השכר לא היה גבוה..נראלי תחזרי לשם !
רק במתנות פינקו שם...
השכר לא היה גבוה..נראלי תחזרי לשם !
ממש לאאני חושבת שהתלמידות אוספות סכום מסוים
איזה חצופה!!!אני רוצה להבין מי נותן 1500 ש"ח ללידה של בן? (ולמה רק 500 שח ללידה של בת??)
יש לו כסף מיותר ? או שאולי אין אצלו הרבה לידות במשרד- יותר מפעמיים בשנתיים?
נשמע הזוי מענק בגובה כזה וצריך לייחס חשיבות גדולה לנתונים.
לדוגמא - כמה נשים עובדות אצלו? מתוכן כמה נשואות וכמה חרדיות, הרי לא ייתכן לשלם לכל אחת שנולד לה בן אם יש לך 40 נשים תחתיך וכל אחת יולדת בממוצע פעם בשנתיים.. רק אומרת.
בכל אופן כשהתחתנתי לא קיבלתי כלום חוץ מימי חופש , אבל ללידות במקומות עבודה אחרים קיבלתי גיפטקארד של 100 אולי 200 שח.
וכן הייתה בוסית אחת שהתמלאה בכעס כשהודעתי לה בחודש חמישי ואמרה שהיא לא מאמינה שככה אני עושה לה וכו' וכו' . משם לא היה מענק בשום גובה שהוא
לא מספיק לכן מה שההורים נותנים ר"ה/פורים/סופשנה ויש כאלה שמפנקים גם באמצ"שנה, לא?!ומי יפנק את המורות???????????
רק מחנכות מקבלות-אולי עשירית מעובדות הוראהלא מספיק לכן מה שההורים נותנים ר"ה/פורים/סופשנה ויש כאלה שמפנקים גם באמצ"שנה, לא?!
וואו, לא לקנא. ממש לא כולן מקבלות. משלוח מנות בפורים מהוועד הורים שרוב מהדברים לא בכשרות, וסוף שנה שובר לארוחה זוגית בבית קפה בהכשר רבנות... אגב, בהרבה מקומות זה ועד הורים ולא כל הורה. אז גם כשאני מלמדת 7 כיתות אני מקבלת משהו אחד...לא מספיק לכן מה שההורים נותנים ר"ה/פורים/סופשנה ויש כאלה שמפנקים גם באמצ"שנה, לא?!
נכוןרק מחנכות מקבלות-אולי עשירית מעובדות הוראה
לצערי חרדית לגמרי ,אולי קצת פתוחהאיזה חצופה!!!
מה זה ככה את עושה לה??
היא בטוח לא חרדית נכון?
אז לי פעם שפכטל על איך לא הודעתי שאני מתכוונת לפני הזמן, (כאילו הזמנתי פג)שפכטל! למה ילדתי קצת לפני הזמן שזה היה בתקופה עמוסה מאוד---
את בטוח לא מורה אם כתבת את זהלא מספיק לכן מה שההורים נותנים ר"ה/פורים/סופשנה ויש כאלה שמפנקים גם באמצ"שנה, לא?!
נכון + אין הרבה שמחות כמו אצלנו לכן כל אירוע מרגש בפני עצמו ומושך הרבה יותר תשומת לב מצד המעסיקהשאלה מאוד טריקית כי זה מאוד תלוי מי העובדת מה העבודה ומה היכולות של המעסיק וכמה עובדים יש. אז התשובה לשאלה בקיצור : תלוי...
דבר אחד כנראה ברור שאצל חילונים נקבל יותר כי הרמת חיים שם גבוהה יותר ומקובל תמיד יותר לתת מתנות גם בין חברים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: