בבני ברק בחיים לא יהיו דברים כאלו..דעו לכם!
שכל ראיה נחרטת בלב הילד, ובפרט מראות לא שגרתיים.
מראה כזה בתנועות גוף בולטות ומתוחות (סליחה על הביטוי)
יכול להחרט במוחו, ולהפריע לו.
אם ילדכם חשוב לכם, נפשו הטהורה יקרה לכם. שמרו עליו זה התפקיד שלכם!!!
בבני ברק בחיים לא יהיו דברים כאלו..דעו לכם!
שכל ראיה נחרטת בלב הילד, ובפרט מראות לא שגרתיים.
מראה כזה בתנועות גוף בולטות ומתוחות (סליחה על הביטוי)
יכול להחרט במוחו, ולהפריע לו.
אם ילדכם חשוב לכם, נפשו הטהורה יקרה לכם. שמרו עליו זה התפקיד שלכם!!!
מזל שיש עוד מקומות חוץ מבני ברקבבני ברק בחיים לא יהיו דברים כאלו..
אם הבנים שלך יראו בנות בלבוש לא הולם תגידי שהם לא מתכננים להיות בנות? יש דברים שמכניסים לנפש מושגים לא טוביםלא היינו בעולים לירושלים ולא הולכים להיות, לא רלוונטי לנו.
אבל ההזדעזעות הזאת הקולקטיבית שמחייבת את כולם לחשוב כמוכם ואם לא אוי אוי היא מעוותת.
הילדים שלי הולכים לגן חיות, למרות שהם לא מתכננים להיות בוגרים מהלכי 4.
והם יכולים לראות הופעות ולדעת שזה לא בשבילם ולהנות מאקרובטיקות. (לא שיוצא להם)
לעומת זאת לפני תקופה בבית שמש היו קבוצות קנאים שהתנכלו לאמהות וילדים בפארק ירמות כי היתה בו תצוגה של משטרות ומכבי אש.
בדיוק בגלל התואנה הזו, שהם באים לשמור על ילדינו מכך.
אבל, ילדי במירב הסיכויים לא יהיו שוטרים, ולא יהיו כבאים כשיגדלו, אפילו לא פרמדיקים במד"א.
מה שכן הם בהחלט מפתחים שנאה לדמויות שאכפת לי אם ישנאו. וזה יותר חמור.
שנתחיל?אולי כדאי להגדיר קודם מהו חרדי
יש לזה הגדרה מאוד ברורה לדעתישנתחיל?
באיזה שהוא שלב בחיים הם יראואם הבנים שלך יראו בנות בלבוש לא הולם תגידי שהם לא מתכננים להיות בנות? יש דברים שמכניסים לנפש מושגים לא טובים
ההגדרה יכולה להיות רחבה או רק מי שחושב במדויק כמוך?יש לזה הגדרה מאוד ברורה לדעתי
וסילופים רבים.
הכלל למרות שכואב לומר את זה
לא כל מי שרוצה להקרא כזה יכול.
השאלה הופנתה אלי?יש מצב להמשיך את הנושא [למי שבוער..] בלי שזה יהפוך למלחמת דת??
מוישה גפני הגדיר זאת חד יותר, אנחנו מצויים בתוך רכבת שטסה לכיוון התהום, אין לנו מספיק כוח לעצור את טיסת הרכבת, אבל אנחנו מתאמצים להצטופף בקרון האחרון.ולכן מה???
נניח שאת/ה צודק/ת
יש ירידת דורות כן!
אז לא נצעק לפחות על מה שכן אפשר???
ידוע אותו המשל של אחד מגדולי הדור
שהדור משול לשחיה בנהר והנהר יורד כלפיי מטה
מי שירים כמה שיותר את ראשו לא להיסחף יינזק פחות
בואו לא ניסחף, ילדים עדיין לא בשלים מספיק כדי להבדיל בין טוב לרע, וכל ילד רואה לעצמו מושא להערצה. היינו מעדיפים שילדינו יעריצו את חכמי הדור ולא את השוטרים הגיבורים. כאן הכל מתחיל וכאן הכל מסתיים.לפני תקופה בבית שמש היו קבוצות קנאים שהתנכלו לאמהות וילדים בפארק ירמות כי היתה בו תצוגה של משטרות ומכבי אש.
בדיוק בגלל התואנה הזו, שהם באים לשמור על ילדינו מכך.
אבל, ילדי במירב הסיכויים לא יהיו שוטרים, ולא יהיו כבאים כשיגדלו, אפילו לא פרמדיקים במד"א.
מה שכן הם בהחלט מפתחים שנאה לדמויות שאכפת לי אם ישנאו. וזה יותר חמור.
ממש לא,השאלה הופנתה אלי?
אני לא הנושא פה.ההגדרה יכולה להיות רחבה או רק מי שחושב במדויק כמוך?
את יודעת שהקנאים וכו' שואלים את אותה שאלה בדיוק עלייך..אגב, סתם נקודה שמעניינת אותי הרבה פעמים. מה בוער לאנשים שעושים ככל העולה על רוחם (מנוגד להגדרה הכי רחבה של חרדים - אנשים שפועלים בהתאם להוראות התורה) להקרא חרדים, למה לא יקראו לעצמם בכל שם מעניין כזה או אחר, וימשיכו בחייהם היפים?
שלא לומר מחיקה..באופן כללי נראה שהאשכול נוטה לכוון של נעילה..
בין ככל העולה ברוחם ללחשוב שילדים יכולים לראות מופע מסוים הדרך רחוקהאני לא הנושא פה.
ואפחד לא צריך לחשוב כמוני.
מקווה שזה לא פוגע - אבל ממש לא מעניין אותי תחשוב כמוני.
אבל מה. כל הגדרה. יש לה גבול כמה אפשר וכדאי למתוח אותה
וצריך לשים לב לגבולות האלו.
אגב, סתם נקודה שמעניינת אותי הרבה פעמים. מה בוער לאנשים שעושים ככל העולה על רוחם (מנוגד להגדרה הכי רחבה של חרדים - אנשים שפועלים בהתאם להוראות התורה) להקרא חרדים, למה לא יקראו לעצמם בכל שם מעניין כזה או אחר, וימשיכו בחייהם היפים?
אויש נו צריך לדעת מה זה קרקס כדי להבין מה לא בסדר?כשהם שפרצופיהם שונים...
יכול להיות שיש אנשים שמכירים את הדברים ורגילים אליהם
או להפך -יש כאלו שלא יודעים מה זה קרקסים ולכן לא העלו בדעתם שיש בזה משהו לא בסדר
אז אולי ניקח אותם לסיור קייצי בתל אביב כדי שנוכל להיות אלו שיעזרו להם הראשונים להתמודד עם התופעה?באיזה שהוא שלב בחיים הם יראו
השאלה אם כשזה יקרה בפעם הראשונה תהיו שם כהורים להסביר או שזה יקרה כשהם יהיו בחורים ואז הם ילכו לבדוק לבד מה זה..
נכון.בין ככל העולה ברוחם ללחשוב שילדים יכולים לראות מופע מסוים הדרך רחוקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: