עוגות/עוגיות עוגת טורט שמנת וריבת חלב -מושלמת!!

שירן

משתמש מקצוען
אני שמתי נייר אפיה.
מכיון שהשתמשתי בתבנית עגולה, שטפתי את הנייר אפיה במים. סחטתי חזק, וכך הנייר היה גמיש.
אני באמת עובדת עם ניירות אפיה.
כדאי מאד לנתק מהתבנית אחרי שמתקרר כדי שהעוגה לא תתכווץ..
 

פטצ'ולי

משתמש צעיר
לא הבנתי מה זה נקרא לנתק מהתבנית אחרי שמתקרר
כלומר להשאיר בתבנית עד שמתקרר- זה גם מתכווץ..
 

שירן

משתמש מקצוען
לא הבנתי מה זה נקרא לנתק מהתבנית אחרי שמתקרר
כלומר להשאיר בתבנית עד שמתקרר- זה גם מתכווץ..
תנסי להשים רק בתחתית נייר אפיה . ושהשוליים יגעו בתבנית.. ככה התבנית "תופסת" את העוגה, ואז היא לא מתכווצת מיד
 

תמר ידעי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אני באמת עובדת עם ניירות אפיה.
כדאי מאד לנתק מהתבנית אחרי שמתקרר כדי שהעוגה לא תתכווץ..
תנסי להשים רק בתחתית נייר אפיה . ושהשוליים יגעו בתבנית.. ככה התבנית "תופסת" את העוגה, ואז היא לא מתכווצת מיד
לנתק מהתבנית הכוונה להעביר סכין מסביב לעוגה אחרי האפיה, לא??
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@שירן רציתי לומר תודה!
חיפשתי מתכון לעוגה קלילה שהא גם עוגת יומולדת, גם מנה אחרונה, גם חלבי וגם בבלי תנור חלבי (כי הוא דפוק...)
בסיעתא דשמיא עשיתי חיפוש ומיד הגעתי לאשכול הזה...!
קבלתי המון מחמאות גם על הטעם, המרקם והצורה , הכל! מומלץ בחום!

הנה התוצאה (מטעמי זמן לא השקעתי בצורנית שסביב... אפשר לשפר...)


1629369680389.png
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ואגב כמה כפות פודינג?
ועוד משהו אל תקנו ריבת חלב של מעולה (כתוב שזה פוליבה) היה לזה פירורי סוכר... :(
איזה כן מומלץ?
 
נערך לאחרונה ב:

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
הקפיצו לי את האשכול אז הכנתי שוב,
בערך פעם שלישית-
אבל יש לי שוב את אותה בעיה: העוגה נדבקת לי ואני לא מצליחה להפוך אותה.
נשארתי עם שכבה אחת :confused: אחרי נסיונות חילוץ לא מוצלחים
שימנתי כמובן את התבנית
מה עושים?
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הקפיצו לי את האשכול אז הכנתי שוב,
בערך פעם שלישית-
אבל יש לי שוב את אותה בעיה: העוגה נדבקת לי ואני לא מצליחה להפוך אותה.
נשארתי עם שכבה אחת :confused: אחרי נסיונות חילוץ לא מוצלחים
שימנתי כמובן את התבנית
מה עושים?
אני שמתי בתחתית העוגה העגולה רבוע של נייר אפיה שיכסה בעיקר את התחתית והתקלף ממש בקלות
עכשיו אני חושבת שאולי זה קשור לזה שהקפאתי את העוגה בתוך התבנית ולפני הציפוי קלפתי , זה עדיין היה קפוא
 

שירן

משתמש מקצוען
@שירן רציתי לומר תודה!
חיפשתי מתכון לעוגה קלילה שהא גם עוגת יומולדת, גם מנה אחרונה, גם חלבי וגם בבלי תנור חלבי (כי הוא דפוק...)
בסיעתא דשמיא עשיתי חיפוש ומיד הגעתי לאשכול הזה...!
קבלתי המון מחמאות גם על הטעם, המרקם והצורה , הכל! מומלץ בחום!

הנה התוצאה (מטעמי זמן לא השקעתי בצורנית שסביב... אפשר לשפר...)


צפה בקובץ המצורף 952105
העוגה יצאה מהממת!!!
אהבתי כ"כ את השדרוג של העיצוב.
שמחה ממש שנהנית. כיף לשמוע :D
 

שירן

משתמש מקצוען
הקפיצו לי את האשכול אז הכנתי שוב,
בערך פעם שלישית-
אבל יש לי שוב את אותה בעיה: העוגה נדבקת לי ואני לא מצליחה להפוך אותה.
נשארתי עם שכבה אחת :confused: אחרי נסיונות חילוץ לא מוצלחים
שימנתי כמובן את התבנית
מה עושים?
ניסית לאפות עם נייר אפיה?
אני עושה כך וכשהעוגה מתקררת היא מתקלפת בקלות.
 

צחור

משתמש מקצוען
מישהי יודעת למה הריבת חלב שלי נהיית עם גושים?
אני משתגעת מזה :(
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה