עריכה מחדש
איזה ילד מתוק
איזה ילד מתוק
תערובת של קרמל מדבש ואפיה בתנור בחום נמוךמה שמת על הפופקורן?
שזה אומר- שמת דבש על הפופקורן וקירמלת בתנור על חום נמוך?תערובת של קרמל מדבש ואפיה בתנור בחום נמוך
רולדה, מוס וניל ושכבת מחית פרי עם פקטין וסוכרhttps://www.prog.co.il/attachments/img_9229-jpg.1089432/ מהן השכבות?! אפשר מתכון?
דבש עם חמאה ועוד כמה דברים אני אביא מתכון שיהיה לי זמןשזה אומר- שמת דבש על הפופקורן וקירמלת בתנור על חום נמוך?
זאת מטרת האשכול הזה לא??.???.כאן האשכול לעוגות מעוצבות (תמונות),
כלי האשכול;
- יש להעלות אך ורק תמונות אמיתיות!!! (לא מהאינטרנט)
- מחמאות לכולם!!!!!!!!
תודה!
גם תמונות בלי הסבר נותנים רעיונות, לא שאני שוללת הסבר אבל גם בלי זה טובלגבי האשכול הנוכחי
החל מעכשיו יעלו רק תמונות עם הסבר על הטכניקה, איך עושים, כדי שתהיה למידה מזה, כי אחרת זה לא עומד בכללים.
בהצלחה!
אני העליתי באשכול נפרד ומה שלי מציק זה בעצם למה? למה זה בכלל מפריע? אז אנשים רוצים לשתף בפורום של אומנות את מה שיצרו מה הבעיה בזה בכלל ? אם זה פרסומי זה כבר עניין אחר אבל אם אין בעיה של פרסומת או שיווק אז אני לא רואה בעיה!רשום בהערה לגבי האשכול הנוכחי
אולי יש מקום לחלק ל2 אשכולות,
אחד להשראה והשני לפידבקים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: