אין עוד מלבדו"
משתמש פעיל
לי יש שאלה יותר קשה
איך עוגיות מחזיקות שבועיים בארון ולא מתחסלות אחרי יומיים, אני לא עומדת בקצב
איך עוגיות מחזיקות שבועיים בארון ולא מתחסלות אחרי יומיים, אני לא עומדת בקצב
עוגות/עוגיות - עוגיות שוקולד צ'יפס- המתכון המאה שניסיתי- ועבד
במתכון הזה העוגיות יוצאות עגולות וקשות מבחוץ, ורכות מאוד מבפנים. השילוב המושלם לדעתי. אני משתמשת במשקל וממש מודדת. מומלץ. בנוסף, הבצק לא דביקי מדי. את המתכון המקורי לקחתי מכאן: https://www.metukimsheli.com/2017/01/8737/ אמורים להכין ממנו 12 עוגיות ענקיות. פחות התאים לי, אז סידרתי את העניין...www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד-
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד. אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב. את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות. 1. הן קלות להכנה. 2. מתקבלת כמות גדולה 3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה. תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך. כוסות חד פעמיים. 4 ביצים 1.5...www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - עוגיות שוקולד-חמאת בוטנים או שוקולד-נוגט או שוקולד-חלבה או, או...
מה ישתלב עם השוקולד? אתם תחליטו! אני השתמשתי בחמאת בוטנים. אפשר להמיר לכל ממרח/קרם אחר כמו קרם נוגט, קרם קפוצ'ינו, ממקח חלבה וכו'. 1 כוס שמן קוקוס 2 כוסות סוכר 2 ביצים 1 אבקת אפיה 1 כוס קקאו 3 כוסות קמח 3/4 כוס חמאת בוטנים [או קרם/ממרח אחר שתחליטו] מערבבים יחד את את כל הרכיבים בקערה בידיים...www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - דרוש מתכון לעוגיות בראוניז פאדג' ללא מיקסר
אשמח אם תוכלו להעלות לכאן מתכונים (ללא מיקסר), יעזור לי מאוד תודה!www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - חיתוכיות קוואקר, שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים-
עוגה חדשה. שכבות של קוואקר פריך ומעליו שכבה משובחת של שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים. מליצה לנסות. תבנית חד פעמית ענקית לשכבת הקוואקר 3 כוסות קוואקר חצי מעובד 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 1/2 כוס סילאן 3/4 כוס שמן 2 ביצים 1 כוס סוכר חום דמררה בין השכבות 1.5 כוסות קרם נוגט ממרח שוקולד איכותי...www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - חיתוכיות פירורים-חלבה-שוקולד
לבסיס: 2.5 כוסות קמח 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים 1 כף וניל קורט מלח 200 גרם נטורינה חתוכה לקוביות [או כוס שמן, העוגה תתפורר יותר] למלית: 250 גרם שוקולד מריר 200 גרם חלבה לפירורים: שארית הבצק 50 גרם חלבה 3 כפות קמח 1 כף סוכר מעבדים בקערת מיקסר את כל החומרים לבצק אחיד. משטחים 3/4 ממנו בתבנית A4...www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - עוגיות הכי קלות שתכינו אי פעם
אתמול חיפשתי לעשות עם הילדים עוגיות- ומצאתי את זה, ת'אמת זה לא עוגיות בשביל ילדים כי העיסה יוצאת דביקית וממש אי אפשר לשחק איתה אני הוצאתי עם כפית כמו גומות ישר לתבנית. אז כך: ביצה אחת ארבע כפות קמח ארבע כפות שוקולד מריר (או כל ממרח אחר טעים-נוגט/שוקולד אגוזים וכד') זהו----------- לערבב היטב...www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - עוגיות רעידות אדמה- "מושלגות"
יש למישהו-י מתכון של העוגיות הנ"ל? מתכון טעים, טוב ומוצלח, והכי פחות בזמן... כמו כל האנשים שמחפשים את הכל בכל מכל כל :rolleyes:www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - עוגיות רעידות אדמה- "מושלגות"
יש למישהו-י מתכון של העוגיות הנ"ל? מתכון טעים, טוב ומוצלח, והכי פחות בזמן... כמו כל האנשים שמחפשים את הכל בכל מכל כל :rolleyes:www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - *****העוגיות פסק זמן שלי(+תמונה שווה)*****
היי, הפעם אני פה במתכון היסטרייי- עוגיות פריכות ממולאות בממרח פסק זמן (או כל אחר שתבחרו) שנחטפותתתתתתתתת המתכון של יעל קולינריה-חלביות , יש אפשרות לעשות אותן פרווה. יאלה למתכון: עוגיות פסק זמן/ כ-25 יחידות לבצק: 150 גר חמאה רכה כוס סוכר לבן 1 ביצה 1 כפית ת.וניל 2 כוסות קמח 1/2 כפית אבקת סודה...www.prog.co.ilעוגות/עוגיות - עוגת שכבות קוואקר-לוטוס---עוגה ללא צורך במיקסר
עוד נסיון שב"ה הצליח מעל למשוער--- כבר מספר שבועות שחבילת קוואקר גמורה למחצה מציצה אלי מהמקפיא בכל פעם שאני פותחת אותו. בכל פעם אני מבטיחה לה ש"הנה, עוד רגע יבוא יומך" אבל ה"יומך" הזה משום מה בושש מלבוא. עד שביום רביעי האחרון כשפתחתי את המקפיא החבילה הזו כבר לא ויתרה. התגלגלה מן המקפיא אל...www.prog.co.il
בהצלחהה!!
ותשלחי לי טעימה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: