דרוש מידע עובד לכם בנק הפועלים?

מ.S

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הזוי

אחרי שלוש ימים שלא עבד לי בכלל

הצלחתי להיכנס לאתר סוף סוף, אבל אחרי דקה נחסם שוב!

צריך לשלוח להם את השרשור הזה שיבינו שהבעיה היא אצלם ושיפסיקו לחשוב שזה לא קשור אליהם

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צריך לשלוח להם את השרשור הזה שיבינו שהבעיה היא אצלם ושיפסיקו לחשוב שזה לא קשור אליהם
האמת שאתמול כששלחתי את הפניה חשבתי אולי לעשות צילום מסך של השרשורים האלו..
או קישור לאשכול הזה.

בדיחותא

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
גם לי לא עובד כבר כמה ימים הבנק.., מקווה שהם לא לקחו הכסף לטורונטו..
איך עושים מחיקת עוגיות?

שרהלה

משתמש מקצוען
שלום לכולם.
הרגע התקשרתי לתמיכה,
ןהם מיד שאלו אותי אם אני בנט-פרי.
מתברר שיש בעיה עם ספק נט-פרי שעובדים עליה כרגע...
חכו בסבלנות...:):)

מוסיף והולך

משתמש צעיר
אז כמו תמיד.
עד שלא ירימו קול צעקה (דוקא פרוג הוא מקום מתאים לכך...) ונאיים בנטישה המונית איש לא ישים לבו לאיזה 200000 מנויי נטפרי שסה"כ אין להם אתר של הבנק כבר שבוע.
דמיינו לעצמכם אם היינו מחוברים לרשת החברתית ומרימים ע"ז קמפיין שהיה מתפרסם, רק לי נראה שהבעייה הייתה מאחורינו?
מה זה משנה אם זה נטפרי הבנק או מישהו שלישי, עצם החמקמקות (גם לי בבנק אמרו שהם נוראאאאאא מצטערים ועושים הההכל, אבל...) ואי הרצינות שהנושא הזה מטופל מחייב להקים ע"ז אשכול מיוחד בו יצהירו המצהירים על נטישת הבנק המזלזל הזה אם לא יתוקן במיידי. נקודה.
לא יאומן. 10 ימים ועוד לא עובד.
הרגע דברתי עם הבנק שיודעים מהמצב "ויחזרו אלי תוך כמה ימים"!!!
הזוי, כבר אמרנו.

מוסיף והולך

משתמש צעיר
פמ פללמ פללמ....
עובד לי האתר!

לא יודע אם זה קשור אבל: צעקתי עליהם בטלפון נוראות, איימתי הקלטתי ומה לא, בקשו מספר משתמש אמרו שיבדקו, והנה קרה הנס.

• וואו!
Reactions: M&C

מוסיף והולך

משתמש צעיר
לא עבר 3 דק וזה כבר שוב לא עובד :(
נכון.
אולי למישהו יש קשר לאיזה איש תקשורת שטיפ טיפה יציף את זה אפילו באיזה הערת שוליים באיזה מקום.
לדעתי זה הדבר היחיד שיעזור.
הצעה לכותרת: "אלפי חרדים לקוחות בנק הפועלים כבר שבועיים בלי שירות אתר הבנק, ובבנק: אין תגובה"

אני רציני.
אולי מישהו יכול לתייג את מי שבידו לפעול לעניין?

ליטאי חרד

משתמש רשום
גם לי לא עובד כבר שבוע, יש לי נטפרי. בבנק אמרו שזה בטיפול. בספק הרשת הסבירו לי שהבנק צריך לעדכן את הIP כי יש עומס ואכן ניסתי להכנס ב7 בבוקר כאז אין עומס והצלחתי להכנס

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה