התכוונתי לשאול:העניין הוא לא בשמנת אלא בכמות הנוזלים בגבינה. ככל שהגבינה יותר נוזלית יש לעוגה יותר סיכויים ליפול.
כיון שבאפיה הנוזלים הופכים לקיטור ומבעבעים בעוגה ולעיתים סודקים אותה וגורמים לצניחתה.
אם את לא רוצה לסנן שמנת חמוצה תסנני גבינה לבנה.
(אם כי אינני מתאפקת לומר שגבינה משמנת יותר טעימה וגם יותר זולה מסינון גבינה לבנה. כן בפירוש יש הבדל משמעותי בטעם).
לגבי סינון גבינה קלה של 5% בלבד זה אפשרי אבל קשה לי לומר שזה זהה בטעם לגבינה של 9%.
מה יקרה אם אני אחליף את גבינת השמנת בגבינה לבנה לא מסוננת?
מה יהיו ההשלכות של זה?
(את טיפת המים שניגרים ממנה כבר בקניה, אני שופכת בכל מקרה)