דרוש מתכון עוגת תפוזים, הכי בסיסית הכי פשוטה - לא שרויה - יש למישהי?

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
הבן שלי מבקש.
תגידו לו שיש עוגות טעימות יותר?
לא, הוא רוצה עוגת תפוזים.
 

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מתכון ששמרתי כדי להכין. עוד אין לי ניסיון איתו.

עוגת מיץ גבוהה ואוורירית
7 ביצים מופרדות
כוס ורבע סוכר
כוס ורבע קמח תפו"א
רבע כוס מיץ תפוזים
2 כפות שמן
1. א. אפיה
1 ס. וניל
2 כפות קוקוס
להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף חזק ולבן.
להקציף חלמונים עם המחצית השנייה של הסוכר ולהוסיף לחלמונים את שאר החומרים קודם רטובים אח"כ יבשים.
לאחד בתנועת קיפול.
לאפות 40 דקות על 180.
 

צ

משתמש פעיל
9 בייצים מופרדות
1.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות קמח תפו"א
2 כפות שמן
חצי כוס מיץ תפוזים.
להקציף חלבונים לקצף בהיר מספר דקות, להוסיף את הסוכר לקצף נוקשה ומבריק.
לערבב את השמן והמיץ עם החלמונים, להוריד את מהירות המקצף למינימום ולהוסיף את החלמונים.
להוסיף את הקמח בעדינות.
לאפות על 110 מעלות למשך חצי שעה. בתנור מחומם מראש.
(זמן האפיה והחום תלוי בתנור, בטוסטר אוון זמן האפיה והחום גבוהים יותר מבתנור רגיל).
העוגה מוכנה כשסכין יוצא ממנה יבש.
בתאבון
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
מתכון ששמרתי כדי להכין. עוד אין לי ניסיון איתו.

עוגת מיץ גבוהה ואוורירית
7 ביצים מופרדות
כוס ורבע סוכר
כוס ורבע קמח תפו"א
רבע כוס מיץ תפוזים
2 כפות שמן
1. א. אפיה
1 ס. וניל
2 כפות קוקוס
להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף חזק ולבן.
להקציף חלמונים עם המחצית השנייה של הסוכר ולהוסיף לחלמונים את שאר החומרים קודם רטובים אח"כ יבשים.
לאחד בתנועת קיפול.
לאפות 40 דקות על 180.
אפשר לוותר על אבקת האפיה והסוכר וניל?
(נגיד שיין מחליף סוכר וניל, והוא עושה את זה די טוב... אבל אבקת אפיה?)

@ה. בקר, אפשר שניה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אפשר לוותר על אבקת האפיה והסוכר וניל?
(נגיד שיין מחליף סוכר וניל, והוא עושה את זה די טוב... אבל אבקת אפיה?)

@ה. בקר, אפשר שניה?
קשה להמיר אבק אפיה באין סודה לשתיה וממילא בטח גם בזה אם היה לא הייתי משתמשת
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ולא לשים בכלל, אפשר?
 

שקדי

משתמש מקצוען
 

דפוס פוסטר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
10 ביצים M או 8 L
1.5 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 כוס קמח תפו"א
חצי כוס מיץ תפוזים
רבע כוס מיץ לימון

להפריד ביצים
לערבב חלמונים עם הנוזלים-שמן ומיצים.
להקציף חלבונים עם סוכר
לאחד תערובות ולהוסיף קמח
לאפות 10 דקות על 200 מעלות ואח"כ 30-40 דקות על 150 מעלות (תלוי בתנור, אצלי ככה יוצא מעולה)
העוגה תופחת מאד בתנור ואחרי צינון נוחתת לגובה המקורי
העוגה לא טעימה כשהיא חמה :sneaky:

המידות לפי כוס ח"פ
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
רעיון, רק שלא עלה על דעתי לקנות סודה.
אין לו ביקוש אצלנו :)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה