לא שרויה
כ-45 עוגיות
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן]
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס קקאו
3 כוסות קמח תפו"א
אבקת סוכר לציפוי
ממיסים שמן עם שוקולד.
שמים בקערה את כל הרכיבים [למעט אבקת סוכר], כולל השוקולד והשמן שהומסו יחד.
מערבבים היטב לתערובת אחידה. דביקה רק מעט.
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ 2 ס"מ
מגלגלים באבקת סוכר לציפוי מלא בנדיבות
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחקים של כ 2 ס"מ זה מה
אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות עד שהעוגיות נפרדות בקלות מניר האפיה.
כ-45 עוגיות
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן]
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס קקאו
3 כוסות קמח תפו"א
אבקת סוכר לציפוי
ממיסים שמן עם שוקולד.
שמים בקערה את כל הרכיבים [למעט אבקת סוכר], כולל השוקולד והשמן שהומסו יחד.
מערבבים היטב לתערובת אחידה. דביקה רק מעט.
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ 2 ס"מ
מגלגלים באבקת סוכר לציפוי מלא בנדיבות
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחקים של כ 2 ס"מ זה מה
אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות עד שהעוגיות נפרדות בקלות מניר האפיה.