כן,המופע מתאים לילדים בגיל 7 ו 8?
@ייחיאל
יחיאל יש שאלה ששמעתי עליה מהמון מקומות....צדיקים מלאכתם וכו'
יש על זה הסבר שלם שנה שעברה או לפני שנתיים. זה מאוד מורכב להסבר, אולי פעם שיהיה לי זמן אפתח את זה על פני מספר עמודים ואסביר איך עובד התקציבים של ארועים כאלולמה באמת אין הוזלה לאנשי ירושלים?
סה"כ זה מכספי העיריה לא?
שנה שעברה הלכתי עם הילדים לרכבת לתל אביב, במקום לנסוע באוטובוסיםאשמח מאוד לעצה ממי שיכול לעזור- פעמיים היינו בעולים לירושלים -פעם בלילה ופעם בבוקר וקשה אח"כ ממש לצאת מחוץ לעיר -חזרנו בלילה ב1 לבני ברק- אנחנו בלי רכב -איך כולם מסתדרים עם חזרה ?
אני מעונין ב7 כרטיסיםחברה קנתה כרטיסים ל"עולים לירושלים" לתאריך: יום ראשון כ"ו באב, 13/8 לסבב צהריים - משעה 4:00 עד 9:00 בערב.
למפרע, התברר כי התאריך לא מתאים לה וכבר הזמינה 13 כרטיסים (בשתי הזמנות שונות - 6+7)
היא שאלה אם יש פה מישהו שמעוניין לרכוש ממנה את הכרטיסים או להחליף למועד אחר.
מאיפה שאני אדע? הכל תלוי בעייני המתבונן, לפי דעתי של שנה שעברה היה יותר יפה, על טעם וריח וכו'. אנו משתדלים שיהיה טוב, יפה ומושקע.@ייחיאל תחילה תודה ענקית על ההפקה המושלמת על הצד הטוב ביותר!
אשמח מאוד אם תוכל לפרט האם המופע המרכזי יהיה דומה לזה של לפני שנתיים שהיה מושקע ברמות והיה מוצלח לכל הגילאים, או דומה יותר לזה של שנה שעברה שהיה מוצלח אבל (לדעתי) פחות מהשנה שקדמה לו,
כמו''כ אם תוכל לכתוב באיזה שעה מתחילים לפנות את המתחמים במסלול בוקר כדי שנוכל להיערך...
בוקר גברים 12:00 נשים 14:00, אחה"צ נשים 17:00 גברים 18:30 נשים 20:00@ייחיאל באיזו שעות המופע המרכזי?
תרשום מס' טלפון או מייל ותמחק אחרי שאני אעשה לייקאני מעונין ב7 כרטיסים
איך יוצרים איתך קשר?
הזמנתי כרטיסים בטלפון, אמרו מגיל 3עצה שלי (עם שמץ גאווה).
אם אתם מתכננים לקנות כרטיסים תעשו את זה מהר שלא תצטרכו אח"כ להיעזר בפורום "מתחננים לכרטיסים לעולים לירושלים".
מידיעה
קניתי כבר בשלישי אחה"צתרשום מס' טלפון או מייל ותמחק אחרי שאני אעשה לייק
או שיש לך הודעות פרטיות
יש אפשרות לשעות לשאר המופעים? שנוכל להכין את עצמינו מראש? תודה רבה.1) היהלום- מופע מרהיב בשילוב עשרות שחקנים תפאורה חדשנית ומולטימדיה ייחודית
2) גלגל חוזר בעולם- מופע אקרובטיקה בינלאומי לראשונה בארץ
3) עולים אל על- מתחם לונה פארק ענקי
4) אל תוך עולם החי- מסע עוצר נשימה בסוואנה הפראית
5) במרכז הבמה- מיטב ההופעות על במה אחת
6) מתחמי רילקס
7)קופצים בירושלים
8)מסע וירטואלי בזמן המקדש
9) מופעים לילדים
10) מתחם מתנפחים ענק
11) ג'ימבורי לקטנטנים
12) מיצג הטבע נפלאות הבריאה
13) קרטיב לכל משתתף
14) מתחם תחרויות מרהיב
15) חידון קליקרים נושא פרסים
16) פינות ליטוף
17) מופעי אקרובטיקה עוצרי נשימה
אני מעוניינת בשמונה כרטיסיםתרשום מס' טלפון או מייל ותמחק אחרי שאני אעשה לייק
או שיש לך הודעות פרטיות
תרשמו פרטי התקשרות או מייל ותמחקו אחרי שאני אעשה לייקאני מעוניינת בשמונה כרטיסים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: