חבילת חמאה זה 100 גרם או 200?
היום אני חשבת שברב המקומות היצור הוא של 200 גר.100 גר'
העוגה מופיעה גם כאן:צפה בקובץ המצורף 1739593
@רוחי בלבוחי
ראיתי את זה כאן
קשור אליך? או שהמתכון מכאן?
שואלת בשביל הסקרנות כמובן...
מתכונים
onedrive.live.com
כאן לפחות שינו את התמונה....העוגה מופיעה גם כאן:
תתפנקו בכיף: עוגת גבינה וריבת חלב חלומית - כל רגע
אם מתחשק לך להשקיע בעוגה קייצית וחלבית, העוגה הזו היא בחירה מצויינת! היא לא רגילה ושווה את ההשקעה!www.kore.co.il
נראה ששכחו מה זה זכות יוצרים....
התמונה לא באמת מראה את התוצר הסופי, היא לא מוצלחת.כאן לפחות שינו את התמונה....
נכוןהתמונה לא באמת מראה את התוצר הסופי, היא לא מוצלחת.
@מירי 12 לפי התמונה נראה שהשתמשת בביסקויטים בטעם שוקולד, נכון?הכנתי לשמחה
הכפלתי כמויות ושמתי בתבנית חד פעמי ענק
יצא גבוה ומרשים!!צפה בקובץ המצורף 1733572צפה בקובץ המצורף 1733573
אז תוסיפי עוד מעט חמאה...@רוחי בלבוחי
איך צריכה לצאת שכבת הביסקווטים לפני האפיה?
הכנתי עכשיו והיא ניראת לי די פרורית כשמהדקים זה נראה בסדר
אבל אני מפחדת שאחרי האפיה השכבה התחתונה תתפורר ולא תצא משורטטת
לשתי חמאה רכהאז תוסיפי עוד מעט חמאה...
אגב, את החמאה המסת לפני האיחוד עם הביסקויטים- אם כן- זו התשובה,
עדיף ללוש חמאה רכה או כמעט רכה, כך יוצא מרקם מושלם.
לא בצקי, כי לא יתכן...לשתי חמאה רכה
מה המרקם שאמור לצאת?
תודה רבה
אז תוסיפי עוד מעט חמאה...
אגב, את החמאה המסת לפני האיחוד עם הביסקויטים- אם כן- זו התשובה,
עדיף ללוש חמאה רכה או כמעט רכה, כך יוצא מרקם מושלם.
תודה רבהלא בצקי, כי לא יתכן...
המרקם צריך להיות מתפורר אבל לא מאוד....
עם חלקי "פירורים" יחסית גדולים, וכשדוחסים לתבנית- נשאר מאוחד.
כאמור- אם לא מספיק מאוחד, אל תפחדי להוסיף עוד חמאה.
נכון,@מירי 12 לפי התמונה נראה שהשתמשת בביסקויטים בטעם שוקולד, נכון?
איך השתלב הטעם?
@רוחי בלבוחי ,אותי יותר הפליא זה שהיא לקחה את התמונות.
מה נשמע איתך?
לפחות תעשי את העוגה ותצלמי משהו שלך............
הזויה גברת אסתי.
לא ממש סמיכה כמו שמנת יכולה להשאיר מעט נוזלים.כרגע הכנסתי לחיתול- כמו גבינת שמנת, כדי לנסות להחזיר לגבינה את המרקם העבה יותר, היא מטפטפת כהוגן!
מה אומרת? כמה זמן להשאיר בחיתול? כמו בגבינת שמנת? פחות?
קלעת...אני מאמינה שאני עונה לך כשהעוגה כבר במצב אפוי
ככה חשבתי ועשיתי.הגבינה אמורה להיות רכה ונעימה למגע, לא מידי סמיכה.
תודה רבה,פווול הצלחות.
אפשר.@רוחי בלבוחי ,
ילך טוב עם פודינג נוגט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: