הקובץ המצורף זה המטבח שלך? איזה חיפוי יש על הקיר?אצלי יש כיריים גז על שיש בעובי 12 מ''מ, אין שום בעיה עם הגז והמגירה, כלומר זה נמוך מעט מגובה השיש, אבל לא מפריע כלל למגירה.[[/ATTACH] צפה בקובץ המצורף 324531
מצרפת תמונות להשראה
הקובץ המצורף זה המטבח שלך? איזה חיפוי יש על הקיר?
איפה קנית את החיפוי זכוכית? מה הסדר גודל עלות?המטבח הכהה הוא שלי, על הקיר חיפוי זכוכית לבן מט. (התמונה לפני שסיימו לעבוד על המטבח, והוא גם קצת מבולגן )
המטבח השני - של לקוחה - על הקיר חיפוי לבן מט - אריחים של 30/60 שחתכנו אותם ל-25 כל אריח כדי שיתאים למרווח של 50 ס''מ בין השיש לארון העליון
גם לא הבנתי מה שלך ומה של הלקוחה, בשניהם יש גם בהיר וגם כהה, ובשניהם אני לא רואה סימני אריחים בחיפויאיפה קנית את החיפוי זכוכית? מה הסדר גודל עלות?
לא הבנתי.אני עשיתי אצל קרמר בירושלים.
מרוצה מאד, שירות מצוין.
הסדר גודל של עלות כ-800 ש''ח למטר אורך (כפול 50 ס''מ גובה) לרוב הדגמים.
הזכוכית המט היא בסיומת משי, ולא מקבלת טביעות אצבע, חלקה וקלה לניקוי, עולה בסביבות ה-100 ש''ח למטר אורך.
יקר אבל שווה.
המטבח שלי - עץ עם אפור ולבן. עץ אגוז - כהה.
של הלקוחה עץ בהיר עם לבן. לא רואים סימנים כי התמונה צולמה כשהמטבח היה חדש והרובה היתה טריה.
כיום כן רואים מעט את החיבורים, כי הרובה משנה מעט גוון עם הזמן. אבל עדין המראה נקי ויפה.
לא הבנתי.
מה עולה 800 ומה עולה 100?
אז לא הבנתי בסוף מה עולה 800 ומה 1000..כמובן שהתכוונתי ל1000, תיקנתי בהודעה
אז לא הבנתי בסוף מה עולה 800 ומה 1000..
קרמר הנ"ל, יש להם אתר שאפשר לראות דגמים של הזכוכית? או שזה רק לבוא לשם פיזית? (בחנות קרמיקה אמרו לי שיש חברה אחת שעושה את החיפויי זכוכית, מיטרני, מכירה?)הרגיל - כל מיני צבעים ודגמים - 800
והמט - 1000
הכל מחירים בערך
לא. יש לי קרמיות@YAELJ - יש לך כיריים גז?
ואני גם מאוד אשמח לקבל תמונות
@YAELJ @לארג'ית
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מיטרני מעולים בזכוכית.קרמר הנ"ל, יש להם אתר שאפשר לראות דגמים של הזכוכית? או שזה רק לבוא לשם פיזית? (בחנות קרמיקה אמרו לי שיש חברה אחת שעושה את החיפויי זכוכית, מיטרני, מכירה?)
ז"א שאם יש לי כ8 מטר אורך בחיפוי יעלה לי בסביבות 4000 החיפוי? כמה זה יותר יקר בהשוואה לחיפוי קרמיקה? ההדבקה בקרמיקה וזכוכית אותו מחיר ברעיון?
תציעי להם לבוא לביקורתני כתובת מייל ואשלח לך
מצרפת תמונות להשראה
איך את מסתדרת עם שיש בלי קנט? את לא סובלת?
אני לא הלכתי על זכוכית בגלל המחיר,על הדרך...
ארונות מזכוכית באמת כ"כ הולך או שיכול להיות מטבח מספיק יפה מפורמייקה?
גם צירים, יש יותר טובים מבלום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: