רק זה לא. אני דורש אותך עכשיו להתפלל שלוש פעמים: שלא יהיו כאלו בעיות, שלא יהיו כאלו בעיות, שלא יהיו כאלו בעיות, מעתה ועד עולם.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
חיסון לדוגמא שישלחו בדואר ולא רק לזקנים!:p
צריך לשלוח במעטפה גם אחות, ולפי המצב של דואר ישראל היא צריכה לפני כן לומר וידוי ולקבל גט שמא תעלם ובעלה ישאר עגון.

מצד שני, לסדר פרוצדורה שעושים בדיקת PCR בבית ולשלוח את התרבית עם שליח, דווקא רעיון לא רע. מקסימום אפשר לקבל הדרכה והשגחה בזום שדחפנו את המטוש עד לאונה השמאלית, כמו שצריך

נערך לאחרונה ב:

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
חצי מהפרוצדורות הממשלתיות. תיאום ביטו"ל, מ"ה וכל המרעין בישין האלו.
ועל טפסי אבטלה (וחתימה) - בכלל לא דיברנו.
בפעם האחרונה כשביקשנו לשנות כתובת מגורים בבנק - דרשו להגיע. גם לשנות שם (לאחר נישואין), או להחליף סניף (עקב מעבר דירה)

D

Deleted member 64624

אורח
סתם לידיעה
יש אפשרות לשלוח דואר רשום אונליין דרך המחשב,
ובאזורים מסיומים אם צריך מסמך מקורי שליח יוכל לבוא לאסוף מהבית
וכן לאסוף חבילה מהבית,
מה שנשאר זה לסדר זה רק ציקים
שהציבור החרדי מודר מהאפשרות של הפקדה אונליין,
וגם לסדר שמכשיר הטייטו יעבוד גם בנטפרי....

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
סתם לידיעה
יש אפשרות לשלוח דואר רשום אונליין דרך המחשב,
ובאזורים מסיומים אם צריך מסמך מקורי שליח יוכל לבוא לאסוף מהבית
וכן לאסוף חבילה מהבית,
מה שנשאר זה לסדר זה רק ציקים
שהציבור החרדי מודר מהאפשרות של הפקדה אונליין.
לשלוח דואר? ולוקחים את החבילה מהבית שלי?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
חיסון לדוגמא שישלחו בדואר ולא רק לזקנים!:p
האמת היא שדווקא לתינוקות יש אצלנו טיפת חלב עד הבית. תענוג. מאז שהתחילו עם זה התחלתי באמת ליישם את ההמלצה לשקול את התינוק כמה ימים אחרי השחרור. כי לנסוע לטיפת חלב במיוחד בשביל זה כמה ימים אחרי לידה פחות מתאים לי...

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
לפי המצב של דואר ישראל היא צריכה לפני כן לומר וידוי ולקבל גט שמא תעלם ובעלה ישאר עגון.
זאת הבעיה העיקרית.
גם בשירותים שכבר אפשר לעשות מהבית ולקבל מסמך בדואר, הדואר לא מגיע.
או שהוא כן מגיע. מיד אחרי שהתייאשנו מלחכות לו והלכנו למשרד הרלוונטי כדי לקבל את המסמך במקום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה