בעיני כן.יש בהחלט גמישות. זה יתרון משמעותי?
בעיני כן.יש בהחלט גמישות. זה יתרון משמעותי?
זה תלוי הרבה בחרדיות עצמן.ושהחרדיות לא ירגישו שמקבלות פחות בשכר כי הם חרדיות!!!!
למה כחרדיות אנחנו שוות פחות?
יש לנו מוסר עבודה גבוהה!!
תוכלי לרשום לי בפרטי?בהייטק
מעדיפה לא לרשום
כןדבר נוסף- הסינון הוא סינון פנימי של החברה שחוסם את כל האתרים שאינם נצרכים לעבודה,
אך לא נטפרי/ אתרוג/ נתיב.
האם זה משמעותי?
אה?
יש מקומות שזה היה ועדיין בלתי אפשרי. בנקים, מקומות גדולים עם חללי עבודה פתוחים ועוד, משרדים קטנים שאין אפשרות תמרון, חלל עבודה למתמחים.
את עומדת על כך? זכותך. תקבלי שיש גם אחרת.
פורים ותשעה באב זה ימי בחירה. אבל למה שמעסיק ייתן ערבי חגים וחוה"מ על חשבונו? יש מעסיקים שנותנים את זה?לתת את חול המועד, פורים, ט' באב וערבי חגים כיום חופש על חשבון המעסיק ולא שירד מהצבירה של העובדות
יש מעסיקים שנותנים (ימים שלמים או חצאי ימים), אבל זה לגמרי בונוס וממש לא מקובל בכל מקום.פורים ותשעה באב זה ימי בחירה. אבל למה שמעסיק ייתן ערבי חגים וחוה"מ על חשבונו? יש מעסיקים שנותנים את זה?
מה עוד?לתת את חול המועד, פורים, ט' באב וערבי חגים כיום חופש על חשבון המעסיק ולא שירד מהצבירה של העובדות
יותר מקובל לתת יותר ימי חופשה מהקבוע בחוק, וכל אחת מנצלת אותם כרצונה.מה עוד?
זה לדעתי כבר מוגזם
את מתכוונת גם לא אופציה ל8 שעות?משרת אם לא היתה ולא תהיה.
עד כמה זה משמעות
אצלנו חצי יום חול המועד ע"ח המעסיק. וערב חג לא נקרא יום עבודה ככה שלא יורדיש מעסיקים שנותנים (ימים שלמים או חצאי ימים), אבל זה לגמרי בונוס וממש לא מקובל בכל מקום.
גם אם יושבים בנפרד העבודה עצמה מעורבת אם זה דיילי או שאר הפגישות עבודה,מקבלת שיש גם אחרת,
אני כבר שנים בתחום, מכירה הרבה מקומות שעובדות בהם נשים חרדיות,
בין 80- 90 אחוז מהחרדיות שהכרתי, עמדו על כך שתהיה ישיבה נפרדת,
אבל אני באזור ירושלים, יכול להיות שבאיזור המרכז זה אחרת
(ואני לא מדברת עלי שקיבלתי בשעתו פסק ישיר מהרב אליישיב זצוק"ל שאין לעבוד בישיבה מעורבת בשום אופן, שכל אחד יברר אצל מי שיראה לנכון)
דווקא אני נהנית מזה שהאוכל לא כשרוכמובן לכבד אותן מבחינת מטבח כשר, כיבוד בהכשר טוב, סינון לאינטרנט, עבודה לנשים בלבד,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: