חדוי פלבני
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
•
עיצוב ואדריכלות פנים
מניסיון ארוך בתחום-
העדשות עליהן את מדברת הן עדשות קשות כך שהרבה תגובות כאן הן לא רלוונטיות משום שהן מדברות על עדשות רכות....
אני הייתי עם עדשות קשות, אבא שלי, סבתא שלי כדי למנוע עליה במספר ועוד איזה שהיא הפרעה כלשהיא, וחוץ מזה יש לי מספר חברות ג"כ עם עדשות קשות, כך שאני די בקיאה בנושא.
מבחינת מחיר- עדשות קשות עולות מחיר מינימום של בערך אלף ש"ח לזוג שאמור להחזיק מספר שנים. אם המספר בעייתי, יש צילינדר גבוה, או עיניים יבשות, המחיר מטפס הלאה.
מבחינת תיחזוק- כל יום לשטוף עם סבון מיוחד (60 ש"ח לבקבוקון) ולשים בתמיסה. אחת לבערך שנה לשלוח לליטוש משריטות שג"כ עולה סכום נחמד.
מבחינת נוחות- בתחילה זה נוראי! קשה מאד להתרגל (במיוחד אם יש עיניים יבשות) אבל כשמתרגלים זה מאד נחמד. שימי לב- העדשות קטנות בהרבה מעדשות מגע רגילות ולכן הילד צריך להיות עדין מאד ואחראי, משום שלי בגיל מבוגר הרבה יותר, בערך 14 והלאה היה סיפורי סרטים על איך העדשות עפו ונעלמו והתגלו בכל מיני מצבים, הן כאלו קטנות ונוקשות שבתנועות שפשוף מסוימות, הן פשוט נופלות...
מבחינת עלית המספר- אצל כל האנשים שאני מכירה לעיל המספר עצר מאד יפה! לי אישית היה גדל כל שנה בשני מספרים ובזמן שלבשתי את העדשות (שבעצם לוחצות על הקרנית) הוא עצר וכשהורדתי אותן הוא טיפס בשני מספרים בבת אחת ואז נעצר.
אופטיקה מומלצת- רופא עיניים בשערי צדק בשם ד"ר שפירר, לוקח פרטי, אבל מומלץ.
דבר נוסף- ההתאמה לוקחת זמן רב ודורשת סבלנות.....
ואם אחרי כל הנאום הזה יש לך עוד שאלות- בכיף ובהצלחה!
מצטרפת, גם אני עם קשות.
קחי בחשבון, כשנכנס ליכלוך /ריס זה כמו מחט!!!
ילד קטן לא מספיק יכול להתמודד עם כאב כזה,
כמו כן זה נתפס הרבה פעמים כוואקום על החלק הלבן שבעין, גם צריך מיומנות לכך.
הן גם יכולות להישבר, אם נופל, ודורכים, נשבר...או שמחזיקי מידי חזק...
אם אחרי הכל, תחליטו שזה מתאים לכם,
הייתי ממליצה על ד"ר וינרב, היום הם יושבים ממול הסנטר ליד הדואר, בירושלים
הוא מלווה אותנו כבר למעלה מ30 שנה!!