עוגות לבר מתוקים

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
עוגה חום לבן עם קרם חלבה
8 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
2 כפות תמצית וניל
1 כוס מיץ
1 כוס שמן
3 כוסות שמן
1 אבקת אפיה
להקציף חלבונים עם 1 כוס סוכר
בקערה נפרדת להקציף חלמונים עם שאר הסוכר. להוסיף יבשים ונוזלים לסירוגין. לערבב את 2 הקערותודה ולחלק ל 2
לשים בסיר 3/4 כוס קקאו
1 כפי תמצית רום
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1/2 מרגרינהג
להמיס את הכל ולהוסיף לקערה אחת. לשפוך את החום לתבנית. ומעל הכל לשים את הבהיר כף אחרי כף בזהירות עד שמכסה את הכל. לאפות 180 כ 35 דק'.
קרם חלבה
להמיס בסיר 200 גר' חלבה
2 סוכר וניל
3 כפות סוכר
2 כפות קפה מומסות במעט מים חמים
100 גר' מרגרינה
למרוח מעל העוגה. אפשר לקשט מעל בשוקולד לבן.
 

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
IMG_20180125_180557.jpg
 

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
אצבעות אגוזים
לבצק 3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
7 כפות סוכר
2 ביצים
1 כפית קינמון
1/2 כוס מים
100 גר' מרגרינה
לערבב הכל לשטוח בתבנית
לערבב 1 כף יין עם 3 כפות ריבה ולמרוח מעל הבצק
לציפוי- 150 גר' מרגרינה
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות מים
100 גר' אגוזים טחונים
להרתיח הכל חוץ מהאגוזים. להוסיף אגוזים ולהוריד מהאש. לשפוך מעל העוגה. לאפות 180 חצי שעה
כשמתקרר לחתוך לאצבעות ולטבול בשוקולד מ 2 הצדדים
 

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
סהרוני אגוזים
125 גר' מרגרינה
1/2 כוס סוכר
1 חלבון
1 סוכר וניל
קורט מלח
2 כוסות קמח
1 כוס אגוזים טחונים
לערבב מרגרינה סוכר וחלבון לתערובת חלקה. להוסיף וניל ומלח. להוסיף בהדרגה קמח ואגוזים. לעבד לבצק רך ואחיד. ליצור סהרונים או עיגולים. לאפות 160 כרבע שעה.
כשמתקרר לטבול כל עוגיה עד חציה בשוקולד מומסות. או לקשקש בפסי שוקולד

להכין בערך מליון עוגיות כי כמה שמכינים זה לא מספיק
 

free

מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
חיתוכיות חלבה

1 קופסה טחינה קטנה
400 גר' שוקולד מריר
-להמיס יחד במיקרוגל 2 דק'

לערבב בקערה ולהוסיף:
4 כוסות ביסקויט טחון
4 כוסות פיצפוצי אורז
150 גר' חלבה

לשטוח בתבנית ולגרד מלמעלה חלבה במגרדת דקה.

לקרר היטב, לחתוך אחרי קירור
(מומלץ עם סכין איכותית, זה מתקשה מאד)

מתאים לתבנית 20/30, יוצא כ-40 יחידות.
 

gooly

משתמש פעיל
סהרוני אגוזים
125 גר' מרגרינה
1/2 כוס סוכר
1 חלבון
1 סוכר וניל
קורט מלח
2 כוסות קמח
1 כוס אגוזים טחונים
לערבב מרגרינה סוכר וחלבון לתערובת חלקה. להוסיף וניל ומלח. להוסיף בהדרגה קמח ואגוזים. לעבד לבצק רך ואחיד. ליצור סהרונים או עיגולים. לאפות 160 כרבע שעה.
כשמתקרר לטבול כל עוגיה עד חציה בשוקולד מומסות. או לקשקש בפסי שוקולד

להכין בערך מליון עוגיות כי כמה שמכינים זה לא מספיק
כמה יוצא?
איך המראה, נראה מרשים לבר?
 

gooly

משתמש פעיל
עוגה חום לבן עם קרם חלבה
8 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
2 כפות תמצית וניל
1 כוס מיץ
1 כוס שמן
3 כוסות שמן
1 אבקת אפיה
להקציף חלבונים עם 1 כוס סוכר
בקערה נפרדת להקציף חלמונים עם שאר הסוכר. להוסיף יבשים ונוזלים לסירוגין. לערבב את 2 הקערותודה ולחלק ל 2
לשים בסיר 3/4 כוס קקאו
1 כפי תמצית רום
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1/2 מרגרינהג
להמיס את הכל ולהוסיף לקערה אחת. לשפוך את החום לתבנית. ומעל הכל לשים את הבהיר כף אחרי כף בזהירות עד שמכסה את הכל. לאפות 180 כ 35 דק'.
קרם חלבה
להמיס בסיר 200 גר' חלבה
2 סוכר וניל
3 כפות סוכר
2 כפות קפה מומסות במעט מים חמים
100 גר' מרגרינה
למרוח מעל העוגה. אפשר לקשט מעל בשוקולד לבן.
אוהו איזה יופי
תודה על המתכונים נראים מעולה!
במקום מיץ אפשר מים?
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
חיתוכיות חלבה

1 קופסה טחינה קטנה
400 גר' שוקולד מריר
-להמיס יחד במיקרוגל 2 דק'

לערבב בקערה ולהוסיף:
4 כוסות ביסקויט טחון
4 כוסות פיצפוצי אורז
150 גר' חלבה

לשטוח בתבנית ולגרד מלמעלה חלבה במגרדת דקה.

לקרר היטב, לחתוך אחרי קירור
(מומלץ עם סכין איכותית, זה מתקשה מאד)

מתאים לתבנית 20/30, יוצא כ-40 יחידות.
זה יוצא מאד יפה בחיתוכים מרשימים כמו פרחים \עיגולים\מעוינים וכד'
וגם קל לחתוך
 

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
בראוניס פצצה
200 גר' מרגרינה
150 גר' שוקולד מריר
להמיס מרגרינה ושוקולד. להוריד מהאש
להוסיף
3/4 כוס סוכר
מעט תמצית וניל
4 ביצים
לערבב היטב עם מטרפה ידנית או מזלג
להוסיף 1 כוס קמח
קורט מלח
200 גר' אגוזים קצוצים או טחונים
לאפות 180 כחצי שעה
כמות של חצי תבנית תנור
 

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
עוגת סנדויץ'
לבצק- 3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 וחצי מרגרינה
2 חלמונים
6 כפות מים
לערבב הכל לבצק. לחלק ל 2. לרדד על 2 נירות אפיה. יוצא מאד דק.
להמיס בסיר על אש נמוכה 200 גר' שוקולד
50 גר' מרגרינה
2 כפות גדושות קקאו
1 כוס סוכר
2 כפות מים
כשנמס להוסיף-
3 חלמונים
2 כפות קמח
1 כף ליקר או יין
קצת רום
100 גר' אגוזים טחונים
להקציף 5 חלבונים עם 3 כפות סוכר ולערבב לאט עם השוקולד שבעיר
לשים עלה בצק אחד בתבנית. לשפוך את השוקולד מעל ולשים מעל את העלה השני. נראה קשה אבל הוא לא. רק קצת סבלנות. לדקור את הבצק העליון במזלג
לאפות 10 דק' בחום גבוה וכ 20 דק' בחום בינוני
כשמתקרר לפזר למעלה אבקת סוכר
 

זיסונת

משתמש מקצוען
חיתוכיות חלבה

1 קופסה טחינה קטנה
400 גר' שוקולד מריר
-להמיס יחד במיקרוגל 2 דק'

לערבב בקערה ולהוסיף:
4 כוסות ביסקויט טחון
4 כוסות פיצפוצי אורז
150 גר' חלבה

לשטוח בתבנית ולגרד מלמעלה חלבה במגרדת דקה.

לקרר היטב, לחתוך אחרי קירור
(מומלץ עם סכין איכותית, זה מתקשה מאד)

מתאים לתבנית 20/30, יוצא כ-40 יחידות.

מה זה קופסת טחינה קטנה?
500 גר'?
ואם אין מקרוגל, איך להמיס?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה