המתכון במקור הוא של כדורי שוקולד.
שנה שעברה היה על זה אשכול פה בפרוג ויצא כל כך מוצלח עד שאימצתי את המתכון לכל השנה גם לכדורי שוקולד וגם לעוגות יומולדת.
יוצא יפה יותר וטעים יותר מהעוגות של כל השנה.
תנסו.....
להמיס בסיר-
כוס שמן
1/2 כוס יין מתוק/ מיץ תפוזים
1.5 כוס סוכר
סוכר וניל
3 כפות קקאו
4 כפות גדושות נס קפה
לאחר שנמס מערבבים עם-
3 כוסות קמח ת. אדמה
1 כוס קמח מצה (אני שמתי במקום כוס קוקוס בגלל שרויה ויצא מצוין)
1/2 כוס אגוזים/שקדים טחונים (גם על זה ויתרתי ויצא מצוין)
לעוגת יומולדת-להעביר לתבנית עגולה ולמקרר
אחרי שמתקרר להפוך בזהירות על מגש ולקשט מלמעלה.
העוגה מקבלת צורה עגולה גבוהה ויפה.
לכדורי שוקולד-להעביר את העיסה לקירור כדי שהתערובת תהיה סמיכה יותר ואז לגלגל בקוקוס
בתאבון!!
ותשתפו איך יצא.
שנה שעברה היה על זה אשכול פה בפרוג ויצא כל כך מוצלח עד שאימצתי את המתכון לכל השנה גם לכדורי שוקולד וגם לעוגות יומולדת.
יוצא יפה יותר וטעים יותר מהעוגות של כל השנה.
תנסו.....
להמיס בסיר-
כוס שמן
1/2 כוס יין מתוק/ מיץ תפוזים
1.5 כוס סוכר
סוכר וניל
3 כפות קקאו
4 כפות גדושות נס קפה
לאחר שנמס מערבבים עם-
3 כוסות קמח ת. אדמה
1 כוס קמח מצה (אני שמתי במקום כוס קוקוס בגלל שרויה ויצא מצוין)
1/2 כוס אגוזים/שקדים טחונים (גם על זה ויתרתי ויצא מצוין)
לעוגת יומולדת-להעביר לתבנית עגולה ולמקרר
אחרי שמתקרר להפוך בזהירות על מגש ולקשט מלמעלה.
העוגה מקבלת צורה עגולה גבוהה ויפה.
לכדורי שוקולד-להעביר את העיסה לקירור כדי שהתערובת תהיה סמיכה יותר ואז לגלגל בקוקוס
בתאבון!!
ותשתפו איך יצא.
נערך לאחרונה ב: