לא מאמינה !!! אני הייתי בטוחה שזה צייר ותיק ותיק ותיק(אגב, אם אתם שואלים אותי נראה לי שזה מתיחה, כי לפי כל האפקטים של הציור מאחורה, וההבנה של שימוש בחומרים דיגיטליים, ושכבות וכו', זה ממש לא צייר מתחיל... האם עובדים עלינו? )
בעיקרון זה נועד לספקנים..אני לא מצליח להוריד מהדריב אם אפשר עוד פעם לעלות את זה
תודה מראש
voila!
מאיזה סרטונים למדת? אתה יכול לתת קישור?בעיקרון זה נועד לספקנים..
אבל אין שום בעיה.
בכל מקרה, לא מדובר בבקיאות עצומה ב'חומרים דיגיטליים'. חיכיתי הרבה זמן לקנות את הלוח, ובינתיים למדתי על אומנות דיגיטלית, גם מכם כאן בפורום, וגם מסרטונים של אומנים אחרים, קראתי על זה המון, ניסיתי ללמוד את התוכנות עד כמה שאפשר, וכל מה שנשאר זה לתפעל את הכל עם העט.
לא מדובר באחד שקיבל לוח דיגיטלי בהפתעה ולא יודע להדליק אותו
אני מריץ מדי פעם חיפוש בגוגל עם כל מה שקשור ל:מאיזה סרטונים למדת? אתה יכול לתת קישור?
אולי צריך לפתוח אשכול שירכז סרטונים שימושיים כאלה.. ויש הרבה.....אבל ממש הסתקרנתי!
אז ביקשתי מנטפרי שיפתחו את סרטון ההמשך-
ותודה לאלמוג!Greyscale to Colour Tutorial: Digital Painting Landscape
→Make sure to watch the first part of this tutorial here: https://youtu.be/_e6wTOuJ20M→ My Landscape Painting Tutorial: https://youtu.be/XHprIlkY8Q4→If you l...www.youtube.com
חייב!אולי צריך לפתוח אשכול שירכז סרטונים שימושיים כאלה.. ויש הרבה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: