אשד זה כמו גילה אבל בצבע ירוק. יש בכל סופר. צריך דווקא את האשד [או אשל, כפי שנקרא לפעמים].
[]
לא מצאתי את האשד המדובר בכמה סופרים.
זה כל כך קריטי - הוא ולא אחר?
ומה רצוי במקומו, בכל אופן?
תודה!
אשד זה כמו גילה אבל בצבע ירוק. יש בכל סופר. צריך דווקא את האשד [או אשל, כפי שנקרא לפעמים].
[]
אשל.לא מצאתי את האשד המדובר בכמה סופרים.
זה כל כך קריטי - הוא ולא אחר?
ומה רצוי במקומו, בכל אופן?
תודה!
אשל.
ואם אין גילה
אף פעם לא הצלחתי לעשות זאת. כמה צפוף מזלפים, איזה מרחק בין פס לפס?בתבנית מלבנית אני בדרך כלל מזלפת פסים לאורך ומושכת בקיסם לרוחב (או להפך לא כל כך משנה)
אפשר להשתמש בבסיס קנוי ולשים עליו את המילוי הזה?י
לבסיס:
200 גרם ביסקויטים טחונים
100 גרם חמאה
ממיסים חמאה ומערבבים עם הביסקויטים. דוחסים בתחתית התבנית. מהדקים היטב.
ה.
אם את מתכוונת לבסיסי ה"גראם קרקר"- הבסיס פירורים האמריקאי- אז כןאפשר להשתמש בבסיס קנוי ולשים עליו את המילוי הזה?
איזה גודל תבנית?מעולה, קלה וטעימה.
400 גרם ביסקוויטים 200 גרם חמאה לערבב יחד ולשטוח בתבנית.
אחרי קירור יוצא פרוסות מושלמות
איזה גודל תבנית?
יש לי מתכון שאחרי שהוא מתקרר נחתך מדהים.
אפשר להכין בתבנית מרובעת. כאן בתמונה זה בעגולה.
צפה בקובץ המצורף 309824
עוגת גבינה [מתאימה לתבנית קטנה מA4 בגודל אחד]
או 2 עגולות הכי קטנות.
לבסיס:
200 גרם ביסקויטים טחונים
100 גרם חמאה
ממיסים חמאה ומערבבים עם הביסקויטים. דוחסים בתחתית התבנית. מהדקים היטב.
שכבה ראשונה:
625 גרם גבינה 9% [אפשר 5%] [2.5 קופסאות קטנות, אפשר מקופסא גדולה באומדן]
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
כף מיץ לימון
מערבבים הכל יחד בקערה ויוצקים על התחתית. אופים ב 180 מעלות כ 1/2 שעה. מכבים את התנור.
שכבה שניה:
1 שמנת חמוצה
1 אשד [ירוק]
1/4 כוס סוכר
1 כף קמח
מערבבים בקערה עד שהקמח נבלע היטב.
בעדינות מורחים על השכבה האפויה.
מחזירים לתנור מכובה לשעה.
מקררים לפני פריסה.
זו לא עוגה שצונחת.@hbecker
כמה זמן צריך להשאיר את העוגה בתנור אחרי האפיה הראשונה(עם 2 השכבות הראשונות) על מנת שהגבינה לא תצנח?
שאלה טובה, מצטרפת גם לשאלה.עוגת גבינה [מתאימה לתבנית קטנה מA4 בגודל אחד]
או 2 עגולות הכי קטנות.
עוגת גבינה את אופה בטורבו?
אני אף פעם לא מוהלת קצפת איכותית במיםהתכוונתי שקעה לקצפת.לא השמשתי בשמהת.מהלתי כוס קצפת איכותית ב3 כוסות מים לפע הוראות בעלת המכירה של המוצרי אפיה.זה יצא מאד דליל אולי בגלל זה?
מקוה שיצא טעים לפחות היום בערב נטעם במסיבה.הטמת שהכנתי מתכון קצת שונה אבל בגדול זה פחות או יותר הרכיבים
לא אופה בטורבושאלה טובה, מצטרפת גם לשאלה.
לא נעים לי להזמין את העני שוב לאשכול...
העוגה כבר מוכנה ומזומנה מאתמול בבוקר כבר.לא אופה בטורבו
לא חמודה,הע
העוגה כבר מוכנה ומזומנה מאתמול בבוקר כבר.
עוד לא טעמתי ,סגרתי חזק בניר5 כסף וניילון שלא אתגרע -יש הרבה אורחים בחג צריך שישאר לכולםםםם
אעדכן אותך איך יצא אחרי שבועות בעז"ה
הקלוריות עליך..חחח
אם את מתכוונת לבסיסי ה"גראם קרקר"- הבסיס פירורים האמריקאי- אז כן
אפשר.עוגיות סנדוויץ בטעם שוקולד מפוררים דק גם מהווים בסיס או צריך להוסיף לאיזה איזה שומן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: