עוגות/עוגיות עוגות טובות לחגים ולשמחות 2

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
כהמשך לאשכול מס' 1
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת בננית
מהקו מאשה לרעותה

המוצרים ל-2 טורטים:

8 ביצים

2 כוסות סוכר

1 א"א

2 כוסות קמח

1 כוס מיץ

½ כוס שמן

ההכנה:


1.
הקציפי והוסיפי את יתר החמרים כמו שאת רגילה לטורט רגיל

חלקי ל- 2

לחלק 1 להוסיף 40 גר' (½ שקית) ג'לי תות -שנמכר בחנויות מיוחדות לאפיה

לחלק 2 להוסיף 40 גר' (½ שקית) ג'לי אננס-כנ"ל

אפי בתבנית בינונית ע"ג פרגמנט משומן כל חלק בנפרד

2. לציפוי ומילוי גנאש:

300 גר' שוקולד

1 ריץ'

½-¾ כף רום


3. ההרכבה:

טורט אננס


שוקולד

טורט אננס

שוקולד

זה המתכון המקורי

הוספתי שכבה נוספת של טורט לבן בתוספת ג'לי ירוק+טיפונת צבע מאכל
ואפיתי בתבנית ח.פ. גדולה
ובפעם השלישית הוספתי שכבה חומה של תוספת קקאו לטורט
ואפיתי בתבנית דלונגי
הוספתי 1/3 כמות מהגנאש ז.א.
400 גר' שוקולד
½1 ריץ'
1 כף רום
וזה מה שהתקבל
אגב, פרסתי במכוון פרוסות דק' והשכבתי אותן
 

קבצים מצורפים

  • פפ]=.jpg
    5.9 MB · צפיות: 164
  • פ-פ.jpg
    פ-פ.jpg
    4.8 MB · צפיות: 211

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
עוגת בננית
מהקו מאשה לרעותה

המוצרים ל-2 טורטים:

8 ביצים

2 כוסות סוכר

1 א"א

2 כוסות קמח

1 כוס מיץ

½ כוס שמן

ההכנה:


1.
הקציפי והוסיפי את יתר החמרים כמו שאת רגילה לטורט רגיל

חלקי ל- 2

לחלק 1 להוסיף 40 גר' (½ שקית) ג'לי תות -שנמכר בחנויות מיוחדות לאפיה

לחלק 2 להוסיף 40 גר' (½ שקית) ג'לי אננס-כנ"ל

אפי בתבנית בינונית ע"ג פרגמנט משומן כל חלק בנפרד

2. לציפוי ומילוי גנאש:

300 גר' שוקולד

1 ריץ'

½-¾ כף רום


3. ההרכבה:

טורט אננס


שוקולד

טורט אננס

שוקולד

זה המתכון המקורי

הוספתי שכבה נוספת של טורט לבן בתוספת ג'לי ירוק+טיפונת צבע מאכל
ואפיתי בתבנית ח.פ. גדולה
ובפעם השלישית הוספתי שכבה חומה של תוספת קקאו לטורט
ואפיתי בתבנית דלונגי
הוספתי 1/3 כמות מהגנאש ז.א.
400 גר' שוקולד
½1 ריץ'
1 כף רום
וזה מה שהתקבל
אגב, פרסתי במכוון פרוסות דק' והשכבתי אותן
איזה מיוחד!!!
ממש רעיון יפה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עוגת בננית
מהקו מאשה לרעותה

המוצרים ל-2 טורטים:

8 ביצים

2 כוסות סוכר

1 א"א

2 כוסות קמח

1 כוס מיץ

½ כוס שמן

ההכנה:


1.
הקציפי והוסיפי את יתר החמרים כמו שאת רגילה לטורט רגיל

חלקי ל- 2

לחלק 1 להוסיף 40 גר' (½ שקית) ג'לי תות -שנמכר בחנויות מיוחדות לאפיה

לחלק 2 להוסיף 40 גר' (½ שקית) ג'לי אננס-כנ"ל

אפי בתבנית בינונית ע"ג פרגמנט משומן כל חלק בנפרד

2. לציפוי ומילוי גנאש:

300 גר' שוקולד

1 ריץ'

½-¾ כף רום


3. ההרכבה:

טורט אננס


שוקולד

טורט אננס

שוקולד

זה המתכון המקורי

הוספתי שכבה נוספת של טורט לבן בתוספת ג'לי ירוק+טיפונת צבע מאכל
ואפיתי בתבנית ח.פ. גדולה
ובפעם השלישית הוספתי שכבה חומה של תוספת קקאו לטורט
ואפיתי בתבנית דלונגי
הוספתי 1/3 כמות מהגנאש ז.א.
400 גר' שוקולד
½1 ריץ'
1 כף רום
וזה מה שהתקבל
אגב, פרסתי במכוון פרוסות דק' והשכבתי אותן
יואו נוסטלגיה

כשהייתי ילדה
לפני הרבה שנים. 35 לפחות
היינו מקבלים מחברה של אמא שלי עוגה כזו כמעט כל סוכות.
זכור לי שקראו לזה באנגלית - עוגת שכבות קשת איטלקית או וניאצנית [לא זוכרת מדוייק].
היתה ממש יפה במראה וטעים במיוחד בטעם. רק השכבה החומה לא היתה בה
כילדה, קטנה, התפעלתי תמיד מהשכבות המדוייקות של העוגה.
זו היתה חברה מיוחדת מאוד של אמא שלי. אפיינית אלופה!
ושידוך שאמא שלי עשתה
היתה סיבה ששלחה לנו כל שנה.

אולי אכתוב את הסיפור המרגש הזה בדף הפתיחה של החוברת לחגים השנה.
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

@חדוי כנרת

תודה יש לך מתכונים מדהימים!!!! תביאי עוד...
יש לי שאלה בהתחלה כתבת שעשית את הטורטים בתבנית ח"פ בינונית ואח"כ כתבת בתבנית ענקית
לא הבנתי אשמח להסבר
ועוד משהו את הגלי מכניסים ככה בלי לשים מים או משהו?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

@חדוי כנרת

תודה יש לך מתכונים מדהימים!!!! תביאי עוד...
יש לי שאלה בהתחלה כתבת שעשית את הטורטים בתבנית ח"פ בינונית ואח"כ כתבת בתבנית ענקית
לא הבנתי אשמח להסבר
ועוד משהו את הגלי מכניסים ככה בלי לשים מים או משהו?
תודה
1. המתכון המקורי הינו של 2 שכבות בלבד וע"כ נאפה בתבנית בינונית
כשהכפלתי את הכמות ל-4 טורטים זה כבר יהיה מדי גבוה וע"כ אפיתי אותו בתבנית תנור של דלונגי שעוד
יותר גדולה מתבנית ח.פ. ענקית
2. אכן את הג'לי מוסיפים ומערבבים ידנית, מתקבל מצוין
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מוסיפים אותו כאבקה?
הבנתי עשית 16 ביצים ל4 טורטים אבל בתבנית גדולה,
מעולה!!!!!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
העוגה הזאת היתה למעשה אמורה לתת לי זכות כניסה לאשכול הנכבד של הניקית המקסימה @טוצ'ה
אבל מה לעשות? לא זכיתי:confused:

ואתן הרווחתן עוגה


וכך היה המעשה
התכוונתי להכין את העוגה הזאת
וה' רצה אחרת ושכבה אחת התפספסהIMG_0443.JPG

רציתי להכין בצק נוסף אבל שוב אשאר עם 2 שכבות בצק מיותרות מה עושים?
אני צריכה בדחיפות עוגות לחג
ואז ב"ה עלה בדעתי רעיון
אפיתי עוגת דבש נמוכה [מחצית הכמות מהמקורית] של הניקית הנהדרת @סטודיו ישר
הנחתי שכבת בצק ראשונה בתבנית
מרחתי בקרם וניל לבן-קניתי בחנות למוצרי אפיה
[אפשר להכין פטיסייר,אפשר גם למרוח במלית קרמל, נוגט [עשוי מאגוזים-לא כולם משתמשים בחגים]
אפשר גם לוטוס ועוד]
שמתי את טורט הדבש האפוי
מרחתי שוב בקרם וניל
חיממתי את העלה השני בתנור כדי שאבקת הסוכר תתקבע היטב גם לאחר הקפאה
הפכתי ע"ג מלית הוניל ומיד כיסיתי בנדיבות באבקת סוכר
אז מה? להתחיל עכשיו לשחק עם המתכון ולהוריד 1/3? חבל, אתן לכן מתכון לבצק פריך [על הבסיס של קרייזמן],
שאני מאד אוהבת ומוצלחת מאד למטרה זו

אז הנה מתכון מסודר:

סנדביץ במילוי עוגת דבש


ל-2 עלי בצק:

1/3כוס סוכר
300 גר' מרגרינה [½1 חב']
1 ביצה
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כ-1/3 כוס מים
ההכנה:
1. אחדי את החמרים לבצק נעים וחלקי ל-2 חלקים
2. רדדי כל חלק על משטח מקומח קלות, העבירי לתבנית דלונגי, השהי כ-¼ ש'-למניעת התכווצות הבצק,
3. דקרי במזלג בצפיפות-למניעת בועות ולקבלת משטח ישר ואפי
4. חלק 2 [שאמור להיות הבצק העליון] אפי ומיד בתום האפיה זרי אבקת סוכר בנדיבות-כך אבקת הסוכר מתקבעת גם לאחר הקפאה.
5. הקפיאי כדי שתוכלי בקלות להעביר לכיסוי העוגה

מלית הטורט:

כנזכר לעיל המתכון של הניקית היקרה @סטודיו ישר

טורט דבש

4 ביצים

¼1 כוסות סוכר

2 כוסות קמח

½ א. אפיה

3 כפות דבש

קצת קינמון

1/3 כפית ציפורן

½ כפית סודה לשתייה

½ כוס שמן

¼1 כוסות מים רותחים

2 כפיות קפה



1. המיסי את הקפה עם המים הרותחים, צנני מעט

2. הפרידי ביצים והקציפי עם ¾ כוסות סוכר

3. ערבבי בקערה נפרדת את כל היבשים

4, עוד קערה קטנה-חלמונים, ½ כוס סוכר הנותרת, ½ כוס שמן, 3 כפות דבש-ערבבי היטב

5. שפכי הכל לקפה עם המים וערבבי היטב +חומרים יבשים ערבבי היטב

והוסיפי את זה לקצף

6. אפי כמו טורט רגיל, צנני

ההרכבה:

1. מרחי מחצית הקופ' של מלית וניל לבנה ע"ג שכבת הבצק שבתבנית
2. הפכי את טורט הדבש ע"ג המלית
3. מרחי במלית הוניל הנותרת
4. כסי בעלה הבצק הקפוא
5. הקפיאי היטב ופרסי לקוביות נאות
 

קבצים מצורפים

  • IMG_3285.JPG
    6.8 MB · צפיות: 265

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא יודעת למה איני מצליחה להעלות תמונות פתוחות
מישהי יכולה לכוון אותי?
תודה
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לא יודעת למה איני מצליחה להעלות תמונות פתוחות
מישהי יכולה לכוון אותי?
תודה
תעשי צילום מסך לדוג' בלחיצה על מקשים- SHIFT+Windows+S, יופיע כלי כלי חיתוך על המסך.
תבחרי בתוך הריבוע רק את התמונה שאת רוצה להוסיף להודעה שלך.
ובהודעה תעשי 'הדבק'.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
העוגה הזאת היתה למעשה אמורה לתת לי זכות כניסה לאשכול הנכבד של הניקית המקסימה @טוצ'ה
אבל מה לעשות? לא זכיתי:confused:

ואתן הרווחתן עוגה


וכך היה המעשה
התכוונתי להכין את העוגה הזאת
וה' רצה אחרת ושכבה אחת התפספסהצפה בקובץ המצורף 1209060

רציתי להכין בצק נוסף אבל שוב אשאר עם 2 שכבות בצק מיותרות מה עושים?
אני צריכה בדחיפות עוגות לחג
ואז ב"ה עלה בדעתי רעיון
אפיתי עוגת דבש נמוכה [מחצית הכמות מהמקורית] של הניקית הנהדרת @סטודיו ישר
הנחתי שכבת בצק ראשונה בתבנית
מרחתי בקרם וניל לבן-קניתי בחנות למוצרי אפיה
[אפשר להכין פטיסייר,אפשר גם למרוח במלית קרמל, נוגט [עשוי מאגוזים-לא כולם משתמשים בחגים]
אפשר גם לוטוס ועוד]
שמתי את טורט הדבש האפוי
מרחתי שוב בקרם וניל
חיממתי את העלה השני בתנור כדי שאבקת הסוכר תתקבע היטב גם לאחר הקפאה
הפכתי ע"ג מלית הוניל ומיד כיסיתי בנדיבות באבקת סוכר
אז מה? להתחיל עכשיו לשחק עם המתכון ולהוריד 1/3? חבל, אתן לכן מתכון לבצק פריך [על הבסיס של קרייזמן],
שאני מאד אוהבת ומוצלחת מאד למטרה זו

אז הנה מתכון מסודר:

סנדביץ במילוי עוגת דבש


ל-2 עלי בצק:

1/3כוס סוכר
300 גר' מרגרינה [½1 חב']
1 ביצה
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כ-1/3 כוס מים
ההכנה:
1. אחדי את החמרים לבצק נעים וחלקי ל-2 חלקים
2. רדדי כל חלק על משטח מקומח קלות, העבירי לתבנית דלונגי, השהי כ-¼ ש'-למניעת התכווצות הבצק,
3. דקרי במזלג בצפיפות-למניעת בועות ולקבלת משטח ישר ואפי
4. חלק 2 [שאמור להיות הבצק העליון] אפי ומיד בתום האפיה זרי אבקת סוכר בנדיבות-כך אבקת הסוכר מתקבעת גם לאחר הקפאה.
5. הקפיאי כדי שתוכלי בקלות להעביר לכיסוי העוגה

מלית הטורט:

כנזכר לעיל המתכון של הניקית היקרה @סטודיו ישר

טורט דבש

4 ביצים

¼1 כוסות סוכר

2 כוסות קמח

½ א. אפיה

3 כפות דבש

קצת קינמון

1/3 כפית ציפורן

½ כפית סודה לשתייה

½ כוס שמן

¼1 כוסות מים רותחים

2 כפיות קפה



1. המיסי את הקפה עם המים הרותחים, צנני מעט

2. הפרידי ביצים והקציפי עם ¾ כוסות סוכר

3. ערבבי בקערה נפרדת את כל היבשים

4, עוד קערה קטנה-חלמונים, ½ כוס סוכר הנותרת, ½ כוס שמן, 3 כפות דבש-ערבבי היטב

5. שפכי הכל לקפה עם המים וערבבי היטב +חומרים יבשים ערבבי היטב

והוסיפי את זה לקצף

6. אפי כמו טורט רגיל, צנני

ההרכבה:

1. מרחי מחצית הקופ' של מלית וניל לבנה ע"ג שכבת הבצק שבתבנית
2. הפכי את טורט הדבש ע"ג המלית
3. מרחי במלית הוניל הנותרת
4. כסי בעלה הבצק הקפוא
5. הקפיאי היטב ופרסי לקוביות נאות
וואו הדיוק אצלך מדהים אותי כל פעם מחדש.
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
את אופה את הטורט ואת הבצקים על תבנית אלומיניום, לא בתוך תבנית ח"פ?
זה לא נאפה מידי מלמטה?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
את אופה את הטורט ואת הבצקים על תבנית אלומיניום, לא בתוך תבנית ח"פ?
זה לא נאפה מידי מלמטה?
אופה בתבנית תנור ענקית מרופדת בפרגמנט
אם בכ"ז אופים בתבנית ח.פ. מומלץ מאד להכניס אותה לתבנית תנור-לאפיה אחידה
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
באיזה גודל כוסות את משתמשת?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
באיזה גודל כוסות את משתמשת?
200 מ"ל וביצים L
או כוסות של 180 מ"ל וביצים M

ראי טיפים נוספים באשכול כאן
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
העוגה הזאת היתה למעשה אמורה לתת לי זכות כניסה לאשכול הנכבד של הניקית המקסימה @טוצ'ה
אבל מה לעשות? לא זכיתי:confused:

ואתן הרווחתן עוגה


וכך היה המעשה
התכוונתי להכין את העוגה הזאת
וה' רצה אחרת ושכבה אחת התפספסהצפה בקובץ המצורף 1209060

רציתי להכין בצק נוסף אבל שוב אשאר עם 2 שכבות בצק מיותרות מה עושים?
אני צריכה בדחיפות עוגות לחג
ואז ב"ה עלה בדעתי רעיון
אפיתי עוגת דבש נמוכה [מחצית הכמות מהמקורית] של הניקית הנהדרת @סטודיו ישר
הנחתי שכבת בצק ראשונה בתבנית
מרחתי בקרם וניל לבן-קניתי בחנות למוצרי אפיה
[אפשר להכין פטיסייר,אפשר גם למרוח במלית קרמל, נוגט [עשוי מאגוזים-לא כולם משתמשים בחגים]
אפשר גם לוטוס ועוד]
שמתי את טורט הדבש האפוי
מרחתי שוב בקרם וניל
חיממתי את העלה השני בתנור כדי שאבקת הסוכר תתקבע היטב גם לאחר הקפאה
הפכתי ע"ג מלית הוניל ומיד כיסיתי בנדיבות באבקת סוכר
אז מה? להתחיל עכשיו לשחק עם המתכון ולהוריד 1/3? חבל, אתן לכן מתכון לבצק פריך [על הבסיס של קרייזמן],
שאני מאד אוהבת ומוצלחת מאד למטרה זו

אז הנה מתכון מסודר:

סנדביץ במילוי עוגת דבש


ל-2 עלי בצק:

1/3כוס סוכר
300 גר' מרגרינה [½1 חב']
1 ביצה
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כ-1/3 כוס מים
ההכנה:
1. אחדי את החמרים לבצק נעים וחלקי ל-2 חלקים
2. רדדי כל חלק על משטח מקומח קלות, העבירי לתבנית דלונגי, השהי כ-¼ ש'-למניעת התכווצות הבצק,
3. דקרי במזלג בצפיפות-למניעת בועות ולקבלת משטח ישר ואפי
4. חלק 2 [שאמור להיות הבצק העליון] אפי ומיד בתום האפיה זרי אבקת סוכר בנדיבות-כך אבקת הסוכר מתקבעת גם לאחר הקפאה.
5. הקפיאי כדי שתוכלי בקלות להעביר לכיסוי העוגה

מלית הטורט:

כנזכר לעיל המתכון של הניקית היקרה @סטודיו ישר

טורט דבש

4 ביצים

¼1 כוסות סוכר

2 כוסות קמח

½ א. אפיה

3 כפות דבש

קצת קינמון

1/3 כפית ציפורן

½ כפית סודה לשתייה

½ כוס שמן

¼1 כוסות מים רותחים

2 כפיות קפה



1. המיסי את הקפה עם המים הרותחים, צנני מעט

2. הפרידי ביצים והקציפי עם ¾ כוסות סוכר

3. ערבבי בקערה נפרדת את כל היבשים

4, עוד קערה קטנה-חלמונים, ½ כוס סוכר הנותרת, ½ כוס שמן, 3 כפות דבש-ערבבי היטב

5. שפכי הכל לקפה עם המים וערבבי היטב +חומרים יבשים ערבבי היטב

והוסיפי את זה לקצף

6. אפי כמו טורט רגיל, צנני

ההרכבה:

1. מרחי מחצית הקופ' של מלית וניל לבנה ע"ג שכבת הבצק שבתבנית
2. הפכי את טורט הדבש ע"ג המלית
3. מרחי במלית הוניל הנותרת
4. כסי בעלה הבצק הקפוא
5. הקפיאי היטב ופרסי לקוביות נאות
איזו יצירה חדשה!!
יפהפה ונראה טעים!
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
זה לא מתכון זה שיטה שראיתי ואני עכשיו מנסה
עוגת כושי פשוטה
בעבר כשיצאה מהתנור הייתי מנקב במזלג את העוגה ואז יוצק את ציפוי השוקולד
הפעם זה אחר, חותכים למנות/ריבועים ואז יוצקים את השוקולד
כך הוא חודר לכל מקום
רק אני חושב שזה מלכלך את הידיים, אז שילקקו אותם :)

עוגה.jpeg
 

chani2006

משתמש מקצוען
זה לא מתכון זה שיטה שראיתי ואני עכשיו מנסה
עוגת כושי פשוטה
בעבר כשיצאה מהתנור הייתי מנקב במזלג את העוגה ואז יוצק את ציפוי השוקולד
הפעם זה אחר, חותכים למנות/ריבועים ואז יוצקים את השוקולד
כך הוא חודר לכל מקום
רק אני חושב שזה מלכלך את הידיים, אז שילקקו אותם :)

צפה בקובץ המצורף 1209418
בס"ד

הנה זה.
באמת טעים, ואם מוציאים מהמקרר וישר מגישים - אז לא כזההההה מלכלך.

 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה