מוזר...לא מלמדים
מוזר...לא מלמדים
לא מלמדים כל זה בפרוג?
תשאלו את שולם פייגין, זכור לי מהשיעור את הענין הזה במדויק, שיש פרספקטיבה אחת למבט הכללי של הציור ויש עוד פרספקטיבה למקרה שרוצים למקם משהו לפי נקודת מגוז שונה מהפרספקטיבה הכללית, מה שכן זכור לי זה בעיקר כשבוחרים נקודת מגוז אחת לפוזה הכללית של הנוף והמבנים וכו', וכשרוצים למקם חפצים בפוזה שונה וטבעית ולא מקובעת על מגוז אחת, אז מייצרים עוד שתי נקודות מגוז על קו האופק הבסיסי, נטו לאובייקט שברצוננו למקם לפי הזווית שנבחר,לא מלמדים
מממ....אם אני לא טועה, יש אינסוף קווי אופק. תלוי בזווית של כל אובייקט.
תודה תודה תודה, עכשו עם התובנה זה הפך להיות הרבה יותר מיוחדהמגוז ההוא הוא מכוון מהאופק אילנו,
לא הבנתי את השאלה.טוב לפי מה שאני רואה פה, חבל שלא נפגשים כדי לחדד את העיניין. יש כמה דברים נכונים אבל לא הכל. סתם דוגמה: איך אתה מצייר בן אדם מלמטה ובכל זאת אתה צריך להתייחס לקוו האופק של "האדמה"? אם הייתי המורא שלכם הייתם מקבלים עונש )
הייתי שמח אם תוכל להרחיב קצת מה אנחנו רואים פה בעצם?דוגמת של 3 מגוז.
2 או 3 אבל 2 קווי אופקלא הבנתי את השאלה.
זה בדיוק 3 נקודות מגוז כששתיים למטה בקו האופק ואחד למעלה, ככה הרגליים ענקיות והראש אי שם למעלה בקטן.
ובקשר לעונש- לכתוב 3 נקודות מגוז 100 פעם זה מספיק?
לא מספיק ברור? יש לך 3 קווי אופק. כל אחד בשביל העומק השונה. אגב זה מאוד מזכיר את כביש החוף בהרצליההייתי שמח אם תוכל להרחיב קצת מה אנחנו רואים פה בעצם?
יש לך 3 קווי אופק. כל אחד בשביל העומק השונה.
לפי זה, נראה שמבחינתו קו האופק הוא רק במפגש שמים וארץכששתיים למטה בקו האופק ואחד למעלה,
ואת הנקודות האחרות אולי הוא מייחס לכל זוית מיקוד אחרת?ואחד למעלה, ככה הרגליים ענקיות והראש אי שם למעלה בקטן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: