אני אוהבת להכין את העוף הזה לשבת
כי הוא עשיר ברוטב
הנה מתכון
לדעתי זה כמות מדי גדולה בעצם תלוי כמה נפשות אתם...
אז ככה:
רבע כוס שמן
רבע כוס מים
חצי כוס רוטב סויה
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות דבש-אני שמה סילאן יוצא מצוין
2 שיני שום-אפשר גם אבקת שום אם אין כח לכתוש....
מלח ופלפל
מערבבים את כל החומרים
מכניסים את חלקי העוף לרוטב
משרים כמה שיותר...
ואופים בתנור מכוסה
לקראת הסוף מוציאים את המכסה ונותנים לעוף להשחים קצת
לא ממש יודעת להגיד כמה זמן זה תלוי בסוג תנור
אני שמה שעה וחצי
בתאבון
הנה תמונה:
עכשיו שדרוג פשוט לפסטה:
היו עושים את זה אצלנו קבוע כשהייתי ילדה...
אולי כולן מכירות את זה אבל מספיק שמישהי אחת לא זה שווה לי...
אח"כ ראיתי בספר מתכונים "ערוכה לכל ארוחה" שקוראים לזה שם פסטה שניצל
שיהיה....
מבשלים פסטה
מטגנים בשמן פרורי לחם
עד שמשחים
מוסיפים את הפסטה
מערבבים וזהו.....
זה יוצא ממש תוספת טעימה וקלה
מצרפת תמונה...
התמונות לא משהו...
אבל הגעתי למסקנה שמתכונים בלי תמונה לא שווים.....
כי הוא עשיר ברוטב
הנה מתכון
לדעתי זה כמות מדי גדולה בעצם תלוי כמה נפשות אתם...
אז ככה:
רבע כוס שמן
רבע כוס מים
חצי כוס רוטב סויה
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות דבש-אני שמה סילאן יוצא מצוין
2 שיני שום-אפשר גם אבקת שום אם אין כח לכתוש....
מלח ופלפל
מערבבים את כל החומרים
מכניסים את חלקי העוף לרוטב
משרים כמה שיותר...
ואופים בתנור מכוסה
לקראת הסוף מוציאים את המכסה ונותנים לעוף להשחים קצת
לא ממש יודעת להגיד כמה זמן זה תלוי בסוג תנור
אני שמה שעה וחצי
בתאבון
הנה תמונה:
עכשיו שדרוג פשוט לפסטה:
היו עושים את זה אצלנו קבוע כשהייתי ילדה...
אולי כולן מכירות את זה אבל מספיק שמישהי אחת לא זה שווה לי...
אח"כ ראיתי בספר מתכונים "ערוכה לכל ארוחה" שקוראים לזה שם פסטה שניצל
שיהיה....
מבשלים פסטה
מטגנים בשמן פרורי לחם
עד שמשחים
מוסיפים את הפסטה
מערבבים וזהו.....
זה יוצא ממש תוספת טעימה וקלה
מצרפת תמונה...
התמונות לא משהו...
אבל הגעתי למסקנה שמתכונים בלי תמונה לא שווים.....