יחסית בריא וממש טעים.
2 כוסות קמח כוסמין לבן
חצי שקית אבקת אפיה
כף שטוחה סוכר לבן
כף שטוחה סוכר חום
2 ביצים M
מים חמימים (לשפוך קצת ועוד קצת, עד שהעיסה נהית מגובשת)
קצת פחות מרבע כוס שמן
ממרח תמרים
קינמון
רבע כוס אגוזים קצוצים דק. (אני ויתרתי על זה כי לא יודעת אם הבן שלי יתמודד עם אגוזים)
לשים את כל החומרים של הבצק, לפי הסדר שכתוב,
צריך לצאת בצק גמיש ונח לעבודה.
מרדדים לעלה מלבני ארוך
מורחים את הממרח תמרים, מפזרים את הקינמון ומעל את האגוזים אם שמים.
מגלגלים לרולדה
עושים סימנים עם סכין לפרוסות
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דק'. (צריך לצאת מוזהב)
מברישים על זה קצת מים חמימים ומשאירים בתנור מכובה לכמה דק' נוספות.
2 כוסות קמח כוסמין לבן
חצי שקית אבקת אפיה
כף שטוחה סוכר לבן
כף שטוחה סוכר חום
2 ביצים M
מים חמימים (לשפוך קצת ועוד קצת, עד שהעיסה נהית מגובשת)
קצת פחות מרבע כוס שמן
ממרח תמרים
קינמון
רבע כוס אגוזים קצוצים דק. (אני ויתרתי על זה כי לא יודעת אם הבן שלי יתמודד עם אגוזים)
לשים את כל החומרים של הבצק, לפי הסדר שכתוב,
צריך לצאת בצק גמיש ונח לעבודה.
מרדדים לעלה מלבני ארוך
מורחים את הממרח תמרים, מפזרים את הקינמון ומעל את האגוזים אם שמים.
מגלגלים לרולדה
עושים סימנים עם סכין לפרוסות
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דק'. (צריך לצאת מוזהב)
מברישים על זה קצת מים חמימים ומשאירים בתנור מכובה לכמה דק' נוספות.