>>> עוגות לסוכות לחרוצות!<<<

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגת שוקולד צ'יפס
עוגה מיוחדת וטעימה מאד שלא מפסיקים לנשנש...

בצק:
5 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 מרגרינה
4 כפות סוכר
8 חלמונים

לקצף:
8 חלבונים
2 כוסות סוכר
1 פודינג וניל
1 חבילת שוקולד צ'יפס

תהליך הכנת המתכון:
מערבבים את כל החומרים של הבצק יחד בקערה לעיסת בצק אח"כ משטחים את רוב הבצק לתבנית אפיה
את הרבע הנותר מקפיאים.
מכינים את הקצף מערבבים הכל יחד ושוטחים על הבצק.
מגרדים בפומביה עם חורים גדולים מעל הבצק את רבע הבצק הנותר + עוד שוקולד צ'יפס
אופים בתנור למשך שעה בחום של 180.
מכבים את התנור נותנים לעוגה להתקרר קצת וחותכים חתיכות יפות.
 

קבצים מצורפים

  • עוגת שוקולד ציפס.jpg
    KB 493.4 · צפיות: 77

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
נראה טוב,
אבל 2 מרגרינה??:eek::eek::eek::eek:
 

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגת קפה
לבצק: 6 כוסות קמח
30 גרם שמרים
6 חלמונים
4.5 כפות סוכר
4.5 כפות מים
3 מרגרינה

מילוי:
6 חלבונים
2.5 כוסות סוכר
5 כפות קפה
ולאניני טעם – תמצית וניל

הוראות הכנה:
לשים את כל חומרי הבצק יחד לעיסה אחת – מחלקים את העיסה ל-4 חלקים שווים.
משטחים את 4 החלקים על 4 ניירות אפיה באופן שווה
אח"כ מקציפים את הביצים מוסיפים את הסוכר והקפה ומי שרוצה גם תמצית וניל.

ובונים את העוגה משכבות של שכבה בצק שכבה קצף שכבה בצק ושוב קצף ושוב בצק ושוב קצף ובצק מלמעלה.
בעזרת מזלג רטוב מחוררים חורים לכל אורך העוגה לאפייה שווה בכל השכבות.

אופים בתנור על 180 מעלות עד להשחמה – כ-45 דקות.

מוצאים את העוגה מהתנור חותכים לפרוסות שוות – מפזרים מעל אבקת סוכר במסננת
ומקפיאים מהר לפני שיגמר!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_2704.JPG
    KB 220.6 · צפיות: 82
  • IMG_2708.JPG
    KB 140.4 · צפיות: 59

נ.ב.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה
נראה מעולה
כדאי שתצייני את גודל התבניות
 

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ב-2 העוגות גודל תבנית ענק של תנור גדול
רק צריך תבנית עמוקה.
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י מלכי;1774482:
עוגת שוקולד צ'יפס
עוגה מיוחדת וטעימה מאד שלא מפסיקים לנשנש...

בצק:
5 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 מרגרינה
4 כפות סוכר
8 חלמונים

לקצף:
8 חלבונים
2 כוסות סוכר
1 פודינג וניל
1 חבילת שוקולד צ'יפס

תהליך הכנת המתכון:
מערבבים את כל החומרים של הבצק יחד בקערה לעיסת בצק אח"כ משטחים את רוב הבצק לתבנית אפיה
את הרבע הנותר מקפיאים.
מכינים את הקצף מערבבים הכל יחד ושוטחים על הבצק.
מגרדים בפומביה עם חורים גדולים מעל הבצק את רבע הבצק הנותר + עוד שוקולד צ'יפס
אופים בתנור למשך שעה בחום של 180.
מכבים את התנור נותנים לעוגה להתקרר קצת וחותכים חתיכות יפות.

א. לא הבנתי מה הכוונה עוד שוקוציפס - מעבר ל1 חבילה שמצוין בחומרים?
ב. בתמונה נראה כאילו יש מתחת הקצף שוקולד - מה זה?
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י מלכי;1774487:
עוגת קפה
לבצק: 6 כוסות קמח
30 גרם שמרים
6 חלמונים
4.5 כפות סוכר
4.5 כפות מים
3 מרגרינה

מילוי:
6 חלבונים
2.5 כוסות סוכר
5 כפות קפה
ולאניני טעם – תמצית וניל

הוראות הכנה:
לשים את כל חומרי הבצק יחד לעיסה אחת – מחלקים את העיסה ל-4 חלקים שווים.
משטחים את 4 החלקים על 4 ניירות אפיה באופן שווה
אח"כ מקציפים את הביצים מוסיפים את הסוכר והקפה ומי שרוצה גם תמצית וניל.

ובונים את העוגה משכבות של שכבה בצק שכבה קצף שכבה בצק ושוב קצף ושוב בצק ושוב קצף ובצק מלמעלה.
בעזרת מזלג רטוב מחוררים חורים לכל אורך העוגה לאפייה שווה בכל השכבות.

אופים בתנור על 180 מעלות עד להשחמה – כ-45 דקות.

מוצאים את העוגה מהתנור חותכים לפרוסות שוות – מפזרים מעל אבקת סוכר במסננת
ומקפיאים מהר לפני שיגמר!

עוגה מצויינת, אני מכינה אותה המון.
אבל היא בדרך כלל מתפוררת בחיתוך... בתמונה החיתוך מושלם, איך זה?
 

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
1. שוקולד ציפס - כמה שיש בבית...אם יש חבילה וחצי עדיף חבילה וחצי אם אין מספיק אני שמה 3/4 חבילה ושומרת רבע ללמעלה...
2. השוקולד ששמים בתוך הקצף - הופך לכמו שכבה של שוקולד כשהוא נמס הוא נהיה מעל הבצק.
3. אני מחכה עד שזה מתקרר - לא במקרר בחוץ - לוקח בערך שעתיים. אני חותכת בסכין חד שבין כל שורה לשורה אני מכניסה אותו לכוס עם מים. ואכן קצת מתפורר אבל זה מתחסל...
 

תמי1

משתמש מקצוען
נכתב ע"י חישוקים;1774626:
עוגה מצויינת, אני מכינה אותה המון.
אבל היא בדרך כלל מתפוררת בחיתוך... בתמונה החיתוך מושלם, איך זה?

אני חותכת אותה כשהיא חמימה עדיין, ויוצא חיתוך נהדר!
 

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגות שמרים אישיות!

לבצק:
1 ק"ג קמח
כף שמרים
2 סוכר וניל
2 ביצים
1/2 כף מלח
3/4 כוס סוכר
2 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן

למילוי:
(לערבב בקערה לתערובת רטובה)
2 כוסות סוכר
1/2 כוס קקאו
2 סוכר וניל
1/4 כוס שמן.

אופן ההכנה:
ממתינים כשעה לתפיחת הבצק ואז מחלקים את הבצק ל-4 חלקים
מרדדים כל חלק בנפרד על נייר אפיה לגודל מקסימלי - ריבועי ושיהיה כמה יותר דק ולא מתפרק
ממלאים במילוי ומגלגלים - אפשר להשאיר ארוך אפשר לפרוס ל-4 אישיות
ציפוי של ביצה + שומשום.

(אני קצת מועכת את זה לפני התנור שלא יצא מנופח וריק... וזאת התוצאה...)

בתאבון!
 

קבצים מצורפים

  • עוגת שמרים.jpg
    KB 481.9 · צפיות: 61

GTV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
כמה זה 30 גר' שמרים בכפות?
 

KR

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י מלכי;1774487:
עוגת קפה

בעזרת מזלג רטוב מחוררים חורים לכל אורך העוגה לאפייה שווה בכל השכבות.



האם מחוררים עם מזלג על כל שטח העוגה - רק את השכבה העליונה?
או מחוררים לכל עומק העוגה?:confused:
 

grafix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י KR;1781913:
האם מחוררים עם מזלג על כל שטח העוגה - רק את השכבה העליונה?
או מחוררים לכל עומק העוגה?:confused:

רק שכבה עליונה, וגם לא חייבים לעשות את זה.
 

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בנוגע לעוגת קפה
אני מחוררת לכל אורך העוגה!!! כל השכבות מרטיבה את המזלג בין פעם לפעם! הכל יוצא אפוי ומדהים!
למעלה אח"כ לא רואים כלום! כי מפזרים מעל אבקת סוכר.
 

grafix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מלכי;1782021:
בנוגע לעוגת קפה
אני מחוררת לכל אורך העוגה!!! כל השכבות מרטיבה את המזלג בין פעם לפעם! הכל יוצא אפוי ומדהים!
למעלה אח"כ לא רואים כלום! כי מפזרים מעל אבקת סוכר.

אני אופה המון את העוגת קפה, ולא מחוררת כלל, העוגה יוצאת מדהימה!
 

yudb

משתמש סופר מקצוען
העוגת קפה אכן עוגה מעולה!!
שנים שלא אפיתי אותה.
מזכירה לי לחזור אליה.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה