חלבי עוגת שכבות גבינה וריבת חלב - שווה ביותר!!

אמא של נועה

משתמש צעיר
צפה בקובץ המצורף 1739593

@רוחי בלבוחי
ראיתי את זה כאן
קשור אליך? או שהמתכון מכאן?
שואלת בשביל הסקרנות כמובן... :)
העוגה מופיעה גם כאן:

נראה ששכחו מה זה זכות יוצרים....
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען

אלוף מס1

משתמש חדש
@רוחי בלבוחי

איך צריכה לצאת שכבת הביסקווטים לפני האפיה?
הכנתי עכשיו והיא ניראת לי די פרורית כשמהדקים זה נראה בסדר
אבל אני מפחדת שאחרי האפיה השכבה התחתונה תתפורר ולא תצא משורטטת
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי

איך צריכה לצאת שכבת הביסקווטים לפני האפיה?
הכנתי עכשיו והיא ניראת לי די פרורית כשמהדקים זה נראה בסדר
אבל אני מפחדת שאחרי האפיה השכבה התחתונה תתפורר ולא תצא משורטטת
אז תוסיפי עוד מעט חמאה...
אגב, את החמאה המסת לפני האיחוד עם הביסקויטים- אם כן- זו התשובה,
עדיף ללוש חמאה רכה או כמעט רכה, כך יוצא מרקם מושלם.
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
לשתי חמאה רכה

מה המרקם שאמור לצאת?

תודה רבה
לא בצקי, כי לא יתכן...
המרקם צריך להיות מתפורר אבל לא מאוד....
עם חלקי "פירורים" יחסית גדולים, וכשדוחסים לתבנית- נשאר מאוחד.
כאמור- אם לא מספיק מאוחד, אל תפחדי להוסיף עוד חמאה.
 

אבישלומו

משתמש חדש
אז תוסיפי עוד מעט חמאה...
אגב, את החמאה המסת לפני האיחוד עם הביסקויטים- אם כן- זו התשובה,
עדיף ללוש חמאה רכה או כמעט רכה, כך יוצא מרקם מושלם.

לא בצקי, כי לא יתכן...
המרקם צריך להיות מתפורר אבל לא מאוד....
עם חלקי "פירורים" יחסית גדולים, וכשדוחסים לתבנית- נשאר מאוחד.
כאמור- אם לא מספיק מאוחד, אל תפחדי להוסיף עוד חמאה.
תודה רבה
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
אותי יותר הפליא זה שהיא לקחה את התמונות.
מה נשמע איתך?
לפחות תעשי את העוגה ותצלמי משהו שלך............
הזויה גברת אסתי.
@רוחי בלבוחי ,
נא עזרתך...
נזכרתי שיש לי במקפיא גבינה 750 גר'...
הפשרתי- היא יצאה נוזלית מאוד וגרגרית....
כרגע הכנסתי לחיתול- כמו גבינת שמנת, כדי לנסות להחזיר לגבינה את המרקם העבה יותר, היא מטפטפת כהוגן!
מה אומרת? כמה זמן להשאיר בחיתול? כמו בגבינת שמנת? פחות?
וגם- להשאיר את המתכון כמו המקור?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
כרגע הכנסתי לחיתול- כמו גבינת שמנת, כדי לנסות להחזיר לגבינה את המרקם העבה יותר, היא מטפטפת כהוגן!
מה אומרת? כמה זמן להשאיר בחיתול? כמו בגבינת שמנת? פחות?
לא ממש סמיכה כמו שמנת יכולה להשאיר מעט נוזלים.
אני מאמינה שאני עונה לך כשהעוגה כבר במצב אפוי ואולי כבר אכלו ממנה.
אבל בעיקרון הגבינה אמורה להיות רכה ונעימה למגע, לא מידי סמיכה.
פווול הצלחות.
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
אני מאמינה שאני עונה לך כשהעוגה כבר במצב אפוי
קלעת...
הגבינה אמורה להיות רכה ונעימה למגע, לא מידי סמיכה.
ככה חשבתי ועשיתי.
פווול הצלחות.
תודה רבה,
בינתיים הבית מריח ניחוחות מגרים שבא לי לתת ביס, אבל אני בשרית :LOL:
שוב תודה על מתכונים מוצלחים כ"כ,
כשאני רואה מתכון שלך אני יודעת שיש כאן משהו טוווובבב!!!!!
מנסיון(y)
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
20240822_230944.jpg

הכנתי
יצא ממש יפה וטעים
תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה