תלויה? או סתירה מצלצלת?גם בשלישי, לא זוכרת את שמו יש דברים שמזכירים
תלויה? או סתירה מצלצלת?גם בשלישי, לא זוכרת את שמו יש דברים שמזכירים
לילה ולא דומיהשכחתי איך קוראים לו
רק להביןאיך איך ספר כזה נכנס לתוך המיינסטרים החרדי???
תחשבו איזה הרס זה בבנות צעירות שמעדות אישית ששמעתי מנסות אחת על השניה את שיטות הטיפול שהיא מביאה ...
ויותר מזה איך בנות ידעו לזהות טיפול בעייתי אחרי ספר כזה
הרי הדברים הכי גרועים מקבלים פה נורמליזציה
תלויהתלויה? או סתירה מצלצלת?
שלי לא...רק להבין
ההבעות הכועסות זה עלי??
גם אם מישהי מתחברת-זה משהו שלא קייםאני מרשה לעצמי לשאול ולהבין על מה כל הבלאגן ?
לא שואלת בקטע שאני חושבת הפוך ממה שרובן כאן כותבות
אני באמת מנסה להבין למה לא יכול להיות שהעמוד הראשון זה סוג של צורת טיפול שאני אישית לא מאוד מתחברת אליה, אבל מכאן ועד לעשות אותה כאחת בעייתית אני עדיין מנסה להבין למה הרוב חושבת כך
כמו שכבר כתבתי כמה פעמיםאני מרשה לעצמי לשאול ולהבין על מה כל הבלאגן ?
לא שואלת בקטע שאני חושבת הפוך ממה שרובן כאן כותבות
אני באמת מנסה להבין למה לא יכול להיות שהעמוד הראשון זה סוג של צורת טיפול שאני אישית לא מאוד מתחברת אליה, אבל מכאן ועד לעשות אותה כאחת בעייתית אני עדיין מנסה להבין למה הרוב חושבת כך
אבל בואי מה נראה לך שאם זה משהו יותר עם ניחוח לא טוב היא הייתה כך כותבת על זה מעל דפי הספר בלי לפחד ?גם אם מישהי מתחברת-זה משהו שלא קיים
לפעמים אפילו יותר גרוע
המציאות עולה כנראה על כל דמיוןאבל בואי מה נראה לך שאם זה משהו יותר עם ניחוח לא טוב היא הייתה כך כותבת על זה מעל דפי הספר בלי לפחד ?
לא חושבת שזה המקום לכתוב ולהאריך בנושא הזה,כמו שכבר כתבתי כמה פעמים
תיארה לי בחורת סמינר ( ליטאי שמור!!) שמאז הספרים של חסיה ברטלר הן אוהבות לעשות טיפולים רגשיים אחת לשנייה.
קנו בקבוקוני שמן בכל מיני ריחות והן עושות טיפולים במגע כמו שמתואר בספרים, זה נראה לך ראוי??? את מבינה לאן זה יכול להוביל???
וקחי בנות כאלה שיתקלו במעשים לא ראויים האם יש להם את ההגנות המתאימות או שהכל מותר ונפרץ במסגרת טיפול????
ואל תשכחו שמדובר בבנות עשרה שהכל מוצף אצלם אפילו בתת מודע
חולקת עלייךלא חושבת שזה המקום לכתוב ולהאריך בנושא הזה,
אבל בשני מילים, אם כל הכבוד זה תופעות שהיו קיימות עוד הרבה לפני שחסיה ברטלר נולדה
ובינינו אף אחת מהבחורות שם לא חושבת שהיא עכשיו מטפלת בשיטת חסיה ברטלר זה אולי הסבר מטופש של בחורות בטיפש'עשרה
צר לי, אבל זה לא הנושא הבעייתי היחיד בספרים.לא חושבת שזה המקום לכתוב ולהאריך בנושא הזה,
אבל בשני מילים, אם כל הכבוד זה תופעות שהיו קיימות עוד הרבה לפני שחסיה ברטלר נולדה
ובינינו אף אחת מהבחורות שם לא חושבת שהיא עכשיו מטפלת בשיטת חסיה ברטלר זה אולי הסבר מטופש של בחורות בטיפש'עשרה
189@חדת עין הצילום השני מאיזה עמוד בספר הוא?
וזה מזעזע בהתחשב בצילום העמוד הראשון.אגב
מתעלמים פה מהפיל שבחדר
לא מדובר רק בסופרת היא קוראת לעצמה מטפלת והכשירה ( אולי עדיין ) הרבה מאד מטפלות תחתיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: