רוצה להכין עוגת שושנים למשלוחי מנות במילויים שונים.
האם משתמשים במתכון הרגיל של עוגת שמרים?
מה דעתכן על שילוב בעוגה אחת של כמה מילויים? נניח שוקולד, קינמון, וניל, קפה וכדומה???
והאם יש מתכון לבצק שיוצא טעים רך ונימוח (ולא אכפת לי שיהיה בו מרגרינה, זה השכנים אוכלים, לא אני...)
האם משתמשים במתכון הרגיל של עוגת שמרים?
מה דעתכן על שילוב בעוגה אחת של כמה מילויים? נניח שוקולד, קינמון, וניל, קפה וכדומה???
והאם יש מתכון לבצק שיוצא טעים רך ונימוח (ולא אכפת לי שיהיה בו מרגרינה, זה השכנים אוכלים, לא אני...)