עוגות/עוגיות עוגת סיבות לאהוב אותך

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
כדי להכין עוגה גבוהה

יש כזה דבר תבנית גבוה או שצריך להכין 2 רגילות ולחבר?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כדי שהעוגה תהיה גבוהה אופים טורט בתבנית בקוטר 20-24 לכל היותר.
כך העוגה גם יותר אסתטית.
ניתן לקנות רינג שמכוונים לגודל הרצוי בכל חנויות הסטוק. הוא לא יקר ונוח לשימוש ולנקיון.
אם לא מוצאים, אפשר לאפות בתבניות חד"פ גודל 20-22 ולחבר.
 

יעל לבל

משתמש חדש
מדפיסה את הקובץ שצרפתי כאן על דף אכיל - טרנספר.

ועובדת לפי ההוראות.

(שוקולד מומס לבן עוברת על הלב כשמתקשה מחלצת.... בגדול. -לא אחריותי אם מתפקשש-)

יכולה לשיםצ קיסם שיניים שיהיה קל למעוץ בעוגה
היי יש לך את זה לבנים? מאד מאד יעזור לי!!
 

ללין

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
עכשיו מתחילה העבודה:
ממיסים שוקולד לבן
ומזלפים על כל לב מאחורה ושמים על השוקולד שמים קיסם ומכסים אותו בעוד שוקולד (שלא ייפול)
מקררים
אחרי קרור מלא מפרידים בעדינות את השוקולד מהדף
הוא נפרד עם ההדפס (פחות או יותר-צריך לדייק עם השוקולד כדי שכל ההדפס יידבק
סליחה על ההקפצה,
אבל יש לי שאלה, למי שכבר ניסה:
לא גוזרים קודם את הלבבות ? אלא מזלפים את השוקולד כשהכל בדף אחד מקשה אחת?
לא עדיף לגזור קודם מדויק?
 

rinatsiman

משתמש רשום
סליחה על ההקפצה,
אבל יש לי שאלה, למי שכבר ניסה:
לא גוזרים קודם את הלבבות ? אלא מזלפים את השוקולד כשהכל בדף אחד מקשה אחת?
לא עדיף לגזור קודם מדויק?

אני לא ניסתי לגזור את הלבבות,
זילפתי ישר על הדף שוקולד צמקאו לבן - ונעזרתי עם קיסם לדיוק צורת הלב.
השוקולד מתקשה ומתנתק מהדף.
בהצלחה!
 

Yahalom

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ראיתי מישהי שהדפיסה את הלבבות על דף קשיח רגיל ולא אכיל
נראה לי חוסך עבודה ויוצא יפה מאד
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מקפיצה בשביל אלו שינסו את העוגה אחרי,
ומקוה שאני הבורה היחידה שאכלה אותה..
חשוב מאוד!!
לא להשתמש בשוקלד לבן -חלבי, רק בצימקאו!!!
החלבי פשוט מתנמס בשניות, וכל הלבבות נהרסים..
אז חבל על העוגמת נפש
או לטמפרר את השוקולד כמו שצריך
 

ללין

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
מקפיצה בשביל אלו שינסו את העוגה אחרי,
ומקוה שאני הבורה היחידה שאכלה אותה..
חשוב מאוד!!
לא להשתמש בשוקלד לבן -חלבי, רק בצימקאו!!!
החלבי פשוט מתנמס בשניות, וכל הלבבות נהרסים..
אז חבל על העוגמת נפש
את מתכוונת נהרסים כי נמסים?
או שההדפס לא יוצא עליהם טוב?
כי הכנתי שבוע שעבר עם חלבי לבן משובח כדי שיהיה גם טעים ולא רק יפה.
הקפאתי אחרי הזילוף והוצאתי אחרי כמה דקות.
ובאמת רוב הלבבות יצאו לי שהאמצע שלהם מקולף, זתומרת, הלב יוצא מעולה ורק באמצע ההדפס לא נדבק,
זה קשור לשוקולד לבן או צימקאו? או לא?
הנס היה שהכנתי מראש כפול 2 מכל הלבבות, וחוץ מכמה שלא היה לי רזרבות והם היו טיפה מקולפים אחר כך הקפאתי ממש חזק ויצא טוב למעט קילופון פה ושם, לא מורגש.
כל זה נראה לך קרה בגלל שוקולד ולא צימקאו?
שאדע להבא...
מצורפת תמונה של המפושלים-חור באמצע!
WhatsApp Image 2021-07-26 at 19.10.16.jpeg
 

oritdi

משתמש פעיל
את מתכוונת נהרסים כי נמסים?
או שההדפס לא יוצא עליהם טוב?
כי הכנתי שבוע שעבר עם חלבי לבן משובח כדי שיהיה גם טעים ולא רק יפה.
הקפאתי אחרי הזילוף והוצאתי אחרי כמה דקות.
ובאמת רוב הלבבות יצאו לי שהאמצע שלהם מקולף, זתומרת, הלב יוצא מעולה ורק באמצע ההדפס לא נדבק,
זה קשור לשוקולד לבן או צימקאו? או לא?
הנס היה שהכנתי מראש כפול 2 מכל הלבבות, וחוץ מכמה שלא היה לי רזרבות והם היו טיפה מקולפים אחר כך הקפאתי ממש חזק ויצא טוב למעט קילופון פה ושם, לא מורגש.
כל זה נראה לך קרה בגלל שוקולד ולא צימקאו?
שאדע להבא...
מצורפת תמונה של המפושלים-חור באמצע!
צפה בקובץ המצורף 941126
דוקא ההדפס יצא מעולה, לא נשאר כלום על השקף,
אבל ברגע שהעוגה היתה קצת בחוץ, הלבבות החלו לנזול..
מה שבצימקאו לא קרה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה