עוגת שוקולד פרורים מצוינת:
חומרים לבצק:
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
כוס שקדים טחונים
3/4 כוס שמן
6 כפות סוכר
ביצה
אבקת אפיה
מערבבים הכל ביד לבצק אחיד ושוטחים 3/4 מהכמות לתבנית ח''פ בינונית הגודל הרגיל, ואופים על 180 בערך רבע שעה.
למלית:
כוס סוכר
כף דבש
קורט מלח
100 גרם שוקולד
כף קפה נמס
3 כפות מים
כף קקאו
חצי כוס שמן
3 ביצים
מבשלים הכל על נמוך (על הגז) עד שהכל נמס היטב, חוץ מהביצים.
לאחר שהכל הופך לבלילה חלקה מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים חזק.
שופכים את הבלילה של השוקולד ע''ג הבצק האפוי
מפוררים מלמעלה את פרורי הבצק שהשארנו בצד
אופים עוד חצי שעה על בינוני
מוציאים וטועמים
ומעיפים למקפיא.
חומרים לבצק:
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
כוס שקדים טחונים
3/4 כוס שמן
6 כפות סוכר
ביצה
אבקת אפיה
מערבבים הכל ביד לבצק אחיד ושוטחים 3/4 מהכמות לתבנית ח''פ בינונית הגודל הרגיל, ואופים על 180 בערך רבע שעה.
למלית:
כוס סוכר
כף דבש
קורט מלח
100 גרם שוקולד
כף קפה נמס
3 כפות מים
כף קקאו
חצי כוס שמן
3 ביצים
מבשלים הכל על נמוך (על הגז) עד שהכל נמס היטב, חוץ מהביצים.
לאחר שהכל הופך לבלילה חלקה מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים חזק.
שופכים את הבלילה של השוקולד ע''ג הבצק האפוי
מפוררים מלמעלה את פרורי הבצק שהשארנו בצד
אופים עוד חצי שעה על בינוני
מוציאים וטועמים
ומעיפים למקפיא.