>>> עוגות לסוכות לחרוצות!<<<

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י סטאזרית;1783282:
בקר,

נשתמש בך לייעוץ... (אם לא אכפת לך..)
נראה לך שסלסלאות קדאיף ילכו טוב עם מלית של כבדים? (מעדיפה לא להגיש על פירה כי הכבד יהיה מנה ראשונה והפירה יהיה חלק ממנה עיקרית...)

לעניות דעתי זה ילך טוב..
ואת יכולה גם להגיש על פילו
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י סטאזרית;1783282:
בקר,

נשתמש בך לייעוץ... (אם לא אכפת לך..)
נראה לך שסלסלאות קדאיף ילכו טוב עם מלית של כבדים? (מעדיפה לא להגיש על פירה כי הכבד יהיה מנה ראשונה והפירה יהיה חלק ממנה עיקרית...)

התכנית המקורית היתה למלא בכבדים עם הרבה בצל מטוגן, פפריקה ותבלינים אבל לא השגתי כבדים ולכן אלתרתי את המילוי שהבאתי למעלה.
ודאי שאפשר כבדים יצא מעולה.

בסופו של דבר המילוי שהכנתי לא נפל בטעמו מכבדים וגרף מחמאות חבל"ז. לא נשאר פירור!

hbecke
r
תודה ענקית על בראוניס הקפוצ'ינו!
חבורת אוהבי השוקולד פה - התמוגגה!
(וסליחה שהזיכרון שלי קצת עייף בתקופה זו...)

זה בסדר. גם לי לקח רגע להיזכר בכך שאני העליתי את המתכון ההוא. בסוף נזכרתי כי זו המצאה שלי. באמת הזכרון בימים אלו חלש....כנראה תוצאה של עייפות יתר.
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה על הייעוץ...

באמת היה די קשה להשיג כבדים בערב החג

ועוד שתי שאלות לגבי הקדאיף:
* האם צריך לשמן את התבניות לפני שממלאים באיטריות?
* האם אפשר גם בתבניות אלומיניום חפ"מ או שעדיף בתבניות 'אמיתיות'?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י סטאזרית;1783384:
תודה על הייעוץ...

באמת היה די קשה להשיג כבדים בערב החג

ועוד שתי שאלות לגבי הקדאיף:
* האם צריך לשמן את התבניות לפני שממלאים באיטריות?
* האם אפשר גם בתבניות אלומיניום חפ"מ או שעדיף בתבניות 'אמיתיות'?

לא צריך לשמן את התבניות בגלל שהקדאיף כבר שומני [מהשמן]
אני השתמשתי בתבניות אלומניום חד פעמיות....

הלכתי לצלם בשבילך [לפני שנחסל אותם היום בצהרייים]. הנה בלי מילוי, כמובן:
צפה בקובץ המצורף 256436
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בקר היקרה,

הכנתי ויצא מהמם ב"ה
איך נראה לך שכדאי לשמור על הטריות והפריכות עד מחר אחה"צ?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י סטאזרית;1783513:
בקר היקרה,

הכנתי ויצא מהמם ב"ה
איך נראה לך שכדאי לשמור על הטריות והפריכות עד מחר אחה"צ?

בקופסא אטומה בחוץ. זה מה שאני עשיתי ונשאר מעולה גם אחרי יומיים
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נייטרלי
אפשר להוסיף סוכר או מלח - תלוי במטרה
אבל ממש אין צורך
הטעם הוא הקרנצ'יות שלו - שמתחברת למתוק ולמלוח

כבר כמה פעמים השתמשתי לקינוחים, אבל קעריות הכנתי פעם ראשונה וזה ממש כיף - קל טעים ומרשים!
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הקדאיף נשמר נפלא גם בהקפאה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה