מציע שתנסה להירשם לפורום 'עורכים במכון עוז והדר'. תקבל שם מענה על הכל.עורכים תורניים בעוז והדר או במכון אחר או אצל פרטיים:
האם התשלומים מתקבלים כסדרם?
ממשיכים בעבודות העריכה והמסתעף כרגיל?
משלמים בזמן [אם בכלל]?
אתה מדבר על מכונים שמתבססים על איסוף תרומות, ושם פשיטא שיהיו בעיות, כמו שלכוללים וישיבות יש בעיות.חד משמעית יש בעיות. ואני לא מדבר על עוז והדר, אלא על לפחות שני מכונים חשובים וותיקים שהוציאו את כל העורכים לחופשה עד להודעה חדשה, מהסיבה הפשוטה שא"א לאסוף כספים בחו"ל. שמעתי גם ממנכ"ל הוצאה לאור חשובה שלא נכנסות כמעט עבודות.
אני יכול מתוך ניסיון אישי - במוצאי פסח חששתי שאאלץ לצאת לחופשה כפויה.השאלה היא גם מה קורה בשוק הפרטי.
זה כמו לשאול אברך כולל בימים כתיקונם אם המלגה מתקבלת כסדרה, ואם משלמים לו בזמן.עורכים תורניים בעוז והדר או במכון אחר או אצל פרטיים:
האם התשלומים מתקבלים כסדרם?
ממשיכים בעבודות העריכה והמסתעף כרגיל?
משלמים בזמן [אם בכלל]?
יש לי שאלה בשבילך [לא ביקוש עבודה...], תוכל ליצור אתי קשר בפרטי?אני יכול מתוך ניסיון אישי - במוצאי פסח חששתי שאאלץ לצאת לחופשה כפויה.
תכלס לא עברו כמה ימים וגיליתי שמחברי הספרים עדיין ממשיכים להוציא ספרים.
ואדרבא, אנשים שרצו כבר הרבה זמן להוציא ספר, דווקא כעת מצאו להם את הזמן לשבת על הספר ולסיים אותו.
המצב שם משתפר כבר?בעוז והדר
כרגע יש רק דיבורים. בשטח שום דבר לא השתנה.המצב שם משתפר כבר?
תלוי בפרויקט.. בפרויקט הרמב"ם שילמו בחודשיים האחרונים על חודשים 3-4.כרגע יש רק דיבורים. בשטח שום דבר לא השתנה.
נוראתלוי בפרויקט.. בפרויקט הרמב"ם שילמו בחודשיים האחרונים על חודשים 3-4.
התכוונתי ע"ז@האוצר זה מקצועי, ממה אתה כל כך בהלם?
קבל נא את התנצלותיתלוי בפרויקט.. בפרויקט הרמב"ם שילמו בחודשיים האחרונים על חודשים 3-4.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: