תני דוגמא איך ״מריחים״...עובדת חרדית חכמה "מריחה" מראש את סוג המעסיקים שהיא בוחרת לעבוד אצלם...
תני דוגמא איך ״מריחים״...עובדת חרדית חכמה "מריחה" מראש את סוג המעסיקים שהיא בוחרת לעבוד אצלם...
-אז את חרדית / דתית? איך את מגדירה את עצמך?תני דוגמא איך ״מריחים״...
סתם מעניין, אלו חברות לדוגמא?אם זו חברת הייטק סיכוי גבוה שהשעות נספרות באופן גלובלי ואין משמעות ל8 או 9 שעות.
וואו זה ממש נכון, כל מילה.-אז את חרדית / דתית? איך את מגדירה את עצמך?
לענות בנימוס ולהסתכל תגובה בשפת גוף (רתיעה? סלידה? הרגשה לא מובנת שאת "דחויה"? כמובן שהפנים שלהם ישארו נטולי הבעה). מדד תחושת הדחיה שלך.
-חוזרים שוב ושוב שהם מצפים מאוד שיגיעו לכל האירועי חברה. מזכירים כל הזמן שהם משפחה אבל בסגנון מילים שמעיד על משפחה חונקת. זה לרוב בעייתי.
-במהלך הראיון אין שום סיפור נחמד על: יש לי אח/ות / בת דודה. / שכנה / חברה שחזרה בתשובה והיא--- (המשך חיובי!), וכשהיא באה /נפגשים אז יש חד פעמי או מכבדת אותה ככה-ככה. או "כן, יש לנו שכן דתי אז אנחנו עזרנו לו למעלית שבת". או "יש לנו כבר x עובדות, דברי איתן, אנחנו משתדלים לבוא לקראת ב-- וב--"
יספרו לך איזה שהוא סיפור שממנו ינסו שתביני שהם באים לקראת וכו.
-דוגמא הפוכה - מקומות שהכי הערכתי (ואכן עבדתי ועובדת בהם): יש משהו שאת מצפה שנבוא לקראתך מבחינה דתית? יש משהו שבשום אופן לא?
גם למקום הראשון שהיה בוטה יותר "איפה יהיו לנו בעיות עם זה שאת דתית?" בניסוח בוטא אך מכבד מאוד. והם אכן עשו בשבילי הכל (לפני 16 שנה, כשלא היה מקובל בכלל, אני עניתי שאני לא עובדת בשבת ועוד כמה דרישות).
גם בניסוח יפה וגם בלא, זה במילים אחרות "אנחנו מודעים לזה שנצטרך לבוא לקראתך / להתגמש במקרים מסויימים"
באיזה חברה את עובדת?סתם מעניין אותי לדעת מה מטרת האשכול?
כאחת שעובדת במקום שעשה הסבה לגיוס חרדיות לא מזמן, יכולה להעיד שמה שהיווה את גורם התפנית הייתה התובנה שהן מביאות איתן יותר ערכיות, אמינות ותקתוק עבודה.
אבל היה משהו קצת צורם באופן שבו נשאלה השאלה, ואולי זה טעות בפיענוח שלי, זה היה נשמע כאילו מחפשים את הג'וקר שיביא יותר חרדיות.
לגוף העניין לא חושבת שיש לי מה לחדש די בטוחה שציינו פה הכל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: