עובדים במשרד החינוך? מידע על הסתדרות המורים ---

שקדי

משתמש מקצוען
מה יש לכם לומר בנושא הצטרפות להסתדרות המורים?
האם כדאי?
האם נחוץ?
אשמח מאד לכל בדל של מידע שיש לכם!

שמחה כ

משתמש מקצוען
אם את עובדת במשרד החינוך מומלץ להצטרף, ברמת העיקרון זה בשביל שתהיה לך הגנה משפטית בעבודה.
אפשר לפנות לסניף במקרה של בעיה חוקית מול ההנהלה או משרד החינוך .
בנוסף , אם את רוצה ללמוד לתואר ראשון/שני יש החזר לימודים של עד 4,000 אני חושבת( לא בטוחה לגבי הסכום)
אבל זה בתנאי שאת בהסתדרות המורים 3 שנים ומתחייבת להיות עוד כמה שנים טובות .

שמחה כ

משתמש מקצוען
זו בדיוק השאלה. הם באמת עוזרים? ידוע לך?
רוצה לדעת שזה שווה את ההוצאה כל חודש.
לא פניתי בנתיים אז לא יודעת, בכל אופן האנשים משתנים מסניף לסניף,וכך גם רמת השירות
אבל באופן כללי כל מורה במשרד החינוך נמצאת בארגון מסוים, אם לא תהיי חברה בארגון המורים או ההסתדרות לא תוכלי גם לפנות אליהם בשאלות או בקשות .
אני יודעת על מורה אחת אצלנו שהיה לה וויכוח עם המנהל לגבי שעות וההסתדרות היו לטובתה ולמנהל לא הייתה ברירה אלא לעשות מה שביקשה, אבל צריך לקחת בחשבון אם את מוכנה להסתכסך עם המנהל שלך שזה גם שיקול..
שכחתי לציין שבנוסף יש לך הטבות באתר אשמורת על כל מיני אתרים, מלונות, אטרקציות, שוברים למסעדות וכו'

Yael Mor

משתמש מקצוען
ההוצאה כל חודש היא ממש לא משמעותית.
את משלמת 60 שח שמתוכם את מקבלת בחזרה 50 שח שנצברים עד לפסח. בנוסף יש את אתר אשמורת שממש משתלם להטעין שם כסף.

שמחה כ

משתמש מקצוען
כן, מאד
1. את יכולה להטעין את הכרטיס חבר בשלושים אחוז הנחה כל חודש ולשלם בזה בחניות, בעיקר רשתות שנמצאות בקניונים: פוקס, שילב, סיטב מאדן, פוקס הום, גולף, מגה ספורט, המשביר ועוד..
2. יש באתר אשמורת שוברים לאטרקציות רבות וגם יש הנחות במסעדות מהדרין- לא הרבה אבל יש.
3. יש באתר גם שוברים לחניות ולאתרים שונים במחיר מוזל

Yael Mor

משתמש מקצוען
כן, מאד
1. את יכולה להטעין את הכרטיס חבר בשלושים אחוז הנחה כל חודש ולשלם בזה בחניות, בעיקר רשתות שנמצאות בקניונים: פוקס, שילב, סיטב מאדן, פוקס הום, גולף, מגה ספורט, המשביר ועוד..
2. יש באתר אשמורת שוברים לאטרקציות רבות וגם יש הנחות במסעדות מהדרין- לא הרבה אבל יש.
3. יש באתר גם שוברים לחניות ולאתרים שונים במחיר מוזל
בדיוק מה שרציתי לכתוב.
בשבילי הכרטיס זה כמו חיסכון. מטעינה שם כל חודש איזה סכום שאני רוצה וכשאני הולכת לקניות פשוט יש לי שם כסף וזה ממש נח וגם חסכוני.

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אני בהסתדרות כבר המון שנים.
לא שווה בכלל. לדעתי.
ההטבה לחגים היא למגוון מצומצם של חנויות.
את מפרישה כל חודש מקסימום 59 ש"ח בהתאם לשכר ומקבלת 650 ש"ח בפסח.
אם את לא חברה בהסתדרות תקבלי 450 ש"ח ישירות ממשרד החינוך בתלוש. כך שהשי שלהם באמת לא שווה.
המלונות שלהם לא כאלה זולים. אא"כ את משלמת לעצמך בלבד והמלווה שלך משלם.ת לעצמו.

אם לא שקיבלתי מלגת לימודים לתואר שני 5000 ש"ח שזה דורש התחייבות להשאר בהסתדרות 5 שנים כבר הייתי מבטלת וזה מה שאני מתכננת לעשות בסיום 5 השנים הללו.
עובדי משרד החינוך עובדים בגוף מסודר. עדיין לא נתקלתי בעובדים שנדרשו להתערבות ההסתדרות כדי להסדיר את זכויותיהם.

Yael Mor

משתמש מקצוען
לא שווה בכלל. לדעתי.
תלוי באילו חנויות את רגילה לקנות.
אני לדוגמא קונה המון בחנויות האלו, ולכן זה שווה לי. אגב, ההטבה בפסח היא לאותן חנויות כמו כרטיס אשמורת שמאווד משתלם. את מטעינה ב30% הנחה וזה יוצא ממש שווה.

Yael Mor

משתמש מקצוען
לעמית עולה פלוס מינוס 70 ש"ח ולנלווה 600 ש"ח
ההטבות רשומים באשמורת ובעמותת הורים
זה נחמד מאוד רק שבדרך כלל אתה מחויב להרצאות ותוכניות שהם מארגנים והאוכלוסייה היא לא תמיד אלו שהיית רוצה לנפוש איתה בצורה כשרה. יכול להיות שכן יש נופשים נקיים.

יוני אישזב

משתמש צעיר
זה נחמד מאוד רק שבדרך כלל אתה מחויב להרצאות ותוכניות שהם מארגנים והאוכלוסייה היא לא תמיד אלו שהיית רוצה לנפוש איתה בצורה כשרה. יכול להיות שכן יש נופשים נקיים.
לא מחייבים להיות בשום הרצאה אף אחד לא בודק אם אתה משתתף בהרצאה מה שאמור לעניין זה הכשרות של המלון והאופי של המלון

שמחה כ

משתמש מקצוען
אני מכירה כמה שנעזרו בהסתדרות, לא תמיד המנהלים מתנהלים על פי הספר וההסתדרות מעמידה אותם במקום..
אבל זה תלוי איזה סניף ומי הנפשות הפועלות
מה שכן, אם לא תהיי חברה לא תהיה לך את הזכות לפנות אליהם בשאלות
ולגבי הכרטיס- יש דברים שאין עליהם הנחות אף פעם ועם הכרטיס את יכולה להשיג 30 אחוז כמו למשל: עגלה לתינוק בשילב.
אני בהסתדרות כבר המון שנים.
לא שווה בכלל. לדעתי.
את מפרישה כל חודש מקסימום 59 ש"ח בהתאם לשכר ומקבלת 650 ש"ח בפסח.
אם את לא חברה בהסתדרות תקבלי 450 ש"ח ישירות ממשרד החינוך בתלוש. כך שהשי שלהם באמת לא שווה.
המלונות שלהם לא כאלה זולים. אא"כ את משלמת לעצמך בלבד והמלווה שלך משלם.ת לעצמו.

אם לא שקיבלתי מלגת לימודים לתואר שני 5000 ש"ח שזה דורש התחייבות להשאר בהסתדרות 5 שנים כבר הייתי מבטלת וזה מה שאני מתכננת לעשות בסיום 5 השנים הללו.
עובדי משרד החינוך עובדים בגוף מסודר. עדיין לא נתקלתי בעובדים שנדרשו להתערבות ההסתדרות כדי להסדיר את זכויותיהם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה