הכנתי במאפינס בגרסה דלת פחמימות:
(המרתי שני שליש מכמות הקמח בקמח שקדים, את הסוכר החלפתי בSWEETNAGO ועל הביסקוויטים ויתרתי)
יצא מעולה, תודה.
אשמח לקבלת מתכון מסודר תודה.הכנתי במאפינס בגרסה דלת פחמימות:
(המרתי שני שליש מכמות הקמח בקמח שקדים, את הסוכר החלפתי בSWEETNAGO ועל הביסקוויטים ויתרתי)
יצא מעולה, תודה.
בכיףחבריה תתחילו להעלות מתכונים דומים בגרסאות בריאות , דלות פחמימות וכו,
שלפחות יהיה מרוכז פה את כל האופציות.
דלות פחמימות
אשמח לקבלת מתכון מסודר תודה.
חבריה תתחילו להעלות מתכונים דומים בגרסאות בריאות , דלות פחמימות וכו,
שלפחות יהיה מרוכז פה את כל האופציות.
תודההה,כמה מפנק - וכל כך קל.
24 ביסקויטים
100 גרם מרגרינה
להמיס את המרגרינה לערבב עם פרורי הביסקויטים
לשטוח את הביסקויטים ע''ג תבנית עגולה ח''פ.
(אפשר גם שתיים קטנות)
במעבד מזון עם להב הסכין / בבלנדר יד
לרסק-
1 קופסת אננס שימורים (גדולה) ללא הנוזלים.
1 וחצי כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
4 ביצים
לרסק טוב טוב טוב עד שניהית עיסה חלקה ללא סיבים מהאננס.
לשפוך על הביסקויטים
להכניס לתנור על 180*
בערך חצי שעה- עד שהדפנות מעט שחומות.
לאחר שמתקרר למרוח מעל מלית אוכמניות.
טעים טעים ושווה!!
הכנה קלה ומהירה ומלא הצלחות.
בתאבון.
(מתאים גם לשבת כמנה אחרונה.)
תודה ששיתפת. שמחה בשבילך.תודההה,
הכנתי לשבת,
יצא מושלםםם,
פשוט נחטף מהתבנית...
השתמשתי בקמח כוסמין במקום רגיל,
אין הבדל בטעם.
אשמח לקישור למתכון לעוגת תפוחים.אין לי מה להוסיף , הלכתי יד ביד עם המתכון שלך, ההמרות שעשיתי :
- ויתרתי על שכבת הביסקוויטים
- במקום כוס סוכר המרתי בכמות שווה של SWEETANGO, לי יצא מידי מתוק, אבל זה לגמרי עניין של טעם
-במקום כוס וחצי קמח, שמתי כוס קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים בלע"ז) וחצי כוס קמח כוסמין (זה בשביל המצפון, אין לזה משמעות מבחינת כמות הפחמימות)
- ויתרתי על הסוכר וניל, שמתי תמצית וניל במקום
שמתי את המאסה במאפינס ולא בתבנית, ייתכן שיש לזה משמעות, בהתחשב בעובדה שוויתרתי כל הבסיס.
(הייתי מנסה להוריד קצת מהשמן, העוגה נצצה לי )
אני מנסה את ההמרות האלה עם הרבה מתכונים שקורצים לי, ובראשם מתכון עוגת התפוחים שלך @רוחי בלבוחי , ועד עכשיו ראיתי ישועות, אבל אני ממש לא מתכונאית אז ייתכן שכל אחת תצטרך לעשות את המשחקים שלה כדי להגיע לטעם שמתאים לה)
אשמח לקישור למתכון לעוגת תפוחים.
תודה רבה.
תודה רבה רבה!מאפים - פינוק אמיתי לליל שבת אחרי הסעודה...
את האמת כבר מזמן לא העליתי מתכונים חדשים, ב''ה מעומס מבורך + קורונה + + + טובב - אז הנה לפניכם מתכון מנצח של פאי תפוחים, מרענן וטעים, מלא מתיקות בריאה, שעושה טוב על הנשמה, אני אוהבת להגיש את זה לצד רסק תפוחים סמיך וחמצמץ. הפאי אהוב על הילדים ועל הגדולים כאחד, ו----- כמובן כדרכי, קל להכנה ומצליח...www.prog.co.il
תודה רבה ואני ממש שמחה בשבילך!!תודה רבה רבה!
המתכונים שלך מככבים אצלי
באמת רציתי לכתוב לך בשירוש של העוגת קפה אבל אם אני כבר כותבת אז אכתוב כאן יצא מושלמת!!
אני אוהבת שהמתכונים לא קשים להכנה לאישה שמתקשה כמוני במתכונים מסובכים
ח''פ של 180 מ''לסורי על ההקפצה,
@רוחי בלבוחי איזה גודל כוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: