אופיס 365 עוד אקסס

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
למישהו יש עצה איך להציג רשומות לרוחב במקום לגובה? כלומר מימין לשמאל בשורות שורות, כזה:
א ב ג ד ה
ו ז ח ט י כ
ל מ נ ס ע פ
הפתרון שמצאתי עד כה הוא לחלק את הנתונים בשאילתא לכמה שדות נפרדים שכל שדה יכיל רק חלק מהנתונים. אבל נראה לי צריכה להיות דרך סבירה יותר.

אפקטיביות

משתמש צעיר
מקווה שהבנתי את שאלתך
היה כאן בעבר קוד שמישהו העלה (כנראה moishi) שמציג בשדה אחד את שם האב, ובשדה נוסף רשימה של בנים מופרד ע"י פסיקים - מטבלת בנים.
לא מוצא את זה כעת

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
לא לזה התכוונתי.
אני מדבר על אותה טבלה ואותו שדה שיוצג מימין לשמאל. כמה רשומות באותה שורה. נראה לי דבר בסיסי ביותר. אני לא מבין למה מייקרוסופט לא נותנים את האופציה. הרי רוב ההצגה של נתונים היום היא כזו. בכל אתרי המכירות בעולם הרשומות מוצגות לרוחב, כמה מוצרים בכל שורה, ובאקסס האפשרות הזו פשוט לא קיימת.

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
ולגופו של עניין צדקו דבריך מאד, אתה התכוונת וודאי בציניות כי אתה סבור שהם עצמם כן זוכרים. אבל שים ליבך מתי הפעם האחרונה שבה השתנה באקסס שינוי מהותי?
משעשע אותי לפעמים לראות כאן שואלים: איה מדריך לאקסס 2013, 2016, ולא מבינים שמדריך לאקסס 95 עונה על כל הצרכים שלהם. לשם השוואה כמו לעשות היום שימוש במדריך לספיר או לאיינשטיין ז"ל (לא האיש, התוכנה).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה