לאחר כ-15 דק' אפיה ראשונות,
העבירי סכין סביב העוגה כדי להפרידה מהדפנות ואז בעז"ה היא תתפח בשווה.
בהצלחה
נסי להכניס את תבנית העוגה לתוך תבנית גדולה יותר עם מים רותחים
נכון, ולהשתדל בזריזותכאילו לפתוח את התנור באמצע האפיה?
יש מתכון שהעלתה @רוחי בלבוחי מתכון מצוין
מאז שהכרתי אותו אני לא מחליפה בשום מתכון!!
אם אמצא קישור אני יצרף
יש לקרין גורן הרבה טיפים בנושאהבעיה שזו תבנית קפיצית, פעם ניסיתי והמים חדרו לתבנית למרות הנייר כסף ששמתי בנדיבות. מלחיץ אותי
אחת ולתמיד אני רוצה להבין את הסיפור של גבינת השמנת!* חשוב להשתמש בגבינת שמנת או לחילופין גבינה מסוננת היטב
אני אף פעם לא משתמשת בגבינת שמנת והעוגה יוצאת גבוהה, אוורירית, מוצלחת וקוצרת מחמאות פעם אחר פעם.אחת ולתמיד אני רוצה להבין את הסיפור של גבינת השמנת!
האם אפשר להחליף אותה בגבינה רגילה?
בסדר, בסדר.
אני יודעת מה כולם יגידו.
ש'אי אפשר להשוות', ו'או שאת עושה את העוגה כמו שהיא, או שאל תאפי עוגות גבינה'.
אבל לא היתה פעם אחת שנסיתי עוגה עם גבינת שמנת,
והרגשתי שהיא מעלפת יותר מעוגה אחרת עם גבינה פשוטה.
כל פעם אכלתי את הלב, על ההשקעה הבלתי משתלמת והלא מתגמלת הזו.
@h&m , אולי את תוכלי לעשות לי סדר בדברים?
האם בעוגות גבינה אפויות למיניהן, אפשר באמת לחפף את הקטע של הנפוליון,
ולהסתפק ב- 5% מסוננת (קלות בלבד )?
עניין השמנת בא רק לתמוך בעוגה, שלא תשקע?
אני אופה עם גבינה לבנה 5%אחת ולתמיד אני רוצה להבין את הסיפור של גבינת השמנת!
האם אפשר להחליף אותה בגבינה רגילה?
בסדר, בסדר.
אני יודעת מה כולם יגידו.
ש'אי אפשר להשוות', ו'או שאת עושה את העוגה כמו שהיא, או שאל תאפי עוגות גבינה'.
אבל לא היתה פעם אחת שנסיתי עוגה עם גבינת שמנת,
והרגשתי שהיא מעלפת יותר מעוגה אחרת עם גבינה פשוטה.
כל פעם אכלתי את הלב, על ההשקעה הבלתי משתלמת והלא מתגמלת הזו.
@h&m , אולי את תוכלי לעשות לי סדר בדברים?
האם בעוגות גבינה אפויות למיניהן, אפשר באמת לחפף את הקטע של הנפוליון,
ולהסתפק ב- 5% מסוננת (קלות בלבד )?
עניין השמנת בא רק לתמוך בעוגה, שלא תשקע?
העניין הוא לא בשמנת אלא בכמות הנוזלים בגבינה. ככל שהגבינה יותר נוזלית יש לעוגה יותר סיכויים ליפול.אחת ולתמיד אני רוצה להבין את הסיפור של גבינת השמנת!
האם אפשר להחליף אותה בגבינה רגילה?
בסדר, בסדר.
אני יודעת מה כולם יגידו.
ש'אי אפשר להשוות', ו'או שאת עושה את העוגה כמו שהיא, או שאל תאפי עוגות גבינה'.
אבל לא היתה פעם אחת שנסיתי עוגה עם גבינת שמנת,
והרגשתי שהיא מעלפת יותר מעוגה אחרת עם גבינה פשוטה.
כל פעם אכלתי את הלב, על ההשקעה הבלתי משתלמת והלא מתגמלת הזו.
@h&m , אולי את תוכלי לעשות לי סדר בדברים?
האם בעוגות גבינה אפויות למיניהן, אפשר באמת לחפף את הקטע של הנפוליון,
ולהסתפק ב- 5% מסוננת (קלות בלבד )?
עניין השמנת בא רק לתמוך בעוגה, שלא תשקע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: