דרוש מידע עובד זר לאדם סיעודי

הברכה והשלו

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
אנו מחפשים עובד זר לטיפול באדם סיעודי במסגרת הבית. דרוש עובד בעל כוחות פיזיים, מסור ועם רצון לטפל. מדובר באדם שקוגנטיבית הוא במצב מצויין. אם יש מידע לאילו חברות לפנות (ניסינו דרך חברה מסוימת וכל עובד ששלחו ברח אחרי יומיים)
הדבר דחוף ביותר. כל מידע יסייע. תודה רבה ותזכו למצוות.

הברכה והשלו

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
עובד דרך בטוח לאומי? יכול משרה סביב השעון כמו עובד זר?

דיירים

משתמש פעיל
אנו מחפשים עובד זר לטיפול באדם סיעודי במסגרת הבית. דרוש עובד בעל כוחות פיזיים, מסור ועם רצון לטפל. מדובר באדם שקוגנטיבית הוא במצב מצויין. אם יש מידע לאילו חברות לפנות (ניסינו דרך חברה מסוימת וכל עובד ששלחו ברח אחרי יומיים)
מכירה עובד זר מעולה שהתפנה, משהו מיוחד ממש, עם סבלנות ואכפתיות

נערה יהודיה

משתמש מקצוען
אני יודעת שסבא של חברה שלי הגיע עובד זר ממש טוב ואחרי שבועיים הסבא נפטר ועכשיו הם מחפשים לו עבודה ,
אם רלוונטי תתייגי אותי שיקפוץ לי ואשא לאת החברה אם הוא עדיין מחפש עבודה

לא ידוע

משתמש פעיל
אני יודעת שסבא של חברה שלי הגיע עובד זר ממש טוב ואחרי שבועיים הסבא נפטר ועכשיו הם מחפשים לו עבודה ,
אם רלוונטי תתייגי אותי שיקפוץ לי ואשא לאת החברה אם הוא עדיין מחפש עבודה
@נערה יהודיה רלוונטי בשבילי.
אשמח אם תוכלי לברר

לא ידוע

משתמש פעיל
אם עוד מישהו מכיר עובד זר פנוי
אני יותר מאשמח לפרטים
תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה