עוסק פטור החל מ11.18 - לקחת מייצג או להגיש דו"ח שנתי לבד?

R DESIGN

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי חיפוש ודפדוף ארוך על כל האשכולות הישנים בנושא דו"ח שנתי.
מבינה שרובכם פה ממליצים לא לעשות לבד.
שאלתי היא, היות ונתוני הינם פשוטים (שכירה + עצמאית מ11.18),
אין לי הפקדות לקרנות, הכנסות מהשכרת דירה וכו'
חשבתי שאולי אסתפק בהדרכה של רשות המיסים, אבל אשמח כן לקבל הדרכה קונקרטית בהתייחס לנתוני האישיים מאיש מקצוע,
ברמה של שעת הדרכה טלפונית.

1. האם זה יעזור לי וייתן לי את המידע הדרוש ב100% או שעליי לקחת איש מקצוע שיעשה הכל? (מכירה את האובייקטיביות של הפורום הנפלא, לכן שואלת)
2. אשמח לקבל פניות באישי מהמעוניינים לספק הדרכה טלפונית (בתשלום, כן?)
3. קיבלתי היום את הדו"ח בדואר, להבנתי חייבים לשדר באופן מקוון ולא ידני, יש קישור? ממתי עד מתי ניתן לשדר את הדו"ח?
4. קיבלתי בתחילת השנה פנקס מקדמות (ששילמתי מיד) - האם אני צפויה לקבל כל חודשיים מקדמות? איך מבטלים?
5. עבדתי כל 2018 כשכירה אך החלפתי עבודה באמצע, מה ההשלכות לגבי הדו"ח? (חוץ מטופס 106 שאני צריכה לבקש מין הסתם מ2 המקומות)
6. החזר מס על תרומות - במידה ושילמתי מס הכנסה רק במקום עבודה הראשון ב2018 (ינואר עד אוגוסט) - אוכל לקבל? עד איזה אחוז מגובה המס?

הרבה תודה מראש לכל המסייעים!!!

mina

משתמש מקצוען
קיבלתי בתחילת השנה פנקס מקדמות (ששילמתי מיד) - האם אני צפויה לקבל כל חודשיים מקדמות? איך מבטלים?
מקדמות יש צורך לשלם, רק אם העוסק מגיע לחבות.
ברעיון, אפשר לבטל (כשיש מייצג הוא עושה את זה אצלו במערכות..) כשאין, אולי מכתב לרשות המיסים?! לא יודעת...
מה שכן, אם תהיי חייבת במס ותבטלי, בסוף השנה כשתגישי את הדוח תאלצי לשלם בפעם אחת סכום גבוה של מקדמות - לא תמיד שווה לבטל לגמרי.
5. עבדתי כל 2018 כשכירה אך החלפתי עבודה באמצע, מה ההשלכות לגבי הדו"ח? (חוץ מטופס 106 שאני צריכה לבקש מין הסתם מ2 המקומות)
אין לזה השלכות נוספות....
6. החזר מס על תרומות - במידה ושילמתי מס הכנסה רק במקום עבודה הראשון ב2018 (ינואר עד אוגוסט) - אוכל לקבל? עד איזה אחוז מגובה המס?
מאיפה שילמת מס, וכמה , זה בכלל לא משנה, את בדוח מכניסה את סכום המס ששילמת (וזה לא משנה אם שילמת אצל מעסיק אחד או שתיים או שלוש או בכלל ממקור אחר)
ברגע ששילמת במשך השנה מס, את יכולה להזדכות על זה בתרומות עד גובה המס ששילמת
ז"א אם שילמת מס 10,000 ש"ח. את יכולה להזדכות עד 10,000 ש"ח כמובן שמהתרומה לוקחים רק 35% ולכן בשביל לקבל את כל ההחזר במלואו את צריכה תרומות של 30,000 ש"ח.. (ביטוחי חיים גם כן מזכים קצת..)

שמו

משתמש חדש
יש טופס בקשה לפטור ממקדמות שאפשר למלאות ולשלוח לפקיד השומה, בדרך כלל מטפלים בזה במהירות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה