עוגת גבינה במנג'טים

הפקות ברמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
יש למישהי מתכון לעוגת גבינה טעימה ומרשימה שנחתכת יפה למנג'טים??
תודה.
 

הפקות ברמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
מקפיצה לניקיות של אחה"צ
אולי לכן יש מתכון מוצלח???
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יש לי מתכון שאחרי שהוא מתקרר נחתך מדהים.
אפשר להכין בתבנית מרובעת. כאן בתמונה זה בעגולה.
IMG_1901.jpg


עוגת גבינה [מתאימה לתבנית קטנה מA4 בגודל אחד]
או 2 עגולות הכי קטנות.

לבסיס:
200 גרם ביסקויטים טחונים
100 גרם חמאה

ממיסים חמאה ומערבבים עם הביסקויטים. דוחסים בתחתית התבנית. מהדקים היטב.

שכבה ראשונה:
625 גרם גבינה 9% [אפשר 5%] [2.5 קופסאות קטנות, אפשר מקופסא גדולה באומדן]
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
כף מיץ לימון

מערבבים הכל יחד בקערה ויוצקים על התחתית. אופים ב 180 מעלות כ 1/2 שעה. מכבים את התנור.


שכבה שניה:
1 שמנת חמוצה
1 אשד [ירוק]
1/4 כוס סוכר
1 כף קמח

מערבבים בקערה עד שהקמח נבלע היטב.
בעדינות מורחים על השכבה האפויה.

מחזירים לתנור מכובה לשעה.
מקררים לפני פריסה.
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
יש לי מתכון שאחרי שהוא מתקרר נחתך מדהים.
אפשר להכין בתבנית מרובעת. כאן בתמונה זה בעגולה.
צפה בקובץ המצורף 309824

עוגת גבינה [מתאימה לתבנית קטנה מA4 בגודל אחד]
או 2 עגולות הכי קטנות.

לבסיס:
200 גרם ביסקויטים טחונים
100 גרם חמאה

ממיסים חמאה ומערבבים עם הביסקויטים. דוחסים בתחתית התבנית. מהדקים היטב.

שכבה ראשונה:
625 גרם גבינה 9% [אפשר 5%] [2.5 קופסאות קטנות, אפשר מקופסא גדולה באומדן]
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
כף מיץ לימון

מערבבים הכל יחד בקערה ויוצקים על התחתית. אופים ב 180 מעלות כ 1/2 שעה. מכבים את התנור.


שכבה שניה:
1 שמנת חמוצה
1 אשד [ירוק]
1/4 כוס סוכר
1 כף קמח

מערבבים בקערה עד שהקמח נבלע היטב.
בעדינות מורחים על השכבה האפויה.

מחזירים לתנור מכובה לשעה.
מקררים לפני פריסה.
בשכבה הראשונה, צריך להקציף את הביצים?
 

ניצוץ

משתמש רשום
יש לי מתכון שאחרי שהוא מתקרר נחתך מדהים.
אפשר להכין בתבנית מרובעת. כאן בתמונה זה בעגולה.


שכבה שניה:
1 שמנת חמוצה
1 אשד [ירוק]
1/4 כוס סוכר
1 כף קמח

נראה מדהים!! אני גם אנסה...
מה זה אשד?
ואיך עושים את הדוגמה היפה שלמעלה? מריבת חלב ? אשמח לקבל הדרכה לטכניקה של הדוגמא...
תודה @hbecker !
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אשד זה כמו גילה אבל בצבע ירוק. יש בכל סופר. צריך דווקא את האשד [או אשל, כפי שנקרא לפעמים].

את הצורה מכינים בתורה פשוטה מאוד.
לפני שמחזירים לתנור המכובה אחרי השכבה האחרונה, מזלפים טבעות של ריבת חלב. בעזרת קיסם מושכים במספר נקודות מהפנים לחוץ לקבלת צורה כמו בתמונה או מהחוץ לפנים לקבל צורה דומה לפרח.
כאן יש תמונה של דונאטס שקושטו באותה טכניקה, רק שבעוגה מזלפים יותר טבעות.
IMG_5620.jpg

IMG_5621.jpg

IMG_5626.jpg
 

קבצים מצורפים

  • IMG_5623.jpg
    IMG_5623.jpg
    KB 259.5 · צפיות: 20

רותינה

משתמש מקצוען
מזלפים טבעות של ריבת חלב. בעזרת קיסם מושכים במספר נקודות מהפנים לחוץ לקבלת צורה כמו בתמונה או מהחוץ לפנים לקבל צורה דומה לפרח.
בתבנית מלבנית אני בדרך כלל מזלפת פסים לאורך ומושכת בקיסם לרוחב (או להפך לא כל כך משנה)
 

שזיף

משתמש חדש
תבנית עגולה בקוטר 21 ס"מ זה טוב?
תודה
והמתכונים שלך משו משו
לא פעם ראשונה שאני מנסה, ומרוצה מאוד מהתוצאה!
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אשד זה כמו גילה אבל בצבע ירוק. יש בכל סופר. צריך דווקא את האשד [או אשל, כפי שנקרא לפעמים].

את הצורה מכינים בתורה פשוטה מאוד.
לפני שמחזירים לתנור המכובה אחרי השכבה האחרונה, מזלפים טבעות של ריבת חלב. בעזרת קיסם מושכים במספר נקודות מהפנים לחוץ לקבלת צורה כמו בתמונה או מהחוץ לפנים לקבל צורה דומה לפרח.
כאן יש תמונה של דונאטס שקושטו באותה טכניקה, רק שבעוגה מזלפים יותר טבעות.
צפה בקובץ המצורף 309827
צפה בקובץ המצורף 309828
צפה בקובץ המצורף 309830
למה לי הריבת חלב שקעה לתוך העוגה בשירטוטים?
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לא יודעת לענות לך.
קצת קשה להבין איך כי השכבה שמתחת השכבה הדקה של השמנת כבר אפויה....
התכוונתי שקעה לקצפת.לא השמשתי בשמהת.מהלתי כוס קצפת איכותית ב3 כוסות מים לפע הוראות בעלת המכירה של המוצרי אפיה.זה יצא מאד דליל אולי בגלל זה?
מקוה שיצא טעים לפחות היום בערב נטעם במסיבה.הטמת שהכנתי מתכון קצת שונה אבל בגדול זה פחות או יותר הרכיבים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
התכוונתי שקעה לקצפת.לא השמשתי בשמהת.מהלתי כוס קצפת איכותית ב3 כוסות מים לפע הוראות בעלת המכירה של המוצרי אפיה.זה יצא מאד דליל אולי בגלל זה?
מקוה שיצא טעים לפחות היום בערב נטעם במסיבה.הטמת שהכנתי מתכון קצת שונה אבל בגדול זה פחות או יותר הרכיבים
טוב,
אין לי איך לעזור לך אם לא עשית לפי המתכון שנתתי.
במתכון שלי הריבת חלב לא שוקעת....
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אפשר להמיר את החמאה בשמן?

הפעם אני רוצה להכין את המתכון המדויק שלך :)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה